Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Apgereyte son verdim; ben merida matts scandiumu sevdim

mariokaldato

En yeniden bir önce kayit olan adam
Tepki
33.508
İsim
Raşit Cumhur Çakın
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ? Umarım hersey yolundadır...
Uzun bi zamandır güçlü ve güvenilir, aynı zamanda beni yolda bırakmayacak bi kadro arayışındaydım.
Tabiki el elden üstündür felsefesinden yola çıkarak bu işte uzmanlaşmış birine danışmam gerekiyordu

E tabi bu işlerden anlayan çok fazla insan yok ve ben direk @Murat Cömez e koştum :) Allah razi olsun beni geri çevirmeyip yardımcı oldu. Yardımcı olmayı geçtim, binlerce km öteden dostluğunu göstererek benim adıma kadro arayışına girişti. Ne desem ne yapsam hakkını ödeyemem...Yalana katakulliye gerekde yok ,Murat Çömez'in bana hediyesidir bu bebek.
Neyse seçtiği kadro gerçekten cok özel bi ürün sram xo edition scandium bi kadro ayni zamanda çok hafif, ve konik alın borulu bi Alman muhendisliği harikasi...received_982444918509102.jpeg
received_1252859028076587.jpeg

"Komtan logar !!!!! Bi cisim yaklaşıyo efendim..."
"__Senin kadron o gerzekalı kimsin sennn"

Kadromu teslim aldim ve apgereyt operasyonundaki aşamalarimda nasipse insaAllah sona yaklastim.
İçimi bi hüzün kapladi desem yalan olur, gayet keyfim yerinde şukur.
Toplayacağım donanimlari paylasmak istiyorum. Bir cogunu gecen yazdan bu yana ufak ufak.ve. ikinci el temin ettim.
Kargodan gelen kutuyla başlayalim once
Kargolayan @SerkanH oyle bir Alman disipliniyle paketlemiş ki acana kadar haşatım çıkti, belirteyim. Tesekkurederim kendine bu konuda :D

received_982552798498314.jpeg

Kullanacağım jant takiminin arka göbeği deore, ön göbeği slx , rotorlar şimanonun bi modeli ama bilmiyorum
Cemberlerde alerxmis mi ne onlardan..

IMG-20151109-WA0000.jpg
2015-10-31-20-18-40.jpg

Lastiklerim cchaoyang'in 175 lik asfalt lastiği
Vites kollarım sram xo
20160223_100212.jpg

Arkaaktaricim sram x9 , ön aktaricimda sram x9
3a60j4.jpg

Maşam aslinda zoom olucakti fakat ihtiyac sahibi bi arkadasima cok uygun fiyattan bi cok parca ile birlikte verdim. Maşayı feysbuk ikinci.el ilanlarindan ölü fiyatına aldım .Kilitlemesi ve ribaund ayaro iptal edilmis ve icindeki o parcalar da sökülmüş haliyle, ama çalişiyor sonucta.
Havalı ve fısır fısır mubarek :)
Manitou 80 mm gıpraşmalı :)

received_1716013325300251.jpeg

Aynakolum 2x olmak uzre sram x7 oluyorkendisi
received_1313962311951051.jpeg
received_1313797398634209.jpeg

Furc takimi kadroyla birlikte geldi .
Ama konik kadro oldugundan bendeki duz maşayı takmak icin adaptore ihtiyacım vardi . Onuda temin ettik forumdan
Hic kolay olmadi bulmasi ama oldu sonucta sukur

Buda adaptörlü furcun konik kadroya düz standart maşa takma şeysi
IMG-20160320-WA0007.jpg

Frenleri unutmusum pardon
Avid elixir three kullanacacağım. Ozel bi nedeni yok. Tamamen duygusal :) param o an icin ona yetti , kelepir denk gelmiş idi sadece hehehe
Hemen.bi mani ile günün önemini paylaşayım ;

Aklıma düşmüş idi bisletimi apgereyt
En sevdiğim isim idi Okşan ha birde Cuneyt
Ben o yare çok söylendim ; Takma bunları kafana ittir et
Kurbandan kurbana görüyoz kırmızı et

1297257803_SNC00039.jpg

Malzemeleri ve kadromu Bursanin en iyi ve bana göre bu işin en buyuk kompedanı Esat Usta'ya emanet ettim. Hem mikro ekomomiye destek hemde makinamin guvenilir
Sekilde toparlanması icin...
Aha komtan Esat abi her zamanki gibi yogun çalışıyor20160330_100211.jpg

Sonucu bugun Cuma namazi öncesi mahallemdeki tarihi mekanları dolasarak test ettim. Super oldu diyebilirim.
Karşinizda Merida Matts Scandium xo
20160401_120712.jpg 20160401_114003.jpg 20160401_120040.jpg 20160401_114443.jpg 20160401_113552.jpg
Not : Resim tekniğini direk forumdan değerli dostum @Candan Biberci den stil olarak arakladim .Tarihi mekanlarda resimler çekmeler filan haha :D

20160401_113519.jpg 20160401_113233.jpg
20160401_113918.jpg

Sonunda mutlu sonla biten bir apgereyt macerasının sonuna geldik. Ne demiş ünlü forum trolu maryo kaldırato bey "_Başlangıçlar güzeldir ; Apgereyt olmasa " hehe
Konunun önemini bi mani ile sonlandıralım. Herkese selamlar, saygılar. Allah bu dunyada tüm dileklerinizi kabul etsin ve bendekinin daha güzelini size nasip etsin inşaAllah dostlar.
Reklamın ardından mtb manim sizlerle... :D
received_1176398849037419~2.jpg

