Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Araç arkası bisiklet taşıyıcısı

@T. Süren
Üstten ve alttan tutan tutanakları her 70 km de bir kontrol etmeniz gereken bir urun. Kısa suruslerde iş görür. Ancak sıkça kontrol edin benzeri bende de var. Çok sağlam gibi görünse de yoldaki sallantilar zamanla gevsemeye hatta halatlarda kopmaya yol acabiliyor. Cama ağırlığını vermesi eğer dengelenirse çok sorun yaratmayabilir.süngerli pedli vs destekler yardımcı olabilir.. Ancak sorun halatlarda gevşeme kurtulma veya şifre surte kesilme olabilir.
Bende böyle oldu 70 km yoldan sonra eve geldiğimde üstteki taşıyıcı kayısın koptuğunu gördüm biri tutmasaydi hoop bisiklet yolda belki de arkadaki kamyonun altına girerdi.
Dediğim gibi ben deli aynı marka model değil bunun ucuzu... Sizde durum bu kadar trajik olmayabilir ancak dikkatli olmakta fayda var.
Yine de alırsanız bisikletlerin arasına da sünger bez gibi bir ayırıcı koyun . bisiklet lerin oturduğu o yumuşak lastikler de borunun sütünden kayıp bisiklet ler ust işte tots gibi olabiliyor.
Bu gösterdiğiniz model thule un9102 9103 modelinin daha ucuz decarhlon versiyon u

• Beğen
Tepkiler: T. Süren
Scudo
Tek bisiklet taşıyacaksanız ve arka koltuk mahalli boş ise ; gidonu 180 derece çevirin ve bisikletin boyunu kısaltın. Bu sekilde bisiklet neredeyse tüm araçların arka koltukların önüne sığar. Tek bisiklet için aparatla uğraşmaya değmez. Tam olarak koyacağınız yer ön koltukların sırtı ile arka koltugun arasındaki koridor. Temizlik konusu hassas ise bir örtü atarsınız bagaja onunla koltuğu örtersiniz.

Arkadaşlar, bu konuyu bayağı okuum ama hala aklımda bazi sorular var.
Kadikoy'den Pendik'e kadar sehir içinde 3 tane yol bisikleti taşımayı düşünüyorum. Aracim sedan.

Amac trafikten ve egzozdan kurtulup rahatça bisiklet sürmek.

Şimdi 350-400tl bayilip thula vs clip on bir tasiyici mi almak sart yoksa 150-200e satilan bnb, rack republic vs gibi bir sey beni kurtarir mi?

Bu tip bir kullanim icin sedan araca uygun tevsiye edebileceginiz model var midir?

Hala Corolla mı Ozan ?

Migrosta 79a bir şey var dün insertte gördüm. Sedansa araba çizilir diye korkmuyorsan al gitsin derim :)

Merhaba

Şimdiye kadar üç taşıyıcı kullandım. önereceğim tip, aracınız ne olursa olsun alacağınız taşıyıcının tekerlek sabitmeleme özelliği olsun. Bu şekilde bisikletlerin birbirine veya araca sürtmesine engel olursunuz. Zira bisikletim aracı çizen yeri genellikle pedalları. Hareket esnasında sadece kadro üstünden bağlı bisikletler esniyor ve ya birbirine ya da araca sürtüyor. Şu anda kullandığım taşıyıcı Peruzzo Firenze. Kesinlikle tavsiye ederim. Tekerlekten kilitlemeli başka markalarda olabilir. Sadece kadro üstünden bağlanan modellerden almamanızı öneririm.

https://www.deltabisiklet.com/myassets/products/789/pr_01_3789.jpg?rev=1414064682

Konu hort, kusura bakmayin,
Adim baris, esime kargo bisikleti aldim sepet yerine bebek bisiklet koltugu taktim, kendime de iki tekerli bisiklet aldim, bulundugum yer daglik hayli zor geziniyoruz.
Sadete gelecek olursam tasiyicilara bakiyorumda kargo ve iki tekerliyi tasirlar mi sizce veya kargo bisikleti tasiyani gordunuz mu? Yazin izmirde kullanmak istiyorum onun icin karar veremedim bicok model var ama kargo bisikletinden bahseden yok
Ayrica cok agir tasimada sikinti olabilir mi?

ben de yarın ya da perşembe sabah ikinci uzun yolumu yapmayı planlıyorum samsun-ankara aradında, peruzzo nun delta bisikletten aldığım bir modeli ile.

onda da tekerlek sabitleme özelliği var ama taşıyıcıyı çıkartmıştık bakalım sağlam bir şekilde tekrar sabitleyebilecek miyim arabaya?

bir de bu aralar havalar yağmurlu. yolda bisiklet yağış anında yağmur yemesin diye bugün branda aldım procycle marka ama bendeki bisiklete tam uymayacak galiba. hiç yoktan iyidir diyerek örteyim diyorum ama 90-100 km hızda giderken bakalım neler olacak ben de bilemiyorum.

