Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ankara'da Erdoğanlar Bisiklet gibi bir firma olmasına üzülüyorum!

Uçuk fiyatları yüzünden hiç alışveriş yapmayı düşünmüyordum fakat yaz sonunda jant setimi değiştiricektim. Sitesine girince WH-r500 jant setinin 180 liraya düştüğünü görüp hemen aradım, ellerinde olup olmadığını sordum, indirimin olduğu onayını aldım ve 10 dakika sonra havaleyi yaptım. Aradan 3 gün geçti, kargonun ne durumda olduğunu arayıp sorduğumda aldığım cevap "Bu jant setinden 4 tane vardı, 4'ünü de bi grup gelip aldı bu sabah" dediler. Eee ben 3 gün öncesinden havale yapmıştım ? Neyse "Havale makbuzunu yollayın geri iade yapalım" dediler ve 2 gün sonra da parayı geri yolladılar. Ama bana sorarsanız ben de bir daha oradan bir şey almam.

Scudo
Erdoğanlar bisiklete yakışmamış bu hareket Mahalle bisikletçisi bile böyle yapmaz Ayıp !!

@Berk Mercancı

Aynı durumu iki yıl kadar önce ben de Erdoğanlar Bisikletle yaşadım. Her ne kadar Ankara da ikamet ediyor olsam da son yıllarda Eskişehirde de bulunmamdan ötürü havale ile aldığım bir ürün için ödemesini yaptığım halde bu sabah satılmış siparişimiz var 2-3 gün içinde geldiği takdirde gönderebileceklerini söylemişti Lütfi Bey. Doğru mu yanlış mı bir şey diyemeyeceğim ama en azından stok kontrolü ile doğru orantıda sitelerini de güncel tutsalar kimse mahçup kalmaz.

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
bende size kendi hikayemi anlatayım internet sitesinden iki adet schwalbe smart sam 2.40 lastik aldım 2.40 sipariş etmeme rağmen 2.10 gönderdiler ve hiç haberde vermediler eğer bildirselerdi iptal edecektim neyse lastikler geldi biri yırtık çıktı fotoğraflarla email adreslerine gönderdim 2.40 mevzusunuda anlattım tabi orayı geçtik email de fotoğrafları gördüler önce inandılar sonra nedense inanmadılar sanki lastiği ben yırtmışım gibi ama göndermeyide kabul ettiler size yarın yeni bir lastik göndereceğiz dediler lastiğim geldi önceki gelen lastikle farklıydı bir lastiğin yazısı küçük diğerininki büyüktü bellki yıl farkı vardı lastiklerde bilmiyorum ayrıca birinin kauçuğu (tam olarak ne deniyor bilmiyorum) kalın diğerininki çok inceydi ince olanı ön tarafa taktım ve sürmeye başladım eve geldimde ön tekerin patlak olduğunu fark ettim durumu lastikleri zaten kullanmadan önce durumu anlattım sinirli bir şekilde bize geri iade edin ozaman dediler yani işi düzgün yapmazsan sinirlenirsinde parandanda olursun suç bendeymiş gibi üste çıkmaya çalıştılar daha öncede alışverişim oldu yine bir terslik çıkmıştı ama özür dileyip gerekn ürünü yolladılar şimdi asabileşme durumu nedir onu anlamıyorum ayrıca fiyatlar eskiden daha makuldü bilmiyorum böyle giderse çok kaybedecekler. erdoğanlar bisikletide çok iyi bilirim alt sokağımızda yıllarca bisiklet sattılar sonra taşındılar ordan çocukken 2 bisiklet alınmıştı bana üzülüyor insan.

Normalde bu tip konulara yönetici oldugumdan beri yazmam ama bugun bardak taştı taze taze paylasmak istedim sinirden titriyorum.
Pek cok alisverisim oldu ufak tefek sorunlar ile hepsini halletmistik.Genel problem sitedeki urunun ellerinde olmamasi ki zaten bu diger firmalarin da genel problemi.
Gelelim bu gune almak istedigim sey üst forma.
Saat 10:00 ariyorum olup olmadigini varsa ne yatirmam gerektigini soruyorum oldugu ve miktari bialgisini alip havale icin telefonu kapatiyorum.
İki dakika icinde havale tamam vakit kazansinlar diye on dakika sonra ariyorum.XL kesin varmi para hesaba gecmis mi.Para gecmis XL icin geri donus yapacaklarini soyluyorlar.
İki saat sonra donen olmayinca tekrar ariyorum mal indiriyorlarmis hemen bakip arayacaklarmis.
Saat 16:30 tekrar ariyorum kargo suresi gececek bakin artik diyorum bakiyorlar olmadigini baska rengi oldugunu soyluyorlar.Hemen o renge bakip tekrar ariyorum ve istemedigimi soyluyorum ve para iadesi istiyorum.
İlk once eft saati gecti diyorlar bende eft degil havale yapacaksiniz ayni banka diyorum.
Saat 17 den beri iki defa daha konustuk hala iade gerceklesmedi.
Bu arada Lutfu abinin hamal gibi depoya mal tasidigini,60 yasinda oldugunu para iadesinin basit isler oldugunu 70 liranin onemsiz oldugunu ogrenerek son telefon gorusmesinde kendi parami istedigim icin utanarak telefonu kapatip keyifleri ne zaman isterse o zaman parami almak uzere bekleyise geciyorum.
İnsallah bu aksam yollayacaklar yarina kalirsa nasil telefon gorusmesi olacak tahmin bile edemiyorum.

