Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Anime fanları

Tepki
14
Bisiklet
Geotech
Merhaba arkadaşlar konu daha önce açıldıysa kusuruma bakmayın lütfen :) sitede anime fanları varmıdır hiç merak ediyorum ? Varsa eklemek isteyenlerden eklemelerini rica edicem :D şuana kadar Bitirdiğim ve devam ettiğim animeler:

*One Piece (neden daha önce başlamadım diye kafamı duvarlar vurmuştum resmen :( 3 ayda güncele geldim he bunun içinde pişmanım o ayrı :D )
*Naruto ve naruto shippuuden(Animeye narutoyla başladım gayet iyiydi fakat kishimatonun sıçıp sıvadığı yerler çok fazla güncelde yine 632 de iyice tüy dikti 2 hafta güzel sayfalar okuduktan sonra böle yapması sinirimi bozuyor dipnot:sakura kesinlikle ama kesinlikle gebermeli... :( )
*Bleach (ilk bölümleri efsaneydi ama çok düşüş yaşamadı animesi bitti mangayı okuyorum şuan iyi gidiyor..)
*Death note (efsaneydi benim için)
*hajime no ippo 1 ve 2 :)in: 3'ü bekliyorum.bana boksu sevdiren animedir :D )
*D Gray Man (Fena Değildi)
*Alucard (Çok ama çok iyiydi benim gözümde eski olmasına rağmen :evil: )
*Code Geass 1 ve 2 (buda çok iyiydi hatta izlediğim en güzel finali olan anime :alkis: )
*One outs (beyzbolu sevdirmiştir bu anime bana baş karakterini öyle her animede bulamazsınız kendine has bir karizması var :cool: )
*Gintama ( Yine efsanelerden gülmek istiyorsanız kesinlikle izlemelisiniz :D )
*basilisk (kurgu fena değildi :in: )

böyle uzar gider bunlar en beğendiklerimdi mangalar dahada uzun animelerini izlediğim şeylerin mangalarınıda okurum zaten fakat sıradışı ve kesinlikle okunmasını düşündüğüm mangalar:Claymore,Sun Ken Rock,The Breaker,The breaker new wawes... bunlarla başlayan çizimler gayet tatmin edici...
Animecileri bekliyorum.Animelerle ilgili soru sormak isteyen olursa yoruma gelsin :D

• Beğen
Tepkiler: sefa şeker
Scudo
Sakura'ya olan nefret niye? :D Shippuden'i izlemedim gerçi de bu yaz bakarım sanırım.

son mangaları okursan anlarsan nefretimi zaten oldum olası uyuz bir karakter olarak geldi ne zaman mangada o olsa zaten o sayı çok kötü bir sayı oluyor.spoiler!!:son sayılarda 4 hokage +orochimaru+ sasuke geri döndü savaşa,sasuke ben hokage olacam dedi(kishinin sıvama bölümü)tamam dedik daha sonra o kadar olay varken sakuranın gelişimi izletip narutoyu ikinci plana atıyorlar,Naruto god mode on olucaktı resmen senin etin ne budun ne,bi sasukeye yavşa bi narutoya hiç sevmem böyle şeyleri :D

bleach le basladı anime sevdam.ardından full metal alchemist-naruto-shippuden-code geass(en iyilerden biriydi ve dediğin gibi muhteşem bir finalle sonlandı)
bunların yanında arada bir baktığım death note-gintama-darker than black-ouji to warawanai neko..
one piece de 2ay olmadı baslayalı ve su an 500. bölümdeyim..

Simpsons izliyorum ara sıra, anime değil belki ama en iyi çizgi dizilerden biri :)

Bir "Anime" hastası olarak kaç tane izlediğimi bilmiyorum ama "BLEACH" ın yeri bir başkadır gerisi yalandır... :)

Bir anime hayranı olarak ben de en çok sevdiğim dizilerden bahsetmek istiyorum.

1- ghost in the shell ve serisi
2- baccano
3- clanned after story

Şu ana kadar çok seri izledim ama bu üçü beni kendine fazlasıyla hayran bıraktı. ve tabi ki bonus olarak tüm Hayao Miyazaki eserleri :)

death note izledim hunter x hunter takip ediyorum devamı gelecek :D

Selam,

Sırf animeler için 1.5TB disk aldım :p

Death Note
Afro Samurai
Rurouni Kenshin
FullMetal Panic
FullMetal Alchemist
Evangelion
Love Hina
Elfen Lied (Hâlâ müziklerini dinlerim)
Cowboy Bebop
Black Lagoon (silah benim herşeyim! amen)
Hellsing
Furi Kuri
Tengen Toppa Gurren Lagann
Trigun (unutuyordum az daha)
GTO (2 defa izledim, bu akşam 3e başlayayım)
Excel Saga
Tenjho Tenge
Seirei no Moribito
Ah! My Goddess
School Rumble
Midori no Hibi
Gakuen Mokushiroku: High School of the Dead
Photon

İlk etapta aklıma gelenler :) Bleach ve One Piece ise başlamakta çok geç kaldığım seriler :( Yer adamı bitirirler ep001'den başlamak!!!

Saygılar.

