Scudo Sports

Arabayla yaklaşıp kafama yumruk attılar...

Bisiklete binerken daha önce hiç motorlu taşıt sürücülerinden fiziksel şiddet gördünüz mü?

• Toplam katılım
    394
hocam çok geçmiş olsun. o saatte o hareketi yapıyorlarsa muhtemelen kafalar kıyaktır ve o şekilde sabahı etmişler sanırım.. içinde turuncu renk sıvı olan şişe de muhtemelen v.ski olabilir.. alkolün kafasıyla içindeki sadist ortaya çıkmış ama plakanı aldım deyince ayılmış ve tutuşmuşlar sanırım. nedendir bilmiyorum ama bu tip plakalı araçların rent araç olduğunu düşünmüşümdür hep.. şahıs olsa ok.. o arabayı yok pahasına sattırırlar..sonrasında iki ihtimal var.. ya bundan sonra bisikletçilere karşı aşırı tepkili bir yaratık olurlar yada görünce yol değiştirirler... ehliyete psikoteknik raporu istense emin olun trafikteki araç sayısı yarı yarıya düşer.. tekrar geçmiş olsun..

Scudo
Aile kurmak için sağlıklı bir zihnin değil de sağlıklı üreme organlarının yeterli görüldüğü bir toplumda magandalık, barzoluk her zaman var olacaktır.Kesin çözüm:Aristokratik seleksiyon...Ben kim miyim?Bisiklet antremanı esnasında kafasına silah doğrultulmuş mizantrop ve anti-humanist bir bisikletsever.

Geçmiş olsun, okurken bile sinirden elim ayağım titredi böyle takozlar çok ben koşarken bile bu şekilde tacize uğruyorum . Allahlarından bulsun şerefsizler desen onlara kar kalır. Şikayetçi olmanı tavsiye ederim bende diğer arkadaşlar gibi

• Beğen
Tepkiler: ozelemre1963
Öncelikle çok geçmiş olsun. ALLAH(C.C.) beterinden saklasın İnşaAllah. Sonrasında söyleyebileceğim tek şey arkadaşlarında dediği gibi öncelikle o çevrede polisin yapması gereken ama büyük ihtimalle ilgilenmeyecekleri şeyi yapmak ve çevre kameralardan (özel, mobeseler şahsi alınamaz biliyorum) veri toplamak ve direk Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmanız gerekiyor. Bakın karakola demiyorum direk savcılığa. Çünkü hayatımda bir kez böyle bir karakolluk iş geldi başıma ( iş yerinde ) direk savcılığa gittim. Olay yatışıp savcılığa yaptığım suç duyurusunu karakoldan geri çekmeye gittiğimde, beyefendi niçin savcılığa gittiniz bize gelse idiniz hallederdik dediler. Yani anlayacağınız savcılığa direk yaptığınızda onları büyük ihtimalle sıkıştırıyorlar. ALLAH(C.C.)'a emanet olun.

Oncelikle gecmis olsun yukaridada yazildigi gibi karakolu bypass gecin dogruca savciliga basvurun insallah sizin adiniza olumlu sonuc cikar( temennim bu yonde ama yasadiklarim ve gorduklerim hic bir sonuc cikmaz diyor ) merak ediyorum grup surusu yapan arkadaslara boyle satasan varmi ? Bu iki ayaklilar kendilerinden kalabalik bir grupla karsilasinca sut dokmus kedi gibi oluyo diye dusunuyorum yaniliyor muyum?

Bir kaç kez benzeri durumlarda araba ya da motor ile arkadan yanaştıklarını -en azından niyetlerini önceden kestirerek- farkedip direkt hız kesiyorum ya da duruyorum. Her ne kadar hızınızı almış ve keyifli bir şekilde giderken bu şekilde durmak can sıkıcı olsa da kask aynası bu gibi durumlarda çok kullanışlı oluyor, yoksa ya da kullanmıyorsanız tavsiye ederim. Arizona kertenkelesi çok trafikte. O yüzden ne kadar uzak durabilirseniz o kadar iyi.

Çok geçmiş olsun ustad

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamamen boş yolda bir taksicinin bana kasıtlı olarak çok yakın mesafede geçip korna çaldığı bir olayım olmuştu.
Öldürmeye mi çalışıyorsun dayı amacın ne dediğimde "Evet" demekle yetinmişti **** çocuğu.
Haliyle hiçbir şey yapmak gelmedi elimden, bastı gaza yok oldu ortalıktan. Şikayetçi olsam bir halt olmayacaktı.

Plaka varmış zaten şikayetçi ol derim. Kiralıksa bile o tarihte kime kiralandığı bilgisi vardır Rentecar'da.

Yerinizde olsam daha ilk anda, bana yaklaştıklarını ve yavaşladıklarını hissettiğim an frene basıp dururdum ve gitmelerini beklerdim.
Sizinki resmen test olmuş :) Ne kadar öküz olabilirler? sorusuna cevap aramışsınız. Bulduğunuz cevap karşısında da dudağınız uçuklamış :naslyany:

İlk anda durmama sebebinizi açıklamak ister misiniz? Merak ettim gerçekten. Ne gibi bir iddianız vardı? Ortalamanız çok yüksekti de onu mu düşürmek istemediniz acaba o_O

Büyük geçmiş olsun.
Bunları iyi bilirim. Önce aileleri sonra arkadaş çevreleri ve iş yerlerinde itilip kakılmış, hayatlari boyu ezilmiş kişilik bozukluğu olan karekter yoksunu tipler bunlar.
Seni yanlız başına ıssız bir yerde görünce muhtemelen iki yudum da içki içince bu korkak ezikler bir anda "aslan" olmuşlardır.
Emin ol savcılığa şikayet edersen karşına gelip "abi bizi affet" diye hüngür hüngür ağlamaktan hiç gocunmaz bu şerefsizler.