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun, bu tip olayları okudukca üzülüyorum sizler adına. Erdoğanlar ve bu tip firmalar kendileri kaybeder. Bu yazıyı okuduktan sonra erdoğanlardan ürün felan almam.

Yahu, hemen her işte, işleri zorlaştırmak kadar zevk aldığımız başka birşey yok!!

Ürün ya vardır ya yoktur, fiyat budur veyahut esnektir. Dahası ise Serdar Ortaç kliplerinde rol almaktır!!!

Bu gibi firmaları yada temsilci elemanları görünce "ne kadar salakmışım" diyip duruyorum. Bu zamana kadar insanlar kırılmasın diye kafamızda saç bırakmazken, milletin şeyi şeyine denk durumları çileden çıkartmak için yetiyorda artıyor. Düşünün ki adamlar ellerindeki ürünlere MAL diyen adamlar!!!!

Bence internet ortamındaki sayfaları kullanıcılara cazip geliyor. Ancak madalyonun diğer yüzü her zaman aynı olmayabilir. Dikkat ederseniz eğer internet ortamında ürün çeşitliliği bol ve kredi kartınız ile ödeme yaparak ürün satın alabileceğiniz çok fazla yer yok. İnternet ortamında sayfasını güncel tutmayan ancak mağazasına gittiğiniz zaman el üstünde tutulacağınız firmaları denk getirmek gerekiyor.

İnternet sitesi bile açılır açılmaz Türk Lirası varken Euro bazlı açılan başka hangi site var diye de durup düşünmüyor değilim!...

@ferhat köse

Para şu an itibariyle hala yatmadı bu saatten sonra da yatmaz.Yarın ola hayır ola gelişmeler aynen yazılacak para alındıktan sonra da asıl yazılması gerekenler yazılacaktır......

• Beğen
Tepkiler: Esatesat
Erdoğanlar bisikletten geçen sene bisiklet almıştım ve gelen bisikletin orjinal lastikleri resmen yamuktu :) Arayıp değiştirme talebinde bulunmama rağmen farklı cevaplar aldım.Açıkcası tekrar alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

@ferhat köse

Evet bu sabah aradım saat 09:30 Lütfü bey telefonu açtı Lütfü abi ben Eskişehirden Ferhat Köse der demez Ferhat abi kurban olayım hemen yapıyorum dedi telefonu kapattı buradaki abi benden küçük oldugundan değil herkese öyle konuştuğundan .

Tam 1.5 saat bekledim tık yok yine aradım başka bir genç arkadaş çıktı telefonu açar açmaz artık Allah rızası için kendi paramı göndermelerini başka yere havale yapacağımı kendi hataları yüzünden dün sabahtan beri ne forma alabildiğimi nede paramı geri iade alabildiğimi çok seri bir şekilde anlattım telefona çıkan genç arkadaş hemen halledeceğini söyledi yarım saat sonra halletti.Bu arada zaman tuttum kapalı bir bilgisayardan bilgisayarı açıp internet bankacılığına girip havale yapmak 5 dakikayı geçmiyor .cepten yaparsam 1 dakika civarı sürüyor.

Şimdi geleyim asıl yorumlarıma sayın Lütfü bey ve Erdoğanlar Bisiklet çalışanları hayatınızda hiç tanımadıgınız birine para almadan ürün gönderdiniz mi de 70 lira küçük rakam bu işler basit işler gibi yorumlar yapabiliyorsunuz.Sonuçta sizin cebinizden paranızı değil kendi paramı istiyorum.

