Bilge dönmez
Daimi Üye
- Tepki
- 338
- İsim
- bilge dönmez
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Code Geass: Lelouch of the RebellionAnimeden pek anlamam. Death Note'u izlemiş ve beğenmiştim. Bu tarzda anime bilen , animesever arkadaşların önerilerini bekliyorum.
Code Geass: Lelouch of the Rebellion
Netflixte var. Eğerki savaş ve akıl oyunları ile ilgili aniimeleri seviyorsanız tam size göre.Teşekkürler. Hemen izlemeye başlıyorum.
Netflixte var. Eğerki savaş ve akıl oyunları ile ilgili aniimeleri seviyorsanız tam size göre.
Tek kelimeyle tam size göre.Akıl oyunlarını ve derinliği olan hikayeleri severim. Hele ki izlerken gidişatla ilgili tahminlerim yanıldıkça daha da çok seviyorum . Öngörülemez olaylar ve savaş oyunlarının ayrıca hastasıyız. Tekrar teşekkürler.
Manga okumayı seversen liar game var üstüne tanımamAkıl oyunlarını ve derinliği olan hikayeleri severim. Hele ki izlerken gidişatla ilgili tahminlerim yanıldıkça daha da çok seviyorum . Öngörülemez olaylar ve savaş oyunlarının ayrıca hastasıyız. Tekrar teşekkürler.
Manga okumayı seversen liar game var üstüne tanımam
Maşallah 😄 Eskiden ben de yapardım benzerini. Şimdi vakit yok o kadar. İzinli günlerde belki o da.3 gün önce başladığım Black Clower serisinin 67. bölümündeyim. Akşamları yarım kilo çekirdek ile 15 bölüm kasıyorum.