mariokaldato
En yeniden bir önce kayit olan adam
- Tepki
- 33.508
- İsim
- Raşit Cumhur Çakın
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ? Umarım hersey yolundadır...
Uzun bi zamandır güçlü ve güvenilir, aynı zamanda beni yolda bırakmayacak bi kadro arayışındaydım.
Tabiki el elden üstündür felsefesinden yola çıkarak bu işte uzmanlaşmış birine danışmam gerekiyordu
E tabi bu işlerden anlayan çok fazla insan yok ve ben direk @Murat Cömez e koştum Allah razi olsun beni geri çevirmeyip yardımcı oldu. Yardımcı olmayı geçtim, binlerce km öteden dostluğunu göstererek benim adıma kadro arayışına girişti. Ne desem ne yapsam hakkını ödeyemem...Yalana katakulliye gerekde yok ,Murat Çömez'in bana hediyesidir bu bebek.
Neyse seçtiği kadro gerçekten cok özel bi ürün sram xo edition scandium bi kadro ayni zamanda çok hafif, ve konik alın borulu bi Alman muhendisliği harikasi...
"Komtan logar !!!!! Bi cisim yaklaşıyo efendim..."
"__Senin kadron o gerzekalı kimsin sennn"
Kadromu teslim aldim ve apgereyt operasyonundaki aşamalarimda nasipse insaAllah sona yaklastim.
İçimi bi hüzün kapladi desem yalan olur, gayet keyfim yerinde şukur.
Toplayacağım donanimlari paylasmak istiyorum. Bir cogunu gecen yazdan bu yana ufak ufak.ve. ikinci el temin ettim.
Kargodan gelen kutuyla başlayalim once
Kargolayan @SerkanH oyle bir Alman disipliniyle paketlemiş ki acana kadar haşatım çıkti, belirteyim. Tesekkurederim kendine bu konuda
Kullanacağım jant takiminin arka göbeği deore, ön göbeği slx , rotorlar şimanonun bi modeli ama bilmiyorum
Cemberlerde alerxmis mi ne onlardan..
Lastiklerim cchaoyang'in 175 lik asfalt lastiği
Vites kollarım sram xo
Arkaaktaricim sram x9 , ön aktaricimda sram x9
Maşam aslinda zoom olucakti fakat ihtiyac sahibi bi arkadasima cok uygun fiyattan bi cok parca ile birlikte verdim. Maşayı feysbuk ikinci.el ilanlarindan ölü fiyatına aldım .Kilitlemesi ve ribaund ayaro iptal edilmis ve icindeki o parcalar da sökülmüş haliyle, ama çalişiyor sonucta.
Havalı ve fısır fısır mubarek
Manitou 80 mm gıpraşmalı
Aynakolum 2x olmak uzre sram x7 oluyorkendisi
Furc takimi kadroyla birlikte geldi .
Ama konik kadro oldugundan bendeki duz maşayı takmak icin adaptore ihtiyacım vardi . Onuda temin ettik forumdan
Hic kolay olmadi bulmasi ama oldu sonucta sukur
Buda adaptörlü furcun konik kadroya düz standart maşa takma şeysi
Frenleri unutmusum pardon
Avid elixir three kullanacacağım. Ozel bi nedeni yok. Tamamen duygusal param o an icin ona yetti , kelepir denk gelmiş idi sadece hehehe
Hemen.bi mani ile günün önemini paylaşayım ;
Aklıma düşmüş idi bisletimi apgereyt
En sevdiğim isim idi Okşan ha birde Cuneyt
Ben o yare çok söylendim ; Takma bunları kafana ittir et
Kurbandan kurbana görüyoz kırmızı et
Malzemeleri ve kadromu Bursanin en iyi ve bana göre bu işin en buyuk kompedanı Esat Usta'ya emanet ettim. Hem mikro ekomomiye destek hemde makinamin guvenilir
Sekilde toparlanması icin...
Aha komtan Esat abi her zamanki gibi yogun çalışıyor
Sonucu bugun Cuma namazi öncesi mahallemdeki tarihi mekanları dolasarak test ettim. Super oldu diyebilirim.
Karşinizda Merida Matts Scandium xo
Not : Resim tekniğini direk forumdan değerli dostum @Candan Biberci den stil olarak arakladim .Tarihi mekanlarda resimler çekmeler filan haha
Sonunda mutlu sonla biten bir apgereyt macerasının sonuna geldik. Ne demiş ünlü forum trolu maryo kaldırato bey "_Başlangıçlar güzeldir ; Apgereyt olmasa " hehe
Konunun önemini bi mani ile sonlandıralım. Herkese selamlar, saygılar. Allah bu dunyada tüm dileklerinizi kabul etsin ve bendekinin daha güzelini size nasip etsin inşaAllah dostlar.
Reklamın ardından mtb manim sizlerle...
Kentakiden bir kız sevdim si ay ey den çıktı ( cia yazılır si ay ey okunur )
Oh bebek hayın çıktı
Sivas ellerinden bir Ceylana vuruldum ,
Oh canım av mevsiminde duruldum.
Oda replika sığır çıktı
Antalya otobanında MTB li bir güzele rast geldim ;
Oh may gat otobüsteydim ,muavine rica ettim , otobüsten indim .
Oh canım bol yanaklı yarimi koşaraktan, umarsızca kovaladım
Al yazmalımı, fütursuzca ovaladım
Meğer mtb bisikletler dağda bayırda da gidermiş
Oh bebek taşlı yollardan,orman patikalardan süzülerek inermiş.