Ne olursa olsun yıllardır sizden almaya çalıştıgım her 10 ürünün 7 tanesinde sitenizde gözükmesine rağmen elinizde olmadıgı bilgisini almış bulunmaktayım bu kadar rezil stok kontrol sistemi hayatımda görmedim.gelen sayı bellidir satılan bellidir ürünü satan adam listeden bir tane düşer listede sıfır olanlar siteden kaldırılır bu kadar mı zor yada bizleri saf anlamadığımızı mı zannediyorsunuz.delta bisiklet veya Kaçkar gibi birden fazla şubeniz olsa belki derim hani diğer şubeden bilgi gelmiyor o yuzden sistemde hata cıkıyor.Bir tane şubesiniz herşey tek kasadan işliyor.Kimse kimseyi kandırmasın yapmak istemiyorsunuz gayet açık ve net belli.Müşteri parayı göndersin olmadığını anlayınca belki başka şey satarız mantıgından başka şey değildir bu.

Sayın Lütfü bey bu tip her tartışmada yaşını söyleyip birşeyler ispatlamaya çalışıyorsun banada söylediğin 60 yaşındayım hamal gibi depoya mal taşıyorum çok yoğunuz.Ben mi taşıtıyorum sana o malı, ayrıca parana kıy 2 tane hamal tut onlar taşısın sen niye taşıyorsun ki.Tüm çalışanlar taşıma işi ile ilgilenecekse kapat internet sitesini o gün satış yapma ben mi öğreteceğim bunları sana.

Dediğim gibi daha önce çok benzer durumlar yaşadım ama dile getirmek istememiştim bir şekilde orta yolu bulmuştuk.Bu sefer bardağı taşırdınız bundan sonra dükkanınızın önünden geçmem yurt dışından getirtirim beklerim 15 gün yine senden bir şey almam Allah da senden bir şey alacak duruma düşürmesin beni inşallah.

Bence 60 TL yi senden alıp, çaylarını da içirip yollamalılarmış. Birşey merak ettim sen 30 TL yi niçin ödedin? Ödemenin sana faydası ne oldu onu anlamadım... Telleri yanlış ölçüde gönderen satıcı sana onları değiştirmeyecek miydi? Yanlış telleri değiştir kardeşim sonra onları bir güzel ör. Hatta aldığım viam göbekleri de iade et adamlar hem paranı alıp hem seni üzmüşler. Bence sen en iyisi tüketici koruma masasına şikayet dilekçesi bırak. Bunlar tutarsız mesnetsiz işçilik bedelleri alıyorlar ve müşterinin rızasına danışmadan işçilik hizmetleri üzerinden mal almak zorunda bırakıyorlar diye belirt. Paradan başka birşeyi düşünmeyen firmalara parasını kaptıran tek mazlum sen değilsin. Geçmiş olsun kardeşim..

Ferhat Bey, ağzınıza sağlık. 60 yaşındayım, depoya mal taşıyorum diyen adamın o firmada hangi sıfatla çalıştığını bilen varsa söylesin rica ediyorum. Pişkinlik boyutuna varmış olay, telefonu açıp, yapıyoruz deyip, her seferinde sallamak; bunun adı pişkinliktir.

Arkadaşlar,
ben Lütfü abiyi yıllardır tanırım.. Kendisiyle belli bir samimiyetim de vardır ve ticari zekaya sahip iyi bir esnaf olarak görüyorum. Bu tip problemleri bizler de yaşamadık değil ama bu memlekette ne dört dörlük ki?
Bildiğim kadarıyla Lütfü abi şirketin web sayfasını kendi işletiyor (niye kendi yapıyor gibi şeyler hiç demeyin şimdi! Bu işler göründüğü kadar basit değil)
Malum yaz dönemi geldi, piyasa canlandı.. Ankara eski Ankara 'da değil artık. Her köşede bisiklet süren yeni birilerini görüyorum (pazar da büyüdü)
Yani demek istediğim bu tip şeyler olabilir (Ben dünya devi www.chainreactioncycles.com gibi bir firmayla bile sorunlar yaşadım)
Hatta yakından bir örnek vereyim size (www.evanscycles.com) iki kere bana yanlış parça gönderdi (2ncisinde telefon açıp, bakın bu sefer doğrusunu gönderin dememe rağmen)
Her neyse ben yine de Türkiye'deki en düzgün ve güncel web sitesinin erdoğanlarbisiklet olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

