Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Anka Bicycle Team™

Anka dağıldı gitti... Bende dahil kimse artık doğru düzgün ne buraya yazıyor ne buluşup bir organizasyon yapıyor... Bu duruma aslında çok üzülüyorum ama bişeyde yapmıyorum. Kimse yapmıyor.

Scudo
@murty

muratcım sen görmesende ben hep senin yanındayım :) bunu hiçbir zaman unutma ...bende artık grubu toplamaya çalışmaktan yoruldum hadi diyoruz hadi diyoruz ama kimsenin taşnaltına elini koyma niyeti yok maalesef ama iş hadi yemek yiyelim diyince işler değişiyor bende bunu anlamadım ...grubun herbir üyesini inanın kardeşim gibi seviyorum ama herbirinede bir o kadar kızıyorum .... bide birşeye acayip gıcık oluyorum hadi bu hafta sonu birşeyler yapalım diyor bazıları, tur zamanı gelince ortalarda yok zaten ayda yılda bir yazıyorsun bari sözünsde dur........bir anlamadığım konu biz sadece bisiklet rubumuyuz ? yoksa bir arkadaş topluluğumuyuz ? yada neyiz yaaa hepimizi elinin altında bilgisayar var bilgisayar yoksa internete bağlanan telefonlar var şuraya 2 satır yazı yazmaktandamı üşeniyorsunuz ? biri bana bunu açıklarsa sevinirim ....herkeze selamlar saygılar anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.....

@Erdem Akcan

Gördüğüm kadarıyla herkes grubun yine eski havasına dönmesini istiyor ama bunun için elinden birşey gelmediğinden yakınıyor. Aslında çok fazla birşey yapmaya gerek yok sadece sabah ve akşam foruma bakmak (beşerden 10 dakika sürer) ya da (hepimizin birbirimizde telefonu var iletişim bilgileri var facebookta arkadaşız yani ulaşamamak gibi bir durum söz konusu değil) diğer kanallardan takip etmek. facebook çok uygun aslında bunun için. Bir de turlara katılmak. Arkadaşlar tur düzenliyor, katılım oldukça düşük oluyor. Tamam herkesin katılmasını beklemiyoruz ama en azından gelicem diyenler gelse. Bir turda hatırlıyorum en az 7-8 kişi geleceğini beyan etmişti ama katılan 3 kişi oldu. Yemek toplantılarına gösterdiğimiz hassasiyeti bence bisiklet turlarına da gösterelim. Daha en az 2 ay daha bisiklete binilir. Çok geç sayılmaz.

• Beğen
Tepkiler: murty
@murty

Yettim Muradım, burdayım. Haklısın sen her Ankaraya geldiğinde yazıyosun ama ya geç görüyorum yazdıklarını ya da bir manim oluyo. Bundan sonra ne zaman gelcen inşallah? Hava güzel olursa bisikletli güzel olmazsa bisikletsiz bir buluşma yapalım.

Bugün saat 4 gibi başlayıp yaklaşık 3 saat sürecek kısa bir tur yapmayı düşünüyorum. Katılmak isteyen olursa beklerim.

• Beğen
Tepkiler: murty
Valla sizle tur icib bisikleti burda birktin anck iki kere zor bela bulustuk goturuyorum artik insallah bir yerlerde beraber oturur yenk yeriz

Günaydın abiler.. Bu sene ygs sınavına gireceğim, haftanın 3 günü zorunlu stajdayım. Hafta sonları ise dershanede. Tur organizasyonlarını şimdiye kadar elimden geldikçe ben ayarlıyordum, ama bu sezon beni madur görün. Söz konusu devretmek gibi bir durumsa birine mecburen devrediyorum. Hepinizi çok özledim bea.. Uygun oldukça etkinliklere bir yolunu bulup katılmayı deniyeceğim. :10: :crazy292:

biz seni mazur görelim de sen madur olma görkem...;)

herkese selamlar...bi de serkan adlı bi arkadaş vardı.o da hep yazardı.

@Hacı Murat ŞAHİN

Murat abi güzeldi. Antrenman yaptım sayılır. Şehir içindeydim. Çok uzaklaşmadım. Lastik almıştım Decathlon onları test ettim. Özlemişim bisikleti. Sizleride özledim :)

merhabalarrr efenimm :))Sezonu kapatmak üzereyizz..bu seneyi sanıırm böyle kapatcaz..Ankaranın çeşitli yerlerine gidiyorum..Kızılcahamam,temelli,polatlı ama son bi gezim kaldı oda Kırıkkale..havalardan dolayı çekingen kalıyorum belki bu cumartesi yapabilirim..

murtyyyy seninle konuşmamız lazım :) msn yazıyorum yazdıklarım gitmiyorr...

Dün tek başıma 2 saat süren bir tur yaptım. Antrenmanlı olmadığım için biraz yorulmuşum ama yinede güzel oldu özlemişim bisikletimi :) Keçiören'den konya yoluna çıktım ordan kepekli rampasını çıktım asıl hedefim eymir gölüydü fakat akşam 5 de yola çıktığım için hem saat 6 gibi eymir ormanının serinliğinin artmasından hem havanın kararmasından dolayı eymirin aşağısına inmedim. Ordan tekrar döndüm geldim :)

Tur süresi : 2 saat
Ortalama hız : 22
Gidilen mesafe : 44 km

Selam arkadaslar :)

Ben hergün pedallıyorumda kimse yok

Bu arada artık bende yolcuyum :)

@Mert Kabtan

Herkese günaydınlar...

Vayy Mert hayırlı olsun :D Sen ondan hevesini al fazla yıpratma ben senden alırım :D Biliyosun Geotech'îde senden almıştım hala taş gibi maşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
ETKİNLİK VARRRRRRRRRRRRR :)

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Turu ve Anıtkabir Ziyareti

29 Ekim Sabahı Bayraklarımızla Beşevler Kavşağında toplanıyoruz Kırmızı beyaz giysilerimiz ve Bayraklarımızla gövde gösterisi yapacagız . Önce anıtkabir'e gidip Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ziyaret edip ardından ankaranın en işlek caddelerinde pedal çevirecegiz ..

Beşevlerde Toplanıp Anıtpark istikametinden üst kapı'dan anıtkabir'e girecegiz . Ardından Atamızı ziyaret ettikten sonra

Anıtpark - Bahcelievler 7.cadde - Beşevler - Tandogan Meydanı - GMK Bulvarı - Akay kavşağı - Kuğulu park - Tunalı Caddesi - Esat - Mithatpaşa - Necatibey ve yeniden tandoğan kavsagı üzerinden Başkentöğretmenevi Bahcem Kafeye gidilecektir ..

Bayrağını kap Gel ANKARA

(link)

Geri