Geçmiş olsun...
Daha beterini yaşadım.Yan yola tersten girip üzerime süren "şahin" içinde iki kişi,lpg istasyonuna giriş yaptı.Yanlarına gidip -'ne yapıyorsun,ters yönden gelip beni görmüyormusun - dedim.Biri hışımla araca gidip bir sustalı kapıp koştu.Ne oluyor demeye kalmadan üzerime atıldı.O sırada ayağım kaydı ve o it üzerime gelip bıçağı bana doğrulttu.Hemen yanındaki ve istasyon çalışanları gelip o iti tuttular.Düştüğüm yerden kalkıp etrafa baktım.Kamera vardı,çalışanlar tanıktı..Sakinleşip salim kafayla değerlendirmeye başladım: Karakola gidip şikayetçi olsam,adliyeye suç duyurusunda bulunsam...
Işte ondan sonrası muamma...O Iki it aynı ifadeyi verip: - bize küfretti,önümüze kırdı,tehdit etti v.s. diyerek beni haksız duruma düşürebilirdi...
Mahkeme devam ederken adres bilgilerimi alıp çoluk çocuğumu rahatsız eder( yaşanmış vakalar var) diyerek bildiğim tüm küfürleri ederek bu kaotik durumu pişmanlık duyacağım şeyler yaşamadan atlatmaya karar verdim.
Zaten ikisinin de gözleri kan çanağı gibiydi.Neci olduklarını düşünmek bile insanı gerecek cinsten...

Kıssadan hisse:Cinnet vatanımda canımız pamuk ipliğine bağlı.Hak aramak, paspal t.v. dizilerindeki paçoz yöntemlerle yapılıyor.Tüm korkaklar silah ve bıçak taşıyor.Korku ve paranoya salgın halde..Kişisel ve toplumsal sorunlar yüzünden "HERKES HERŞEYI YAPABILIR"durumu çok yaygın.Kendimiz ve bizi sevenler için "SAKIN ve SERINKANLI" olmak,olamıyorsak bir uzmandan yardım alıp "ÖFKE KONTROLÜ" becerilerini öğrenmeliyiz..
Unutmayalım: EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ...

Çok geçmiş olsun İnşallah size o hamleyi yapan şahıs ve yanındakiler hakettiklerini bulurlar

• Beğen
Tepkiler: ozelemre1963
Savcılığa gitmek çok makul ancak sonra başıma daha büyük bela olurlarsa diyor insan.En azından ben düşünürdüm bir bunu.Sizin kaybedecek şeyleriniz var, ancak muhtemelen onların yok.Daha büyük bela olurlar sonrası Allah korusun, tahmin edebilirsiniz.Evleri bilinseydi eğer, bu olaydan 1 ay sonra gibi bir sürede (Olay tazeliğini kaybedince ya da) birini akşam karanlığında tek yakalayıp hastanelik edene kadar döverdiniz.Kar maskesi gibi bir şey takardınız, e zaten 1 ay olmuş bile, kimsenin ruhu duymazdı.O da yediği dayakla kalırdı.Bizim beyinsizler davacı taraflar'a gidip diğeri'nin ev adresini veriyor. avutkat aracılığıyla artık hangi akla hizmet ediyorlarsa.E ne olurla olsun polis falan filan bisikletli yanında da olmaz, bu burumda sorunu sizin çözmeniz gerekiyor.Geçmiş olsun, biraz da ucuz kurtulmuşsunuz ancak.

cok gecmis olsun. Satirlari okurken irkildim, zira sizden yaklasik yarim saat sonra ayni rotadan gectim. Ben de servislere kaldim, gec kalktim diye sinirlenirken sag seritte arkamda servis aracini hissettim. Iyice kaldirima yanasmama ragmen yanimdan gazlayarak teget gecti. Gidona zor hakim oldum ve dusundum bir daha 5.30da cikmaliyim diye. Fakat sizin basiniza geleni okuduktan sonra o da farketmezmis, saat kac olursa olsun manyak hep manyak.
@Serkan Mistinoglu sayin moderator. Herhalde hic basina gelmedi boyle bir olay ki orada ben olsam... diye bi cunle kullanmissin. Umarim sen olmazsin bi dahaki. Uzucu bir tavir...

@Serkan Mıstınoğlu
benimde okur iken aklıma ilk o geldi ama o anki stresle aklına gelmemesi çok normal

• Beğen
Tepkiler: münferit vagon
Adam araba suruyor ve yumruk atmayi daha bisikletliyi gordugunde kafaya koymus belli. Yavaslasan veya dursan basip gidecek mi saniyorsunuz? Onunu kesip dovucekler. Cok basit ve belli. O manyaklarla karsilasinca kacmak cok zor. Dedigim gibi umarim kimse karsilasmaz.

@Ömer Furtun geçmiş olsun kendi başıma gelmiş gibi sinirim bozuldu...eminim bu adamlar sokakta gördüğü hayvanları tekmeleyenler, yalnız kadın gördüklerinde laf atıp, korna çalan yavş pardon adamlar:mad:

Çok geçmiş olsun. Biz grup halinde gezerken ameleler kamyonetin içinde değişik sesler çıkarıp bağırıyordu ve araç oldukça hızlıydı. Arkamızdan geliyordu bilerek geçmedi. Daha sonra biz durunca yoluna devam etti.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Geri