Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Anadolu Üniversitesi

2007-2009 arası avatardaki bisikletimde çok geziniyordum ne yazık ki çalındı bu aralar tekrar bisiklet almak düşüncesindeyim hergün 2 eylül kampusu besyoya gidecem buradan haberleşip her türlü geziye tura takılmaya gelirim :D

Scudo
Herhalde hala bisiklete binen en eski Anadolu üni.li benim.Orada gezmekle bitmeyecek kadar yer var.Girin internete tarihi ve ören yerere bakın.Açın bir topografik harita(Google earth mesela) inceleyin.Bunu yaparken de birarada olun.Ne kadar çok seçenek olduğuna şaşıracaksınız.benim öğrenciliğimde turizm derneği ile birlikte onlarca gezi düzenlendi.Ciddi iseniz gidin Eskişehir'in en yararlı insanı Büyükerşen Hoca'ya hocam bizim projemiz bu,okulda şu kadar adamız belediyeniz bize şu konularda yardımcı olabilir mi diye sorun.Hocaların arasında bisikletçiler kimler onlarlı da aranıza almaya çalışın.Yok bunların hepsi fazla geliyorsa,başa dönün mesafe,ne görmek istiyorsunuz vs. karar verin kendi başınıza gidin.Bisiklet aslında ferdi bir hobby/spor aracıdır.
Öğrenciliğimde bisikletten inmedim desem doğrudur.hala da biniyorum.Hatta işim bu.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
Bende bir AÜ'iü olarak aranıza katılmış bulunuyorum.:D

En yakın zamanda pedallamak dileğiyle

Eskişehirde Grupça ve grup kurallarınca pedallamak isteyenlere bir öneri.

Konuyu hatırlatalım. Gerilerde kalmış

2012'de mezun olmuştum, 2 eylül kampüsü'ndeydim. Güzel günlerdi gerçekten.

Bianchi speed kullanıyordum o zamanlar, yunus emre'nin içindeki yokuşlarda kondisyon kasardım hey gidi. :D

havalar ısında konuyu yukarlara taşıyalım tur yapmak isteyen arkadaşlarla irtibat halinde olalım.
biraz kondisyon kazanmam gerekli özel harekat eğitimnde sakatlandım uzun süredir hareketten uzaktım.

twiter adresim eğer yasak değilse burak.altiparmak

• Beğen
Tepkiler: bektheopethian
iftar sonrasında bi parkta oturup muhabbet edilebilir bence.

Anadolu Üniversitesinde yol bisikleti kulübü var mı?

• Beğen
Tepkiler: Alperendrk
Doğma büyüme Eskişehir'li olarak hepinize selam ve sevgilerimi sunarım :) Ne yazık ki hala bir bisikletim yok. İsterseniz bir ara bir etkinlik düzenleyip buluşabiliriz. Hem tanışırız hem de muhabbet eder çay, kahve içeriz :)

Eskişehirli arkadaşlar var mı? yeni bisiklet alacağım katılmak isterim aranıza

Geri