Scudo Sports

Ankara freeride-downhill

Scudo
@Burak uzun geline iyi ki çarpmadın :komik: yoksa en güZel günleri berbat olurdu

Büyüksün abi:harika: şöyle teknik videoları da çeksen nasıl yapılır tarzı güzel olur türkçe örnek görürüz bi ingilizce pdf video çevirmekten beynim yandı:D yolundan ilerliyoruz

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bu haftasonu yapılcak olan DownOlympos yarışını kaçırmayın güzel, zevkli bir etkinlik olacaktır eminim..11246983_980312438675910_6401196768625937049_n.jpg

• Beğen
Ooo çok başarılı olmuş.Başlamak isteyenler için güzel bir örnek olmuş.

@Burak uzun kardes tebrik ediyorum seni o insanların yanından gecerken kafamı içe çektim stresten.Belliki tehlikeyi seviyorsun allah kaza bela vermesin,izlerken ben yoruldum sen yorulmuyor musun?

• Beğen
@Burak uzun

güzel video :)

Kardeş seni takip ediyorum.Merak ettiğim ailen bu atlama zıplama işlerine ne diyor

gecmiş olsun bu arada sonunu yeni izledim

Ankara da freeride-downhill yapan forum üyeleri, eğer sürüş yapacakları yer ve rotaları forumda önceden paylaşlarsa, benim gibi seyretmeyi sevenlere de canlı izleme şansı sunmuş olurlar. özellikle Burak Uzun Bey, sizi izlemek isteriz canlı canlı. saygılarımla.

@Burak uzun Dostum bu mal(video) bir harika dedim kendi kendime videoyu izlerken :D :D Ellerinize sağlık müthiş olmuş :eek:

• Beğen
Tebrik ediyorum abi çok güzel gerçekten geçmiş olsun biz de katılcaktık da yaşı sıkıntı ettiler :D

• Beğen
Geri