Selamlar. bunlar da benim kullandığım uygulamalar.
1. sırada OsmAnd+ uygulaması var. çevirim dışı olarak haritaları indirip internetin çekmediği çorak topraklarda gps ile yolunuzu rahatlıkla bulabilirsiniz. rota oluşturduğunuzda yapacağınız yükselmeleri ve alçalmaları görüp harita üzerinde bunun dataylı analizini yapabilirsiniz. keza sürüş sırasında toplam mesafe kalan mesafe, toplam tırmanma, kalan tırmanma gibi bilgileri eş zamanlı görüntüleyebilir isteğe göre özelleştirebilirsiniz. özetle yeni yerler keşfederken kullanmak isteyeceğiniz harika bir navigasyon uygulaması.
2. sırada Bike Computer - Your Personal GPS Cycling Tracker uygulaması var. adından da anlaşılacağı üzere bisiklet bilgisayarı görevini layıkıyla yaptığını düşündüğüm bir uygulamadır kendileri. sürüş esnasında okunaklı yazılarıyla kullanım kolaylığı sağlıyor. ana ekranı özelleştirilebilir ve ihtiyaç duyacağınız özelliklere sahip. bu özelliklerden birkaçı: sıcaklık, mesafe, süreş zamanı, anlık hız, max ve ortalama hız, toplam tırmanma, toplam alçalma, sensörler varsa kadans ve nabız dahi görüntüleyebilirsiniz. kayıtlı verileri export edebilir strava ile eş güdümlü veri aktarımı yapabilirsiniz. özetle binlerce liralık cihazları edinmeden daha iyisini elde edebileceğiniz bisiklet bilgisayar yazılımı. Bike Computer - Your Personal GPS Cycling Tracker
bu iki uygulama benim bisiklet üzerindeyken bütün işlerimi görüyor. ikisinden de çok memnunum. uygulama linklerini paylaşacaktım ancak buna hakkım olmadığını gördüm.