@bekir ayvaz
One piece gözümde en iyisi hala izlediğim animenin haddi hesabı yoktur ama one piece'nin gönlümde yeri başka :D

@Salih.D
en baba,en büyük 2 seri için hiç bir zaman geç değildir bir an önce başlamanız dileyiğle,arkadaş olarak eklemek isterseniz ekleyebilirsiniz :D

@mustafa şan
Büyük serilere başlaman gerek kesinlikle One piece'e başla ilk 30 bölümü izle devam etmezsen profili kapatırım o derece iyi yani :D not mangada güncelde 710 animede 539 olması gerekiyor 3 ayda güncele gelmiştim (asosyal ama en iyi 3 aydı)

@kadireskici
baccano çok iyidir ya tekrar özledim :D

@Buğra Kaan
aynı şey bende one piece için geçerli 50+ anime izlemişimdir 3büyük seride günceldeyim animesi ve mangasındada fakat OP'nin yeri başka arkadaş.

bu arada Manga olarak Shingeki no kyojin,The breaker-The breaker news,Sun Ken rock,Claymore'u öneririm saydığım animelerin mangaları hariç.(çizimler tatmin edicidir.)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Çağdaş Ali Dilek
SPOİLER!!!
Hocam dediklerinde haklı çıktın. Naruto ve Sasuke bu bölümde baya bir geri planda kaldı. Bir de Sakura sonunda Naruto ve Sasuke ile aynı seviyeye eriştiğini düşmüyor mu?. Üstüne üstlük bir de Hokage koltuğuna aday olmaz mı? Ufffff... Bunu okurken sesli bir biçimde "bi de get" dedim. Bakalım ilerki bölümlerde ne olacak?

@mehmetalkan

tekrar diyorum manganın iyileşmesi için sakuranın ölmesi gerekli,kişimato fazla ön plana çıkanları öldürdü savaşta umarım sakura içinde aynısı olur (kendimi avutmak gibi oldu ama umut işte),ek olarak aynı seviyeye gelmesi hakkında ise nasıl böyle bir sayfayı çıkarttı aklı sağlammı anlamıyorum zaten,3 sannin olsa bile kandan bile korkan tsunadeyi hokage yaptılar(jiraiya olmak istemedi sorumluluk almamak için) naruto desen god mode on yaptı resmen bizim oğlan,sennin mode+bijuu mode+minatonun vereceği power up'ı düşünürsek seviyesinin sınırını aştı resmen,sasuke desen oda ems yi açtı+amaterasu'yu sınırsız kullanabilecek+susaanoo+ chidorinin en gelişmiş seviyesini açtı,daha bize götü boklu sakuranın aynı seviyede olduğunu söyletiyorya uyuz oluyorum kishimatoya adam gibi süren 3 hafta olmadı zaten şu mangada.

Selam,

Ya şimdi onca bölümü d/l etmek gözümde büyüyor :]

Saygılar.

bayadır naruto izliyorum profil fotografımdan da anlaşılacağı gibi uchiha itachi için koca animeyi izliyorum adam insanı şaşırtmaktan bıkmıyor ya :D kishimoto içine etmeye devam etsede naruto ilk göz ağrım :) FMA da fena değil ;)

Death note izledim, üniversiteyi kazanınca baya bir kitleneceğim animelere.

Bende bağımlısıyım Bleach(Hastasıyım çok severim devamının gelmesi için dua ediyorum :D Sevdiklerimde 1. sırada), Naruto, Ao No Exorcist(Yine çok sevdiğim bir anime. Sevdiklerimde 2. sırada :)), Brave 10, Elfen Lied(Sevdiklerimde 3. sırada:) ), D-Gray Man, Bleach ve Naruto Movielerini bitirdim. Naruto Shippuuden'e devam ediyorum(Bu aralar fillere girdiği için bazı bölümleri izlemiyorum tamamen konudan çıkıyorlar nefret ediyorum). Her perşembe yeni bölüm izliyorum.

Bu arada Death Note ye başladım çok güzel.

Ben de çizgiroman fanları buraya adında bir konu mu açsam :)

@ahmet orhan
Herkese önerdiğim gibi sanada One Piece'i önericem :D FMA kaçmış gözümden iki seride iyidir :D (FMA,FMA Brootherhood)

@abdullah0732
Naruto'nun fiilleri zaten beni iyice soğutuyor 2 normal bölüm veriyor 2 fiil...Elfen lied başlangıç animelerimdendi gayet güzeldi fakat kısa serileri pek izleyesim gelmiyor bu arada Claymore'un hem animesi hem mangası var mangasını okuyordum animesinede başladım güzel seri öneririm :D bleach ise yardırdı geliyor kishimato gibi sıvamadan gidiyor böyle giderse iyi,zarakinin son durumu çok merak ediyorum ama.

@mustafa şan
Ben çok beğenmiştim en azından sansür olmadan kan vs olayları gösteriyorlar.Bununlada bir kere daha kanıtlanıyor zevkler ve renklerin tartışılmayacağı. :)

@Özgür Kılınç
Mangalar dahilse ilk takipçin olurum :D

• Beğen
Tepkiler: ahmet orhan
Geri