istanbulda bisiklet yolu var binen yok ,neden çünki millet istanbul dışından buraya gelmiş,bakıyor komşusunda araba var bende niye yok diyor hanım bastırıyor adam kredi alıyor borçlanıp araba alıyor bakıyorumda gariban fındıklıda maşallah ford arabalar var apartman önünde ,arka pencereye bakıyorum satılık ne oldu yahu ,kredi borcu ,olacağı buydu ,hesapsız kitapsız millet kıçını toplayamaz ,tüketim çılgınlığı avm ler ithal mallar ne oluyoruz
kardeşim ne diyoruz üretmeyenler asla tüketemezler , bisiklet yolundan önce bu halkı eğiteceksiniz hangi konuda bisiklet bi kültürdür işine bisiklet ile gitmek bi kültürdür bisiklet araçtır ,ekonomik açıdan araçlardan on kat daha verimlidir,önce ne yapacak valilikler işine bisiklet ile git kampanyaları başlayacak her yerde ,ankarada istanbulda izmirde ne kadar il varsa ,sonra belediyeler işe el atacak seminerler bol bol bisiklet turları düzenleyecek belediyeler alayı,yuvalarda bisiklet dersleri olacak ,okullarda keza ,ayrıca bütün belediyelerde gençlere yönelik bisiklet spor klüpleri acilen kurulacak,geleceğin yarışçıları buralardan çıkacak ,bisiklet federasyonu ise belediyeler omuz omuza olacaktır ,
istanbulun e5 yoluna acilen bisklet yolları yapılmalıdır e5 yolunu kullanıyorum sıkışık trafikten anında kadıköye varıyorum ,hele pazar günleri 4 tekerler durduğu yerde benzin yakarken aynen soldan emniyet yoldan fırtına gibi geçiyorum tozumu yiyor dört tekerler ve içindekilerde aynen hak ediyorlar ,boşuna millet bağırmıyor burda arabadan in bisklete bin bu savaş devam edecektir bu cahil ve duyarsız halk akıllanana kadar,,,
eski sağlık bakanı bile bu milleti bize şikayet etmişti bu millette cehit yok dedi hareket yok tenbel dedi spor yapmıyor dedi valla doğru dediniz sayın bakanım