Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Araç arkası bisiklet taşıyıcısı

Model adi aklimda degil ama veronaya benziyor. Bende acaba yana ait olanlari uste takarak hatami etti diye dusundum fakat yanal riskim yoktu virajin ve sollamanin neredeyse hic olmadigi bir yolda kullandim. Ust iki baglantinin iki bisiklete az gelecegini dusunerek dorde cikardim. Bosalan iki tirnakta ayni taraftaydi yani hem ust hemde yan kendini birakmis. Alt baglantilar siki duruyordu. fakat ust taraftakileri bosaltan, alt kayisin esnemesi oldugunu dusunuyorum. O yuzden alt ve ust icin ek kayis alicam. Yanlarida yine yana takicam.

Scudo
Saris marka üçlü taşıyıcı kullanıyorum. Şehirler arası yollarda ve şehir içinde kullanımı çok rahat ve çok güvenli. Bisikletler birbirine çarpmaması için ambalaj süngerleri kullanıyorum.Bisikletleri lastikle aparata ve birbirlerine sağlamca bağlayınca hiç bir problem yaşanmıyor.

İşte güzel bir araç üstü bisiklet taşıyıcı...fotoğraf0462.jpg

@alper 76
Hocam araç kan sofuoglunun mu ? :) onunda vardı beyaz bir sercesi:)

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben buzzRack mozzquito aldım gayet kaliteli görünüyor henüz kullanma fırsatım olmadı ama gayet yeterli görünüyor

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

image.jpeg @skaymaz
Şimdiye kadar pek çok taşıyıcı kullanmama rağmen, şu an bu urunu kullanıyorum ve çok memnunum. Birkaç kullanım sonrası kurma hızı da artıyor. Hani evladiyelik derler ya öyle bir ürün. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
(link)
Thule çeki demiri ne sabitlenen güzel bir modeli indirimde..... gerçekten çok kullanışlı ve benim testlerde incelediğim kadarıyla en güvenilir modellerinden biri

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
@Alper 76

Acaba fiyat olarakta önceden takip ettiğiniz bir ürün müydü? Gerçekten bahsedilen %41'lik indirim doğru mu? Kaçmaz bir fırsat diyor musunuz?

HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR

@cngz

Bende yanlış seçim/montaj sonrası nihayet Saris'in Bone RS3 aldım ve oldukça memnunum, özellikle HB/SW otomobillerde ve arazi taşıtlarında bisikletleri araçtan uzak tutuyor, tabiiki sedan otomobillerde de kullanılıyor ve montaj, yerleştirmesi ise oldukça kolay; emsallerine göre biraz daha pahalı ancak aracımda yarattığım hasarlardan uzun vadede daha ucuz olacağı kesin...

(link)

@Holiganguc bence fiyat oldukça iyi... isterseniz araştırıp biraz bakın . ..model olarak çeki demiri ne sabitlenener daha güvenli ve aracın kapısına ek bir yük bindirmiyor..

Thule takip ettiğim bir marka ancak aracımda çeki demiri yok. O nedenle bu modeli takip etmiyorum ancak kısa bir araştırma yapınca yurtdışında 450€gibi rakamlar gordum . Tr fiyatları maşallah 1000in çok üzerinde

• Beğen
Tepkiler: Groims
Bende de ikinci el aldigim bir bisiklet tasiyici mevcut. Aldigim beyefendi poseidon marka oldugunu soyledi. Fakat internette hic bir bilgi bulamadim. Alirken de profillerin saglamligi yeterli geldigi icin fiyatina gore saglam buldum ve aldim. 2-3 kere kullandim (ankara ici yasamkent-eymir arasi) sanirim 120km hiza kadar ciktim sikinti olmadi.

Poseidon markasi hakkinda fikir sahibi olan var mi?

Ayrica mini spanzet aldim. Bildiginiz kamyonlarda kullanilan gerdirmeli halat aslinda. Aracimin bagajindaki minik mapalardan geciriyorum. Bisikleti yasiyiciya monte ettikten sonra da spanzet yardimiyla iyice gerdirip bagliyorum.