Kentakiden bir kız sevdim si ay ey den çıktı ( cia yazılır si ay ey okunur )
Oh bebek hayın çıktı
Sivas ellerinden bir Ceylana vuruldum ,
Oh canım av mevsiminde duruldum.
Oda replika sığır çıktı
Antalya otobanında MTB li bir güzele rast geldim ;
Oh may gat otobüsteydim ,muavine rica ettim , otobüsten indim .
Oh canım bol yanaklı yarimi koşaraktan, umarsızca kovaladım
Al yazmalımı, fütursuzca ovaladım
Meğer mtb bisikletler dağda bayırda da gidermiş
Oh bebek taşlı yollardan,orman patikalardan süzülerek inermiş.
Kaldım sap gibi yaban ellerde
Oh bebek gurbet ellerde

( lütfen kasetçinizden israr etmedenefendice isteyiniz , album olmayabilir gerginlik çıkmasın )

Scudo
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın :) Zevkli anlatım için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Görmemişin bir meridası olmuş tutmuş söğüşleri yutmuş arka,arkaya:D:D güle,güle kullan.

Kaldırato abi çok güzelmiş bisikletin :D Kazasız, belasız güle güle kullan :srnsml:

@Uptown Cyclist
:D mersi abisi

Bu arada soguşcu ziya reklaminda sublminal reklam fark ettim. Hemen ilkel imkanlarimla duzeltiyorum

@mariokaldato
Abim hayırlı olsun artık bi tur verirssin :D
Makine süper olmuş fotoğraflarda hayg defineyşın :)
Mekanları tanıdım Muradiye külliyesi ;)
Hayırlı günlerde kullan artık 5 yıl apgereyte filan
kalkışmazsın :)

@Candan Biberci
Yok yok apgereyt yok . Musait anda seleyi ve pedali degismem lazm. Oda turlar icin yani yanlis anlasilmasin haha :D

"Apgereyt dediğin nedir be gülüm
Biz senin için mtb den yola geçmişiz " Polat Alemdar20160401_113940.jpg

@Yusuf !!WOW!!
Elimde patlayana kadar devam hahha

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
hayirli olsun agam:) cok guzel gorunuyo massallah abii pedalina kuvvet olsun garajin kapisi kapanmiyacak yakinda benden soylemesi:huhuu::kedicik::)

• Beğen
Mariokaldato
Kişisel detaylarında bisikletinin Kron olduğu yazıyor , ben hangisine inanayım şimdi !

• Beğen
@aknorl
Hehehe o kadar kucuk detaylara takilmamak lazm dostum. Duzeltiriz ayipsin :D

@ercst0rm
Hehehe bakalim ya nasip ksmet adamim

Yavruları birbiriyle kaynaştirmak gerek20160405_153136.jpg 20160405_153149.jpg

Bugün ikinci el olarak satın aldığım riçi selemi takıp deneme turu yaptım ( ehehehe len görende atomu parçaladık sanır havalara bak hele :D )20160416_133843~2.jpg

Fotorafta sol köşede oturan dayının düşüncelerini okudum . Aynen şunları düşünüyordu : ""_ emekli olduk , torun tombalak büyüdü , acaba şehir bisikleti alip apgereyt mi etsem tura çıksam . yok yok en iyisi ben alayım bi mtb ufak ufak emekli maaşımla apgereyt yaparim, olmadi forumda konu açarım : " mtb me düz maşa takıp ince lastik taksam akıcılığı artar mı? "" yok lan oda olmaz simdi ben en iyisi alayim bi 3 tekerli sepetli filan hanimi atarim arkaya mis gibi pikniğime bakarım """

@ÖmerMurat
:D olsun baska konuya yorum atar oda :D dayiyi bezdirmeyelim hemen

@mariokaldato

Olsun, forum kurallarını biliyorsun, kesin ve nettir, herhangi bir yerinden tutup çekiştirilemez, asla taviz verilemez, bilsin ona göre düşünsün dayı :D

@ÖmerMurat
:D aman diyim bilader haha :D

Daha onceki bisikletimin adi "Berivan" di buna bi isim koymak istiyorumda bulamadim ehehe. Pedal yaptik bugun yavruyaScreenshot_2016-04-27-13-11-06.png

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@mariokaldato yahu bir doğru düzgün fotoğraf çekmeyi öğrenemedin şu forumda, o kadar fotoğraf görüyorsun az açı falan bak. Tamam şaheser yarat demiyoruz ama pedalı tuvalet terliği gibi gösterebilmek de marifet ister yani, nasıl becerdin böyle göstermeyi? Hayırlı olsun :tskler:

Hayırlı olsun. Estetik bir görünüme sahip, beni benden alan bir makinelerden. Bol ve sağlıklı pedallamalar dilerim

• Beğen
@ÖmerMurat
Ahahahahaha :D bu betimlemeleriniz beni öldurecek efendim :)

@SagFan
Sagolasin kardesim. Allah en iyisini sizlere nasip etsin insaAllah

Geri