videonuzu çok beğendim. ama çok güzel sahneler arasında bazı noktalar gözümü rahatsız edince, n'oluyoruz dedim ve videonuzu ameliyat ettim
işte sonuçlar...
bisiklet elinizde çıkarken çekilen sahneler bence uzun olmuş. çok dik olduğunu belli edecek açılardan çekilirse ve birkaç yerle sınırlı olursa, bence tam kıvamında olur. -- ilk 30 saniyedeki tüm sahneler, hazırlık safhası modunda ve bence güzel giriş olmuş... kastettiğim daha sonraki elde çıkışlar.
fark ettim ki bu tip videolarda insanın gözü bir süre kesintisiz, aynı zeminde devam eden sürüşleri arıyor... kesintiden kastım, önden arkadan çekim kesintileri değil. hangi açıdan olursa olsun, birbirine bağlanmış ve zemini aynı olan sürüşler kesintisizmiş gibi algılanıyor... 2:40'ta kesilen görüntüyü mesela bir 5 saniye daha uzatılmasını istedi gözüm. sanırım orayı iniş bittiği için kestiniz. ama bir duruş, geriye dönüp okey işareti yapmanız bile kesilmiş hissini silerdi... gibi hissetim
... aynısını devamındaki inişte de hissettim. karşıda görünen patikaya ulaştığınızı görebilirdik mesela.
sarı çiçekler arasındaki sürüşü görmek çok keyifli geldi bana, ama onu da bir anda kesivermişsiniz, aynı nedenle o sahne de bir 5 saniye daha uzatılabilirse bence daha hoş olur...
kamerayı kullanan arkadaşın 1:10'daki görüntüsü (yalnız okey işareti daha net olabilirmiş, bi dahaki videoda aklınızda bulunsun, kesin ve net hareketler bekliyoruz
), düşüşler, asfalt, deve manzaraları, araçtan sallanan ayaklar, elinizle temizlediğiniz lastik... çok güzel ayrıntılar olmuş