@Güney Tuncer

Güney bey Lütfü beyi bende yıllardır tanırım pek çok alışverişim oldu artık abi demiyorum bey olarak hitap edeceğim.benim söylemek istediğim konu başlığındaki problem değil para iadesini 24 saat sallaması(2 dakika sürmüyor) üzerine sadece bir şubesi ve bir deposu olduğu halde her seferinde sitede var olan ürün parayı gönderidkten sonra olmayabiliyor .Siz Ankarada elden alışveriş yaptığınız için bu duyguyu yaşamamış olabilirsiniz.Tecrübeli olduğum için parayı yollamadan özellikle telefon edip soruyorum var deniliyor parayı yatırıyorum beden konusunda emin olmak için gördünüz mü depodan çıktı mı diyorum tam 6 saat net cevap veremiyorlar (5 telefon görüşmesi)artık kargoya verme süresi gelince bakıyorlar o renk yok bu olmazmı muhabbetine giriyorlar hayır olmaz paramı yollayın dedikten 24 saat sonra 6 telefon görüşmesi sonucu para iademi geri alıyorum bu nasıl ticari zekadır yada esnaflıktır ben anlamış değilim bende esnaf çocuğuyum babamın tek lafı söz dü biz esnaflığı öyle gördük .Türkiyedeki genel duruma bir şey diyemem o sizin düşünceniz ben tek şubesi olup da bu kadar web sitesi güncel olmayan başka firma görmedim (tek şube burada çok önemli bir faktör giren belli çıkan belli tek depo tek bilgisayar) web sayfasına da sadece kendi bakmaz Lütfü bey Mehmet de tüm banka hesaplarına ve web sayfasına hakimdir mehmet akrabası mı çalışanı mı bilmiyorum ama hem siteye hemde banka işlemlerine girebildiğine eminim çünkü Lütfü beyin kendi söylemi bu şekilde.

Merhabalar, erdoğanlar bisikletten alışverişlerim oldu, ama hep mağazadan aldım, inanın mağazada bile bir koşturmaca var sürekli inanılmaz bir yoğunluk ve satış var. hele ki 20-30 liralık birşey için gitti iseniz, karbon kadroları kapışan hangisini alsam diye yarışan bir güruhu bekleyip "abi bu kaça" diyebilirsiniz. Ben o satılan bisikletleri hiç görmüyorum ortalıkta bugün özellikle dikkat ettim bir tane bisikletli yoktu ortalıkta. Erdoğanlar bisikletten tecrübeli bir eleman da ayrılmış bu arada delta bisiklete geçmiş durumda.

Neyse bu zihniyetle gitmeyecekleri gitseler de müşteri ile papaz olmaya devam edecekleri görünüyor. Sonuçta bir internet sitesi var sepete attığınız ürünün akibetini merak etmek kadar doğalı yok. Ya web kullanmayacaksın yada adam gibi hizmet vereceksin. Yok ben depodayım yok ben meşgulum falan filan. Adamların tek sevdiği müşteri 5000tl lik karbon kadroları 3er 5er alan tipler, alışmışlar böyle bu. Forma aldınız falan tabi kar oranı o kadar değil sonuçta. Ama şunu da söyleyeyim teknik servisi iyidir yeter ki vakitli gidin bisikleti bırakın :)

Şöyle söyleyim al birini vur ötekine. gerçekten de bir alışverişimden memnun kaldığım esnaf ikincisinde şaşırtıyor o yüzden kimse babamın oğlu değil, hangi mal kimde uygunsa kim malının arkasında duruyorsa ondan alırım, gerekirse yurt dışından getiririm...

yarın erdoğanlar bisikletten bisiklet alacaktım,şimdi acaba almasammı diyorum :S sedona 341 2012 model(hiç kullanılmamış) bisikleti1200 tl 12 ay taksiyte bölecekler.ne diyosunuz,sonrasında çok başım ağırırmı.aklımda disk fren varken hisrolik fiyatı uygun diye yöneldim ama hata mı ediyorum?

@evrenolanbay

neden hata edesiniz bir sıkıntı çıkarsa söyleyin bizde duyalım ama ben şunu söyliyeyim bir sıkıntı çıkmayacagına adımı basarım

enson siparişimi gecen hafta yaptım. 300 -tl ye kilitli pedal ve ayakkabı satın aldım. bankanın internet sitesi hata verdiği için havaleyi de yapamadım. ancak lütfü bey aynı gün kargoya verdi. ürünler zonguldak'a geldikten sonra parasını havale etme fırsatım oldu. daha öncede alış veriş yaptım (askılı tayt, 2 adet fren balatası) sorun yaşamadım.

2 beden küçük olan kadroyu sizin için uygun diyip sattıkları için.bigün önce birşey diyip,alışverişi yaptıktan sonra söylediklerini unuttukları için.ticareti dürüst yapmak gerekir.

Geri