Kaldım sap gibi yaban ellerde
Oh bebek gurbet ellerde
( lütfen kasetçinizden israr etmedenefendice isteyiniz , album olmayabilir gerginlik çıkmasın )
Uzun bi zamandır güçlü ve güvenilir, aynı zamanda beni yolda bırakmayacak bi kadro arayışındaydım.
Tabiki el elden üstündür felsefesinden yola çıkarak bu işte uzmanlaşmış birine danışmam gerekiyordu
E tabi bu işlerden anlayan çok fazla insan yok ve ben direk @Murat Cömez e koştum Allah razi olsun beni geri çevirmeyip yardımcı oldu. Yardımcı olmayı geçtim, binlerce km öteden dostluğunu göstererek benim adıma kadro arayışına girişti. Ne desem ne yapsam hakkını ödeyemem...Yalana katakulliye gerekde yok ,Murat Çömez'in bana hediyesidir bu bebek.
Neyse seçtiği kadro gerçekten cok özel bi ürün sram xo edition scandium bi kadro ayni zamanda çok hafif, ve konik alın borulu bi Alman muhendisliği harikasi...
"Komtan logar !!!!! Bi cisim yaklaşıyo efendim..."
"__Senin kadron o gerzekalı kimsin sennn"
Kadromu teslim aldim ve apgereyt operasyonundaki aşamalarimda nasipse insaAllah sona yaklastim.
İçimi bi hüzün kapladi desem yalan olur, gayet keyfim yerinde şukur.
Toplayacağım donanimlari paylasmak istiyorum. Bir cogunu gecen yazdan bu yana ufak ufak.ve. ikinci el temin ettim.
Kargodan gelen kutuyla başlayalim once
Kargolayan @SerkanH oyle bir Alman disipliniyle paketlemiş ki acana kadar haşatım çıkti, belirteyim. Tesekkurederim kendine bu konuda
Kullanacağım jant takiminin arka göbeği deore, ön göbeği slx , rotorlar şimanonun bi modeli ama bilmiyorum
Cemberlerde alerxmis mi ne onlardan..
Lastiklerim cchaoyang'in 175 lik asfalt lastiği
Vites kollarım sram xo
Arkaaktaricim sram x9 , ön aktaricimda sram x9
Maşam aslinda zoom olucakti fakat ihtiyac sahibi bi arkadasima cok uygun fiyattan bi cok parca ile birlikte verdim. Maşayı feysbuk ikinci.el ilanlarindan ölü fiyatına aldım .Kilitlemesi ve ribaund ayaro iptal edilmis ve icindeki o parcalar da sökülmüş haliyle, ama çalişiyor sonucta.
Havalı ve fısır fısır mubarek
Manitou 80 mm gıpraşmalı
Aynakolum 2x olmak uzre sram x7 oluyorkendisi
Furc takimi kadroyla birlikte geldi .
Ama konik kadro oldugundan bendeki duz maşayı takmak icin adaptore ihtiyacım vardi . Onuda temin ettik forumdan
Hic kolay olmadi bulmasi ama oldu sonucta sukur
Buda adaptörlü furcun konik kadroya düz standart maşa takma şeysi
Frenleri unutmusum pardon
Avid elixir three kullanacacağım. Ozel bi nedeni yok. Tamamen duygusal param o an icin ona yetti , kelepir denk gelmiş idi sadece hehehe
Hemen.bi mani ile günün önemini paylaşayım ;
Aklıma düşmüş idi bisletimi apgereyt
En sevdiğim isim idi Okşan ha birde Cuneyt
Ben o yare çok söylendim ; Takma bunları kafana ittir et
Kurbandan kurbana görüyoz kırmızı et
Malzemeleri ve kadromu Bursanin en iyi ve bana göre bu işin en buyuk kompedanı Esat Usta'ya emanet ettim. Hem mikro ekomomiye destek hemde makinamin guvenilir
Sekilde toparlanması icin...
Aha komtan Esat abi her zamanki gibi yogun çalışıyor
Sonucu bugun Cuma namazi öncesi mahallemdeki tarihi mekanları dolasarak test ettim. Super oldu diyebilirim.
Karşinizda Merida Matts Scandium xo
Not : Resim tekniğini direk forumdan değerli dostum @Candan Biberci den stil olarak arakladim .Tarihi mekanlarda resimler çekmeler filan haha
Sonunda mutlu sonla biten bir apgereyt macerasının sonuna geldik. Ne demiş ünlü forum trolu maryo kaldırato bey "_Başlangıçlar güzeldir ; Apgereyt olmasa " hehe
Konunun önemini bi mani ile sonlandıralım. Herkese selamlar, saygılar. Allah bu dunyada tüm dileklerinizi kabul etsin ve bendekinin daha güzelini size nasip etsin inşaAllah dostlar.
Reklamın ardından mtb manim sizlerle...
Kentakiden bir kız sevdim si ay ey den çıktı ( cia yazılır si ay ey okunur )
Oh bebek hayın çıktı
Sivas ellerinden bir Ceylana vuruldum ,
Oh canım av mevsiminde duruldum.
Oda replika sığır çıktı
Antalya otobanında MTB li bir güzele rast geldim ;
Oh may gat otobüsteydim ,muavine rica ettim , otobüsten indim .
Oh canım bol yanaklı yarimi koşaraktan, umarsızca kovaladım
Al yazmalımı, fütursuzca ovaladım
Meğer mtb bisikletler dağda bayırda da gidermiş
Oh bebek taşlı yollardan,orman patikalardan süzülerek inermiş.
Kaldım sap gibi yaban ellerde
Oh bebek gurbet ellerde
( lütfen kasetçinizden israr etmedenefendice isteyiniz , album olmayabilir gerginlik çıkmasın )