@çağrı can

cannondale caad8 i iade etmeye götürüyorum hocam o yüzden yolda olabildiğince dikkatli olmam lazım. :) yine de teşekkürler.

@Battutaettanci ben sana benimkini satayım. Sıfır 2015 caad8 54 kadro. Bana 56 lazım. Iugun fiyata vereyim. Hiç binmedim. Hatta jant falan var elimde. Freni jantıda yükselgip vereyim. Fosforlu yeşil.

@çağrı can

biliyorum sizin ilanı da inceledim hatta ama benim boy 1.70 51 kadroydu bendeki caad8 yine değiştireceğim bisiklette o boylarda olsun istiyorum. bir de bacaklar da kısa nispeten bende. maalesef sizin bisiklet olmaz ama rengi dahil her şeyi ile çok beğenmiştim sizin bisikleti de.

@Battutaettanci hocam ben caad8 i ilana koymadım. Ona binneyi düşünüyorum. Aslında bana 56 uyuyor ama hazır boşta duruyor binicem mecbur. Etraf ölücü dolu. Kadro boyu çok önemli maalesef. Yoksa allezden çok memnunum. Millet tonla parayı sıfırına neden veritor hiç anlamıyorum.

@çağrı can

ama ben onu gördüğümü hatırlıyorum yanlış mı gördüm acaba. iki seçiminizi de güzel yapmışınız gerçekten. son anda ani bir değişiklikle yol bisikleti almaya karar verip caad8 almıştım ben (o da nasip olmadı şansıma sorunlu çıktı) yoksa ankarada erdoğanlar bisiklete de uğramıştım specialized lerin yollarına şöyle bir üstün körü bakmıştım şimdi keşke specialized allez alsaymışım da diyorum bazen. belki de şimdi çoktan kullanmaya başlamıştım bisikletimi. neyse her işte hayır vardır.

dediğim gibi kadro boylarımız uyuşsa olabilirdi aslında neyse bakalım nasip değilmiş. maalesef ilk bisikletim sıfır olsun deyince hak ettiğinden fazla paralara göz yumuyoruz bazen.

@Battutaettanci bisiklet bol hocam. Beğendiğinizi almak için gerekiyorsa bekleyin. Elimde yok desede ben beklerim deyip para iadesi alın. Kısa sürede geldi deyip dönerler. Kadro boyu olmayımca zevki kaçıyor.

@çağrı can

corratec dolomiti tiagra 2016 ya da cannondale synapse 6 triple tiagra disc 2015 ile değişim önerdiler saolsunlar.

şu an çok kararsızım. amerika cannondale ile görüşüp caad8 kadrosu istemi yapıp beklemek de bir seçenek ama puslu bir yol gibi. ne zaman gelir belli olmaz.

@Battutaettanci hocam sen bekle. Bu adamlarda bisiklet olur. Acele etme. Caad8 iyi bisiklet. Daha iyisi boşa para. Keşke ikinci el bulabilseydin. Para iadesi alamıyorsanda pes edip başkasına rağzı olma. Yine caad8 sora tiagra falan gelene kadar beklerim dersen mexbur kısa sürede çözerler. Sen sağlam dur adamlar pes etsin. Bir kere al uzun süre bin. Bir ay binmesen kaybın olmaz. Ömrün yettiğünce nede olsa binersin umarım :)

@Battutaettanci
Delta dan hangi modelini aldınız peruzzo nun?

Saris solo modeli hakkında tecrübesi olan var mı?

Tecrubelerimi paylasayim;

Peruzzo uclu model kullaniyorum. Kesinlikle bu tip kayisli ürünlere güvenip üç bisiklet yuklemem. Birini iceri atarim. Yada üçüncüyü almam. Kayisli sistemler esneyebiliyor. Ust taraf icin iki, yanlar icin iki, ve alt icin iki baglanti verilmis. Tum yük üst baglantida. Yan baglanilara az yük bindigini dusunerek yan baglantilarida uste alip iki bisiklet ile uzun yola ciktim. Yani ustte dort, altta iki baglanti oldu. Sik sik kontrol ettim hic ses yada sallanti hissetmedim. Vardigimda sok oldum cunki ust iki baglanti tirnagi kaportadan kurtulmus bosta idi. Tahminim köy yolunda sik olan hiz engellerinde arac azda olsa ziplayinca, esneme sonucu ust baglantilar yerinden cikmisti. Baglantilarida oldukca nizami yapmistim. Simdi ek kayis alip sistemi ust 4 /yan 2 / alt 3 olarak revize edicem.

Birde su hususu eklemek isterim : kayislarin metal tokalarda yuk binen kisimlarina gelen metal yere izolasyon bandi ile tampon yapin. Metal kisim kayisi yavas yavas kesiyor. Bunun onune gecmek lazim. Uretici bunu dusunmemis maalesef.

@Speker model adı tam olarak ne verona mı? Normalde yanlara ait olan yerden üstte taktığınız için olmasın sıkıntı. .

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
Geri