Başlık sahibi arkadaşımızın kendisine gelen bunca iyi niyetli cevaptan sonra ekşi'de buranın dandik olduğunu söylemesi, üstelik neyse ki ekşi var diyerek entry bitirmesi hoş olmamış.
Ben çok uzun yıllardır ekşi yazarıydım. Entry sayım da 3000 üzeriydi. Ama iki ay kadar önce hesabımı dondurdum.
Çünkü Survivor ve maç başlıkları ile yazarların inanılmaz seviye düşüklüğü ve korkunç ırkçı yazıları sebebiyle.
Şu an oradan esirgediğim vaktin çok daha fazlasını buraya ayırmaktan keyif alıyorum.
Yollu kelimesinden hoşlanmadım. Bisikletçiler bunu yol bisikleti olarak ya da campagnolo donanımlı karbon Pinarello olarak algılıyor olabilir. Bisiklette yeni bir üye kadın olsun olmasın bundan alınabilir. Hatta toplumumuzda kadınların düşürüldükleri durumlardan dolayı özellikle kadınların olduğu bir ortamda böyle espri(!)lerin özellikle kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Oysa ki kimi üyeler ve Cumhur Bey de benim özel mesaj ve gerçek hayatta nasıl rahat konuştuğumu bilir. Ona rağmen bu tip kelimelerin kullanılmasını doğru bulmuyorum.
Konuyu çok açtım. Kendi fikrim ekşi ile burasının bilgi kıyasını yapmak yanlış olur. Çünkü ekşi bir sözlükken burası bisiklete dair en güvenilir bilgilerin verildiği bir forumdur.
Ancak seviye diyorsak burada insanların daha özenli ve seviyeli yazdığını görebilirsiniz.
Hele ki 70.000 üyeli bir foruma dandik demek, en azından bunu forum içerisinde yapıcı bir ileti olarak değil de başka ortamda şikayet eder gibi sunmak fazlasıyla bir haksızlık olmuş. Zira yine bu şikayet ekşi ortamında açılsa ilk verilen bakınız dert butonu şeklinde olurdu. Hele ki üye recidance ve bayan kelimelerini kullansın olay çok başka yerlere girerdi birkaç gün de sürekli mesaj yeşili yanardı.
tanım: bisiklet sevmeyen anlayışsız bir yönetici ile yaşanmış sorunsaldır
ayrıca (bkz: yaran başlıklar)
devamını okuyayım...
(Son satırlar şakaydı, herkese selamlar)