Scudo Sports

Ankara'ya 32 km bisiklet yolu müjdesi

Yeni başlık açmadım buradan sorayım dedim.

Ne oldu bu yol başlandı mı ben bir şey göremedim Ankara'da, eylülde bitecek denmişti.

Hatay'da 52 km'lik yolu sessiz sedasız açtılar. Ankara'da şöyle çalıştay yaptık, böyle çalıştay yaptık böldük topladık çarptık diye iyi reklam yaptılar ama Ankaralı bu konuda da avcunu yalayacak sanırım. Takip eden arkadaşlar bilgi verebilirler.
ya hocam yapacakları şeyin de göstermelik olacağını düşünüyorum ben. zihniyet değişmedikçe köklü bir değişim beklememeliyiz. avrupa ülkelerinin en vasat kentlerinin bile her sokağında yolun kenarında bir de bisiklet yolu var. bu da bisikletin ne derece ulaşım aracı olarak görüldüğünü gösteren birşey. kültür meselesi. ankaraya 20km 30km hataya 50km bisiklet yolu yapmışsın ne değişir? halen daha tofaşlar bisiklet yollarına parkedecek, 20 kişilik suriyeli aileler piknik yapıp top oynayacaklar yollarda. zihniyet değişmedikten sonra artık hiçbir şey beklemiyorum ben ne hükümetten, ne insanımızdan..

Scudo
ya hocam yapacakları şeyin de göstermelik olacağını düşünüyorum ben. zihniyet değişmedikçe köklü bir değişim beklememeliyiz. avrupa ülkelerinin en vasat kentlerinin bile her sokağında yolun kenarında bir de bisiklet yolu var. bu da bisikletin ne derece ulaşım aracı olarak görüldüğünü gösteren birşey. kültür meselesi. ankaraya 20km 30km hataya 50km bisiklet yolu yapmışsın ne değişir? halen daha tofaşlar bisiklet yollarına parkedecek, 20 kişilik suriyeli aileler piknik yapıp top oynayacaklar yollarda. zihniyet değişmedikten sonra artık hiçbir şey beklemiyorum ben ne hükümetten, ne insanımızdan..

Katılıyorum hocam da ne yapayım umut işte :D benim iş yerim eskişehir yolunda, bi heveslendik işte o da kursağımızda kaldı :)

• Beğen
Tepkiler: qtay
Yeni başlık açmadım buradan sorayım dedim.

Ne oldu bu yol başlandı mı ben bir şey göremedim Ankara'da, eylülde bitecek denmişti.

Hatay'da 52 km'lik yolu sessiz sedasız açtılar. Ankara'da şöyle çalıştay yaptık, böyle çalıştay yaptık böldük topladık çarptık diye iyi reklam yaptılar ama Ankaralı bu konuda da avcunu yalayacak sanırım. Takip eden arkadaşlar bilgi verebilirler.
Hâlâ borç ödüyor şimdiki belediye. Çeyrek asırlık savurganlık kolay kolay ödenmez ama. Bir de belediye üyeleri özellıkle beyazlar, taş koyup duruyorlar :) Odtü ile yaşamkent arasında olacak bişeyler.

Hâlâ borç ödüyor şimdiki belediye. Çeyrek asırlık savurganlık kolay kolay ödenmez ama. Bir de belediye üyeleri özellıkle beyazlar, taş koyup duruyorlar :) Odtü ile yaşamkent arasında olacak bişeyler.

Evet maddi konularında sıkıntıları var, istasyon caddesi yapımı için kredi çekiminde çok sıkıntı da yaşadı örnek olarak. Ama söz verilmiş çalıştayı yapılmış bütçesi ayrılmıştır diye tahmin ediyorum. Belki dediğiniz gibi belediye meclisinde sıkıntılar olmuş olabilir. Yine de o kadar reklamı yapılmışken bazı sebeplerden dolayı yapamadık veya geç yapacağız diye açıklama yapılabilirdi. Türk siyasetçisinden çok mu şey bekledim acaba :D

