Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ankara'da işçiliği kaliteli gerçek esnaf bisikletçiler hangileri?

hlksnrr

Forum Demirbaşı
Tepki
541
İsim
Haluk ŞENER
Bisiklet
Scott
Merhaba dostlar,

Bisikletin arka jant akordu kaçtı bu sebeple işçiliği düzgün, kaliteli esnaf bisikletçi arıyorum.Dediğim gibi Ankara'da olmalı.Ankara'da bu konuda bilgili arkadaşlardan paylaşım bekliyorum.

Yakın zamanda akord ayarı yaptıran arkadaşlar varsa fiyat bilgisi ve izlenimlerini yazabilirlerse çok iyi olur.

Ayrıca bu konu üzerinden Ankara'daki gidilebilecek kaliteli esnaf bisikletçilerin veri tabanını oluşturursak hiç fena olmaz gibi.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Scudo
anıtkabirin orda ata sokakta red bisiklet var. taner abi sahibi. yapılabilecek bir şeyse en iyi işçiliği yapacaktır inş.

Dostlar başka önerileri olan yok mudur ?

Ben de Ankara'da iyi bir bisikletçi arıyorum. Bisikletimin akord ayarı dışında bir çok tamiratını yapabiliyorum ama akord ayarını yapmayı hiç denemedim. Zaten akord sehpam yok. Ya da forumda bu işi iyi yapan ve Ankara'da yaşayan biri yapsa ona yemek ısmarlasak hem de yaparken bilgilensek. Bisikletçinin dibinde durup baksak belki buna müsade etmez ve öğrenmemizi istemez.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Cidden yahu ben de uygun fiyatlı ve iyi bir bisikletçi arıyorum bisikletimin içine etmeyecek işçiliği iyi olacak.Anıtkabir uzak bana Gölbaşı'na yakın yer varmı önerebileceğiniz?Buradaki bisikletçinin Dükkan Minicik ve adam çok bir işten anlamıyor gibi.

Aslında ben papuçları sıkarak yapayım diyorum elimde anahtar da var ama dikeydeki yamukluk ne olacak? Onu nasıl ayarlıyacağım. Yoksa yanal yamukluk hallolunca o da mı halloluyor?

@Olgunn @Eto3401 Merhaba ben ustamı buldum.İşçilik gayet güzel fiyatları gayet iyi : (link)

performans bisiklet varda işin düşünce işini görmüyor.Sadece ona para kazandıracaksan işini yapıyor.İşçiliği falan 10 numara

@bhr42 kış soğudunda ocakta. en az 10 kere gitmişimdir dükkanına şu işimi gör diye.Yok görmedi

Güngörler bisiklet...

• Beğen
Tepkiler: hlksnrr
Sincanda Emre bisiklet. Sahibi Harun abi, paraya değil de dostluğa önem veren bir abi. Ögrencilikte Ankara'dayken hep oraya giderdim.

Şimdi memleketim Adana'da çalışıyorum, çok acil bir ihtiyaç olmadıkça almıyor, Ankara'ya gittiğimde tüm ihtiyaçlarımı oradan alıyorum.

Toplanacak kadro, bakımı yapılacak bisiklet vs taa Adana'dan götürüp ona yaptırıyorum. Her türlü kefilim

@Hasan Ç. siz de mi aynı şeyden şikayetçisiniz..Emre bisiklet bana çok uzak o yüzden gidemiyorum. Performans bisiklet evime çok yakın oldugu için mecburiyetten gitmek zorundayım

@StevenDiaz07 Ben bir iki defa bisiklet bakmaya gittim. Takınılan tavırlar hoşuma gitmedi. İlgi alaka sıfır. 48 Kadro boyu var mı diyorum o yokta 44 var o da olur falan yapıyor. Al da git yoksa uğraştırma beni havasında. O yüzden tavsiye etmem. Yoksa işçiliği nasıl bilmiyorum.

@StevenDiaz07 Aynen. Adama diyorum ki bisikleti indir de bakalım. Kadro boyu farketmez zaten aralarında fazla birşey oynamıyor diyor. Öyle diyince anladım zaten yanlış yerde olduğumu.

Yaşamkentte Öner bisiklet var, Ali abi. İşçiliği ve sohbet muhabbetinden aşırı memnunum. Güngörler bisikletin bayiliğini yapıyordu önceden, şimdi kendi dükkanına bakıyor aynı yerde. Benim için işçiliğin yanında girdiğim yerdeki tertip düzen kullanılan alet edevat atölye kısmıda önemlidir. Eğer bisikletinize değer veriyorsanız tavsiye ederim. Vidayı sıkarkar bile torkuna göre elektronik tork aletiyle sıkıyor. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Öner bisiklet - Güngörler bisiklet - Emre bisiklet benimde daha önce tavsiye edildiğini duyduğum yerler.Anka bike'ı da ben ekliyorum, ben çok memnun kaldım.

Red bisiklet. Anittepede taner abi tavsiye ederim. Oyle ucun besin pesine dusmez. Ince isciligi vardir.

Geri