Olasi bir dusme durumunda guvenli bir sekilde saga cekene kadar bisikletin ve tasiyicinin aracla butun halinde kalmasini sagliycagai dusuncesindeyim.
Uygun fiyatli bir tedbir onlemi. Mini spanzet 20₺ civarinda satiliyor. Tavsiye ederim.

Bunlar da gorselleri

(link)

(link)

(link)

(link)

Spanzet uzunlugu 4 metre. Ayni zamanda ceki halati olarak bile kullanabilirsiniz. Tek sarimda 400kg yuk kaldirabiliyor :) 20₺ ye dogru duzgun bir ceki halati bulmanizsa imkansiz ;)

Bisikletin arka tekerleğinin duruşu sizi rahatsız etmiyor mu?

Bisiklet xl araba small olunca boyle oluyor :D

Saka bir yana kadro egik oldugu icin aslinda tasima aparati kullanmak lazim. Ama gozume cok dandik gozuktuler ve gereksiz para istiyorlar o sacma seylere. Bende almadim. Boyle de saglikli tasiniyor. Hatta arka lastige kirmizi bayrak bile asiyorum.

Surus esnasinda da sikinti yasamiyorum acikcasi. Ancak normal bir otomobil kullanicisindan bir kac kat daha tecrubeli ve kabiliyetli olmam da buna etken tabi ;)

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Taşıyıcıda önemli olan boruların kalınlığından çok araçla temas ettiği yerlerdeki tutamaklar oluyor bende de dandik bir taşıyıcı var ve 70 km yo!dan sonra bir taşıyıcı kayışın koptuğunu görmüştüm. Fazla güvenmeyin derim. Thule gerçekten iyi ama astronomik fiyatlar istiyorlar

Aslinda astronomik de degil hani ama benim butcemi asiyor malesef. Zaten spanzeti de olasi bir kopma durumunda guvenligi arttirmak icin aldim.

Bu tasiyici o 60₺ likler kadar kotu degil. Malzeme kalitesi daha hos fakat yine de bir thule degil malesef :)

Bence bisikleti ters aşıp on tekeri sokerseniz unutkanlık gibi bir durumda istenmeyen bir olayın önüne geçebilirsiniz. Forumda bisikleti unutan arkadaşlar oldu.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada ve DDŞ
Evet soylediginiz de mantikli bir cozum :)

Ama bisikleti ters asarsam bu sefer agirlik merkezi yukarida kalacaktir ve dengesizlesecektir ;)

Rica ederim... ben evde bisikleti aşkından indirirken yukarıdan tutan tek bir aşkı kaldığını görünce korkmuştum.. arabanın arka kapağına tutunan minik tutamaklar zamanla ipi-kayişi kesebiliyor. Bir de bunlar kayışlarla tutturuldugu için sarsilmalarda gevsiyor. Tabi bu durum dandik olanlar için geçerli
Benim saris i beğenmiyor olmamın nedeni de bu.
Thule üzeri kaplamalı çelik kablo kullandığı için bu sorun olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: DDŞ
Bizim arkadasta vardı araç arkası olanlardan. Yolda giderken bisiklet düşmüş sonradan fark etmiş , geri dönmüş son anda adamlar bisikleti arabaya yuklerken almış bisikletini .

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
(link)
Saris bones chainreactioncycles da....fiyat iyi...
Bu da wiggle fiyatı
(link)

Bu da tek bisiklet için olan solo modeli
(link)

@Tolga Günsezer @ihtiyar ışıklar ve arka gorusun engellenmesine katilmamam mümkün değildir. Bu doğru ancak tavan modelleri nin de dezavantajları kendince var. Her arabanın olcusune uymuyorlar diye biliyorum. Rüzgar faktörü de yolda nasıl etkiliyor surusu bu konuda da kullanmadan bir şey söyleyemem

Şahsen en düzgün bulduklarını çeki demirine sabitlenen ve bagajı da kullanabildiğiniz -hatta link bağlantısı ile stop ışıkları da olan modeller... ki bunlar bisikleti de sağlam tutuyor üstelik bagajını da kullanabiliyorsunuz.

Thule un ve saris in son çıkan 2 modeli de her tıp araca uyabiliyor. Thule daha iyi ve maalesef pahalı (tutan aşkı kolları celik kablolu o nedenle iyi dedim)

• Beğen
Tepkiler: Groims ve DDŞ
Geri