Evet maddi konularında sıkıntıları var, istasyon caddesi yapımı için kredi çekiminde çok sıkıntı da yaşadı örnek olarak. Ama söz verilmiş çalıştayı yapılmış bütçesi ayrılmıştır diye tahmin ediyorum. Belki dediğiniz gibi belediye meclisinde sıkıntılar olmuş olabilir. Yine de o kadar reklamı yapılmışken bazı sebeplerden dolayı yapamadık veya geç yapacağız diye açıklama yapılabilirdi. Türk siyasetçisinden çok mu şey bekledim acaba :D
Yok eskisinden beklemediğinizi yenisinden bekliyorsunuz sadece :) daha plastik dinoların borçları duruyordur. Onlar bitsin sırayla.

Şu Ankarayı haraca bağlayan başkan kimdi?
Kaç yıl sömürdü Başkenti?
Ben 1985 de Ankara da Üniversite öğrencisiydim. İnanın hava kirliliği dışında şikayet edilen bir şey yoktu...
Sonra; "Biz büyüdük ve kirlendi dünya" ya da "İstilacı çekirgeler yiye yiye bitiremediler ekinleri ".....

Benim dediğimin öncekini bundan iyi veya kötü bulmak ile bir ilgisi yok. Adam yapıcaz demiş yapmamış elbet sorucam neden yapılmamış diye. Ne yapalım önceki yapmadı diye sen de bir şey yapma, zaten önceki de yapmadı mı diyelim? :D Yapılacak dediği yapılmadıysa söylerim, öncekinin hiçbir şey yapmaması başka konu.

@Fethigks , ; "ENKAZ", devredilen bir tür çöptür...
O hale getirenler, kendilerinden sonra aklanmazlar...
Önce yılların hesapsızlığı, vurgunu, açığı kapatılır.
Yoksa " Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu" durumuna düşülür...
Tüm şehirler için aynı duyarlılık gerekiyor...Sadece söz verenlerden değil, bu hizmeti görmezden gelip gereksiz sayanlardan da hesap sorulmalıdır....

• Beğen
Tepkiler: Fethigks
@Fethigks dinozorun taksidi bitsin ilk iş...

• Beğen
Tepkiler: Fethigks
Cem Uzan'a Hapis Şoku .

(link)

31 temmuz 2014 tarihli haber. Ya nasip.

30 temmuz 2011 tarihli haber. Ya kısmet

(link)

Siyasetin bölücü gücünden bıktım. Bisiklet yolu sözünü tutmayan şimdiki başkana da diyecek şeyim ayıp ettiğidir. Ancak, eskisi de az değil hani. Ben ayrancı da oturuyorum. Ordan ümitköy köprüsüne kadar bir akşam keyfi sürüş yapardım. Planları teee karayalçından evvel çizilmiş 1071 malazgirt yolunu açtı, Odtü ye gelince akıl almaz bir kaos oluştu. Sonracıma, şehir hastanesi içşn yolun ortasına sola dönüş köprüsü yaptı kantarın topuzu kaçtı. En son bağlıca semti oluşunca eryaman dönüşü coştu artık o yol bana yalan oldu. Ankara bilmeyenler için söyleyeyim epey bayır, tepe, dağ ve haliyle yokuş içerir. Zaten bisiklet sürülecek düzlük az, olanı da otoban ettiler. Bir eskişehir bir konya gibi değil. Bir izmir sahili bir bostancı sahili gibi değil.

Daha önce de, Odtü den anadolu bulvarın döner istanbul yolundan döner tandoğan kızılay yapardım. Ama içinde Atatürk geçtiği için Atatürk orman çiftliği arazisinin göbeğinden yol geçirmek marifetiyle bu güzergah otobana evriliverdi hemen hatta kendisinin Atatürk sevgisi bildirdiğinden, oradaki bir geçide OÇ geçidi yazdırmıştı.
Benim sabik başkana sevgim bambaşkadır.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Okula bisikletle gidiyorum rotamın ufacık bi kisminda bisiklet yolu var. Yeni yapıldı. Eryaman metromall önünde basliyor. tahminimce en fazla 1 km bisiklet yolu var, sonra yol bitiyor, ee ne anladım bu işten. Geçen biraz yağmur yağmış sabah suyun hepsi bisiklet yolunda birikmiş. Sonradan yapilmaz bunlar en baştan yolların ona göre tasarlanması gerekiyordu. Ve eryamanın geniiişçene yolları varken bence böyle 1km yapilacaksa hic yapılmamalıydı eryamanda trafikte hic sorun yaşamıyordum ztn. Bir bilen varmi bu yol orda parça seklindemi kalacak yoksa devam ettirirlermi? Screenshot_20211029-014639_Telegram.jpg

