Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Anime fanları

Beni de tanımış olun 8 yıldır anime alemindeyim :D Genel olarak romantik animeler izleyen insanımdır :) (high school of dxdnin izlemediğim bölümü kalmadı :D)
Romantik olarak başyapıt olarak Clannad sonra Ai yori aoshi bu 2sini söyleyebilirim. Aksiyon olarak önereceklerim nanatsu no taizai, strike the blood ve seiken tsukai no world break benim en sevdiklerimdendir. Benim izlediğim animeleri görmek isteyenler anime listeme buradan ulaşabilirler (link)

Scudo
Başlık sahibi hocam, benide yazın buraya. Zaten benim kullanıcı ismimi görünce hemen anladı. :) TORUKOJİN-TÜRK anlamına geliyor japoncada. :)

@TORUKOJİN bazgan benden tavsiye izlemediysen akame ga kill izle bide bildiğin motorlu anime varmı

@Fire Blade TR
Bu aralar pek izlemiyorum hocam, initial-d vardır bak çok güzel acayip bir seri. :)

Abi bakuon var lisede 4-5 kız motor kulubü açıyor onları anlatıyor yalnız açılış jenerikinde sonda ninja-zx 12 kullanan bi kız var aynı ben 299 :)

içinde motor olan anime biliyorum ancak :D guilty crown accel world sword art online bu animelerde mükemmeldir

Abi isimlerini versene :))

accel worldde sadece motor var diğer 2sinde yok karışıklık olmasın :D

@JusTiMe Abi bunun motorla alakası yok yaw

@Fire Blade TR motorlu anime bilmem motor geçen anime anca gördüm diyorum zaten :D

Haa pardon :) dediğimi izle genede animeden kopma tavsiyem high school of death diye bi animede var onuda izle zombili ama +18 biraz cinsellik var OVA'sında bildiğin ... neyse admin ban atçak :D

euehuheuheuheuehuehuhe :D :D :D :D ovasını izledinmi :D

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Son mesajlar bayağı hentai animelere doğru gitmiş bir daha da kimse yazmamış. Yazık olmuş ya. Gören de sadece öyle animeler var sanacak :( Attack on Titan gibi sıfır ecchi, sıfır romantizm olan aksiyonu bol ve karakterleri de derin olan animeler varken...

Neyse bi anime sever yorumumu görürse sohbet etmek isterim. Mesajım da burada kalsın.

Eskisi kadar izlemesemde fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum. Bisikleti de ona göre sticker yapıştırmıştım.

Dosyalar

• 2020-07-12 11.46.50.jpg
    2020-07-12 11.46.50.jpg
    2,5 MB · Okunma: 95
  • 2020-03-15 15.46.20.jpg
    2020-03-15 15.46.20.jpg
    1,8 MB · Okunma: 96
Shingoki no kyojin
Akame ga kill
Code Geass
Kuroko no basket
Slam dunk
Evet çok hentai bir şey anime

Yaklaşık 3 aydır anime izliyorum (yanlış anlaşılmasın yeni başlamadım) eskisinden yenisine bahsedilen birçok animeyi izledim. Belli bir tarz seçmiyorum ama genel olarak doğa üstü büyü olanlar ilgimi daha çok çekiyor. Tensei shitara Slime Datta Ken en son izlediklerimden tavsiye ederim. Malesef dizi film sektörü dünya genelinde çöküşte izleyecek düzgün bir şey yok. Yeni sezonlarını beklediğim bir kaç anime var bunlardan en önde geleni nanatsu no taizai

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Eski bir "animeci" olarak söyleyebilirim ki :hhhhhh: ; Full Metal Alchemist, Bleach, Naruto, Death Note favorilerimdi vakt-i zamanında. Epeydir ilgilenmiyorum animelerle ama nacizane paylaşmak istedim sizlerle.

Geri