Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Araç arkası bisiklet taşıyıcısı

Ben Thule kullaniyorum ve fazlasiyla memnunum. Kurmasi oldukca pratik ve hem kendisinin hem de bisikletin calinmasini onleyici kilitleri var. Oldukca kaliteli bir urun. Tek kotu yani asiri pahali olmasi, ben beetle aracima aski bulmakta zorlandigim icin biraz mecburen aldim. ucuz askilar uymadi arabaya. ve malesef indirimli olarak tam 1050 tl odedim. neredeyse kaliteli bir bisiklet fiyati. ama dedigim gibi urun gercekten muhtesem. Caddebostan'daki bayisinden almistim.

007.jpg 008.JPG

Scudo
Kerem bey, sele boyuna bakarsak bu araba size biraz küçük gibi ... thule gerçekten iyi görünüyor. Kilit önemli detay, yokluğu tedirgin ediyor

• Beğen
Tepkiler: dodobir
@aknorl

Akin bey, gorundugunden buyuk bir arac aslinda. :) ama evet, boy 1.86 :)

@BRSZNR Thule'nin bir kac modeli uyuyor sizin araca: (link)

Ben alırken göztepe parkın sahil tarafındaki thule yeni açılmıştı. Bu ürün yoktu. Auris ömrünü doldurdu yani arabadan sonra bakıcaz artık.

@Tilki
Hocam muhtemelen Padova alacağım. Şu ana kadar aklıma en çok bu yattı. Ödeme bölümüne karar verebildiğimde alacağım. Fazla da zamanım kalmadı. Sizin link verdiğiniz sitede bir problem var sanırım ödeme yapılamıyor. Taksit seçenekleri görüntülenemiyor. Delta'dan 470₺'e almam muhtemeldir. Peruzzo'nun taşıyı yedek parçaları var. Sizce bunlar faydalı olur mu? Yada sizce hangisi daha çok faydalı olabilir? Kullanan olarak değerlendirir misiniz?ImageUploadedByTapatalk1436215615.573993.jpg

@Yusuf G. Yanlış montaj konusunda haklı olabilirsiniz. Ancak bir arkadaşım arabaların kaportasını ezdiği yönünde bilgi vermişti. Bu sebeple risk almayıp bir ayağı cama, diğer ayağı tampona gelecek şekilde ayarladım. Sarsıntı olmaması için kemerleri iyice sıktığımda, daha bisikleti koymadan bile bir hayli baskı vardı. Bisikleti koyup biraz bastırdım ve hissedilen baskı çok daha fazla oldu. Hızla giderken ciddi bir çukura düşüp çıktığımda %60-70 cam patlar düşüncesine kapıldım ve bir daha kullanmamak üzere aparatı söktüm.

Bence en sağlıklı yöntem tavana sabitlemek.

@Ashes Anladım. Ben de çeki demirine bağlananları beğeniyorum, 160tl civarı kaliteli taşıyıcılar var ama çeki demiri taktırmak 750tl buluyor :hihi:

@BRSZNR
Çeki demiri yaptırıp, çeki demiri taşıyıcısı veya araç üstü. Yada zaten taşıyıcıların bir ipini metre ile satılan kolonlarla değiştireceksin. Biraz uğraşırsın. :)

@KronCHE
Market taşıyıcısı denilen modeller olur o fiyata yada ikinci ellere bak .

@x-rayted
Burada çeki demiri yapan firma var. Ruhsata işletme sıkıntı. E römork için asıl onlar.

@Ashes
Bu benim Passat ın arkayı çok çizdi. Bisikleti uzak tutamıyorsun araçtan.

Bende Megane 3 aracım için ikili veya üçlü taşıyıcı arıyorum. Peruzzo mu? BNB Rack SWIFT TOURING mi? Yoksa THULE mi önerir siniz?

Aracıma bisikletlere zarar vermemeli ve kolay çıkarıp takabileceğim bişey olmalı.

(link)

290 TL fiyatı iyi geldi siz ne dersiniz?

@volkanxx
Hocam delta bisiklette bisico diye bir taşıyıcı var 174 tl peşin de 160 tl. Hatta pazarlıkla 150 140 civarına gelebilir istanbul veya ankara'da yaşıyorsanız. Gayet is görür bir taşıyıcı.

(link)

• Beğen
Tepkiler: volkanxx
@Holiganguc ben 2'şer adet plastik kanca kaplama, gergi ipi ve çelik toka aldım. Aslında bunları yedek olsunlar diye almadım. Taşıyıcıyı biraz daha sağlamlaştırmaktı amacım. Taşıyıcı diğer pek çok model gibi 6 noktadan araca bağlanıyor: 2 üst, 2 yan ve 2 alt. Ben aldığım ekstra malzemelerle üstü 4'e çıkardım. Zira eşimle benim bisikletlerimiz 17'şer kilodan toplamda 34 kiloyu buluyor. Oğlumun bisikletiyle birlikte 45 kiloyu rahatlıkla buluyoruz.

@hkbdng
(link)
Buradan ulaşabilirsiniz.

@Tilki
İlginiz için teşekkür ederim.

Bulduğu ve takip ettiğim ürünler bunlar. İnternet'te bulduğun en uygun fiyatlarla paylaşıyorum. Bu hafta birini seçip karar vermem lazım.

Thule FreeWay 968 340TL
(link)

BNB Rack SWIFT TOURING 290 TL-250 TL
(link)
(link)
(link)

PERUZZO VERONA 200 TL- Alu 250 TL
(link)

BUZZ RACK MOZZQUITO 190 TL
(link)

BISICO TRUNK BIKE 150 TL
(link)

20150712_172158.jpg 2 yıldır yanlış kullanıyormuşum. Üst destek parçası camın ortasına geliyordu. Resimdeki durum daha doğru. Bisikletler eski konuma göre çok daha yukarda, farlar ve plaka tamamen açıkta kalıyor ve park sensoru etkilenmiyor. Hb aracı olanlar genelde alçak pozisyonu kullanıyor, paylaşmakta yarar gördüm.

Merhabalar...
Ben de Geçenlerde kendime Bu Üründen Satın Aldım.

(link)

Arkadaşla kafa kafaya vererek montajını yapmayı başardık. hatta 3-4 km'lik mesafede bir bisiklet taşımayı denedim.

Ancak gergileri geriyorum ama tokalar nedense geri salıyor. biraz zorlayınca gevşiyor. Acaba nerede hata yapıyorum. anlamış değilim. Düğüm atarak bağlamayı denedim. Bu Hafta içi Elazığ'dan Ankara'ya 758 KM 2 adet bisiklet taşıyacam ama içim pek rahat değil.
Aracım: Hyundai Accent Era

Bu ürün buzz rack marka tokalarda sorun yok. Ekstra Tokalı kuşak almanızı öneririm. Önceki yazılar okursanız detay bilgi yazmıştım. Kolay gele.

• Beğen
Tepkiler: Murat Bahçeci
@Tilki bu ürünler için ayrıca tavan rayı falan extra bişey almamız gerekiyor mu? bir de bunlar sedan hatcback tüm araçlara uyuyor mu?

Geri