Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Araç arkası bisiklet taşıyıcısı

ben bir arabada görmüştüm taşıyıcının alt tarafında tamponla temas eden kısmı sanırım fazla baskı yaptığı için tampon içeri doğru çökmüş şekildeydi. üstünde bisiklet filanda yoktu ama içeri göçertmiş plastık tamponu

Scudo
Bana da bagaj kapağındaki stepneye takılabilen bir model gerekiyor.
Thule'nin modelini stepnenin ortasında plaka olduğu için kullanamam.

Başka marka model gören, duyan, bilen var mıdır?
Teşekkürler.

BNB kullanan var mı? Bisikletçim Thule'den daha iyi olduğunu söyledi. Montajı yapılırken denk geldim. Gayet sağlam duruyor. Şu modeli: (link)

Araç arkası taşıyıcılarda Saris Bones incelemenizi öneririm. Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum ancak yurtdışından alabilirsiniz.

Araç arkası taşıyıcılarla ilgili bir not. Saris'in karbon kadrolar için Araç arkası bildiğimiz klasik taşıyıcı modelerinden yok. Karbon kadrolar için Bisikletin tekerleklerinden arka bagaj kapağına bağlanan ilginç bir modeli var. Bildiğimiz araç arkası modellerini karbon kadrolar için önermiyorlar sanıyorum. Diğer markalarda durum nedir bakmak lazım.

citroen c4 pıcasso var ama hangi tür taşıyıcı alacağımız hakkında bir bilgimiz yok
(link) bu nasıl olur bizim araba için uygun mudur ?

SARIS BONES 3 kullanıyorum. Çok ama çok memnunum. Saris in web sitesinde araç marka ve modeline göre öneriler var. Oradan aracınıza uygun olan seçilebilir....

• Beğen
Tepkiler: Adem Tırpancı
Peki bütçeye uygun bir taşıyıcı önerecek olan var mı? :)
Yeni bisiklet aldım da... Bütçem biraz kısıtlı.:(

@apeironur
Ben bu ürünü kullanıyorum. Almadan önce yaklaşık bir ay diğer ürünleri de netten ve bazılarını ise fiilen bu ürünleri satan yerlerden araştırdım. Ankarada delta, güngörler, erdoğanlar, performans vb hepsine baktım. Ayrıca amerika sitelerini de incelemiştim. Gerçekten çok sağlam ve harika bir ürün. 2.el almıştım. Bu ürünü incelediğim diğer ürünlerden farklı kılan yanı var: Kadronun yerleştiği alandaki plastik ürün hareket edebiliyor. Bunun şöyle bir faydasını gördüm dağ bisikletini yerleştirirken ilk planda açısından dolayı yerleştiremediğim ürünü, hareket edebilen yapısı sayesinde farklı bir tarzda yerleştirdim. Sabit olan taşıcıyılara da yerleştirmeye çalıştım fakat buna imkan vermedi diğer ürünler. Fırsat bulunca resmini çeker gönderirim inşallah.
Başka bir ürün kullanmadığım için kıyaslayamayacağım. Bir kez kurdum ve üç bisikleti (toplamda 45 kg'yi rahat bulur) çok emin bir şekilde taşıyorum. Diğer ürünler için kullanmadığım için bir şey diyemem. Ben tavsiye ederim bu ürünü.

• Beğen
Tepkiler: apeironur
bende decathlondan bir ürün aldım çok iyidi fakat 16 kadro bisiklet sığmayınca iade etmek zorunda kaldım. bisikletlerden biri 16 kadro ve hiç bir taşıyıcıya sığmıyor bu şekilde sorun yaşayıp çözüm bulan varmı. anladığım kadarı ile alacağım bisiklet taşıyıcısında bisikletleri içine oturtup kıtleme plastiği olmamalı sanırım
yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aşağıdaki ürünü kullandık. İstanbuldan Çanakkaleye 3 bisiklet götürdük (1 Sedona 345, 2 Carraro Sportive 227). Giderken 2 Bisikletin Ön lastiği söktük ne olur ne olmaz diye. Hiç sorun çıkarmayınca dönüşte sökmeden sorunsuz şekilde geldik. Gayet sağlam ve pratik. İlk kurarken karmaşık gelse de 2. sefere hemen takılıyor.

(link)

Dosyalar

• bis 1.jpg
    bis 1.jpg
    99,6 KB · Okunma: 167
  • bis 2.jpg
    bis 2.jpg
    69,3 KB · Okunma: 158
  • Beğen
Tepkiler: Tyler
@KRY linkteki ürün o dediğiniz sorunu çözmek için mi bilemiyorum

(link)

@hakansatir linkini verdiğiniz ürün kadrosu düz olmayan bayan modellerini bağlamak için kullanılıyor bunu da denedik malasef olmadı
teşekkür ederim bilgi için
bugün bir bisikletçi ile konuştum elimde modeller var gelin bakalım bide 2-3 çeşit bağlama şekli daha var dedi onlara bakacam
olumlu bişe olursa paylaşırım aynı sorunu yaşamaz kimse

aracın içine atıp götürmek daha doğru olur. arkadan biri çaksa gitti bisiklet.. kasko karşılar mı :rolleyes:

@nepantes, teşekkür ederim. Aldım ve kullanmaya başladım. Gayet sağlam ve kullanışlıymış.

merhaba skoda octavia için araç arkası taşıyıcı bulmakta zorlanıyorum (arka camında bagaj kapağı ile birlikte açılması nedeniyle) tecrübesi olan var mı?

dsc01356.jpg

@BRSZNR Octavia nın bagajı geniş zaten. Arka koltukları yatırır içine koyarsınız :)

@apeironur Aynı taşıyıcıyı kullanıyorum. Istanbuldan Rize'ye bisikletimi getirdim. Belki 15-20 defa durdum bişi oldu mu gevşeklik var mı diye ama İstanbuldan nasıl bağladıysam Rize'den öyle aldım. Tavsiye ederim.

Geri