Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Anime fanları

Scudo
çete burdaymış..:cool:

• Beğen
Tepkiler: SeYaP
Animeden pek anlamam. Death Note'u izlemiş ve beğenmiştim. Bu tarzda anime bilen , animesever arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Samurai Champloo
One Punch Man
Tekkon Kinkreet
Mind Game
Gantz: 0

Netflixte var. Eğerki savaş ve akıl oyunları ile ilgili aniimeleri seviyorsanız tam size göre.

Akıl oyunlarını ve derinliği olan hikayeleri severim. Hele ki izlerken gidişatla ilgili tahminlerim yanıldıkça daha da çok seviyorum . Öngörülemez olaylar ve savaş oyunlarının ayrıca hastasıyız. Tekrar teşekkürler.

Akıl oyunlarını ve derinliği olan hikayeleri severim. Hele ki izlerken gidişatla ilgili tahminlerim yanıldıkça daha da çok seviyorum . Öngörülemez olaylar ve savaş oyunlarının ayrıca hastasıyız. Tekrar teşekkürler.
Tek kelimeyle tam size göre.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Özdemir
Manga okumayı seversen liar game var üstüne tanımam

• Beğen
Tepkiler: Tolga Özdemir
3 gün önce başladığım Black Clower serisinin 67. bölümündeyim. Akşamları yarım kilo çekirdek ile :):):) 15 bölüm kasıyorum.

• Beğen
Tepkiler: DogukanKyn
3 gün önce başladığım Black Clower serisinin 67. bölümündeyim. Akşamları yarım kilo çekirdek ile :):):) 15 bölüm kasıyorum.
Maşallah 😄 Eskiden ben de yapardım benzerini. Şimdi vakit yok o kadar. İzinli günlerde belki o da.

Geri