Ankaraya ancak, yerden yüksek bisiklet yolu uygun. Yüksek bisiklet yolı maliyetli olduğu için böyle parça pinçik yollar ile insan avutuyorlar. Tahminimce yapılan yollar martilar gitsin diye.

Başkent'e geç bile.

Yıl olmuş 2022, bizde hala eski yollara çizgi çizilip duruluyor. Önceden planlanıp yapılmayan yollara sonradan sıkıştırılan bu tür çalışmalar bir müddet sonra kaosa sebep oluyor. Sonları da genellikle park yeri olarak bitiyor. Keza, petrol türevlerine bu hızla zam geldikçe, yollar bir müddet sonra bizlere kalacak gibi görünüyor.

Yıl olmuş 2022, bizde hala eski yollara çizgi çizilip duruluyor. Önceden planlanıp yapılmayan yollara sonradan sıkıştırılan bu tür çalışmalar bir müddet sonra kaosa sebep oluyor. Sonları da genellikle park yeri olarak bitiyor. Keza, petrol türevlerine bu hızla zam geldikçe, yollar bir müddet sonra bizlere kalacak gibi görünüyor.
İtibardan tasarruf olmaz. İnsanlar ceketini satar arabaya biner, öyle de bir millet.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Okula bisikletle gidiyorum rotamın ufacık bi kisminda bisiklet yolu var. Yeni yapıldı. Eryaman metromall önünde basliyor. tahminimce en fazla 1 km bisiklet yolu var, sonra yol bitiyor, ee ne anladım bu işten. Geçen biraz yağmur yağmış sabah suyun hepsi bisiklet yolunda birikmiş. Sonradan yapilmaz bunlar en baştan yolların ona göre tasarlanması gerekiyordu. Ve eryamanın geniiişçene yolları varken bence böyle 1km yapilacaksa hic yapılmamalıydı eryamanda trafikte hic sorun yaşamıyordum ztn. Bir bilen varmi bu yol orda parça seklindemi kalacak yoksa devam ettirirlermi? 276302 dosyayı görüntüle
Okula bisiklet ile gitmek ne güzel aktivite imiş kıymetini bilememişim. Yıllar geçip gidiyor valla durduk yere efkarlandım

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
üniversitedeyken ben de gidiyordum okula bisikletle. güzeldi. aynen. :)

• Beğen
Tepkiler: Mr nc
Okula bisikletle gidiyorum rotamın ufacık bi kisminda bisiklet yolu var. Yeni yapıldı. Eryaman metromall önünde basliyor. tahminimce en fazla 1 km bisiklet yolu var, sonra yol bitiyor, ee ne anladım bu işten. Geçen biraz yağmur yağmış sabah suyun hepsi bisiklet yolunda birikmiş. Sonradan yapilmaz bunlar en baştan yolların ona göre tasarlanması gerekiyordu. Ve eryamanın geniiişçene yolları varken bence böyle 1km yapilacaksa hic yapılmamalıydı eryamanda trafikte hic sorun yaşamıyordum ztn. Bir bilen varmi bu yol orda parça seklindemi kalacak yoksa devam ettirirlermi? 276302 dosyayı görüntüle
Hevesinizi alın diye yapmışlar. Günde 10 defa git-gel yapsan 20 KM yol var gibi hissedersin. Size şükretmeyi öğretmeye çalışıyorlar. Hiç işten anlamıyorsunuz.

Geri