Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Araç arkası bisiklet taşıyıcısı

@cem_filiz Bende de Scenic III var iki bisikleti yatık pozisyonda rahat alıyor. Tabi arka koltuklar katlıyken

• Beğen
Tepkiler: specific
Scudo
Daha önce yazmış olabilirim özellikle THULE ye kıyasla fiyat performansı çok iyi olan marka BNB RACK BC-6420

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
Şişirilebilir taşıyıcı. Daha görmedim ama reklamları yapılmaya başlamış.

(link)

@burcinhan o kadar para verdiğin bisikleti taşırken çizikler oluşması hoşuna gitmiyor insanın.. araç arkası taşıyıcılar maalesef bisikleti çiziyor.. biraz iyi tasarlanmış olanları sanırım daha iyidir.. araç üstü taşıyıcılar ile çeki demirine takılan taşıyıcılar daha iyi bu konuda ama fiyatlar diğerlerine göre çok fazla..

• Beğen
Tepkiler: mcb
Allen Sports Model Mt-01 kullanıyorum bu markayı tavsiye edebilirim. Fiyatları gayet makul ömür boyu garantili ürünleri. Tr de bir kaç modeli satılıyor. Amazonda tüm modelleri mevcut.

bende btwin 320 aldım fakat henüz kullanmadım

@zaferalm

Bende de ondan var ama bisiklet sürekli yolda sallanıyor ve her molada kayışları kontrol etmem gerekiyor.

@Çetin ŞAHİNÖZ

Performansını bilemeyeceğim ama fiyatlar hemen hemen aynıymış.

Decathlon'a gittim, hatchback arabalar için olanı varmış. Bunlar sedan için olmuyor mu? İnternet mağazalarına baktığımda ikisi için de gösteriliyor.

@cool mehmet
(link)
Bu linkteki ürünü şiddetle tavsiye ederim. Her türlü araca uyumlu yıllardır kullanıyorum. ne bisiklete ne araca en ufak bir zararı olmadı.

• Beğen
Tepkiler: DKN ve BackConnect
@amoush00

Aynen öyle, bende de Decathlon'un 3'lü taşıyıcısı var. Bendeki bisikletler ağır (17'şer kg), biri kadın dolayısıyla demir takmak gerekiyor. Bu nedenle araca şu ana kadar zarar vermedi ama bisikletleri indirip bindirirken çizebiliyor, jantlara, tellere yükleniyor (birini en aşağıya birini en yukarıya koyup aradaki 3. Bisiklet bağlantısını iptal ettiğim halde) içim gidiyor [emoji1] Bir de bisikletleri kaldırıp indirmesi kesinlikle zahmetli. Araç üstü olanları alsam 17 kiloluk bisikleti tavana taşımak, indirmek bayağı zor olur diye düşünüyorum. En iyi seçenek çeki demiri gözüküyor ancak onlar da bisiklet parası. Peruzzo Padova ya da Menabo Polaris gibi modeller mantıklı gözüküyor ama onlar da bu sefer bagajda çok fazla yer kaplıyor gibi görünüyor. Ne yapacağımı şaşırdım. [emoji50]

@Atasoy

Baktim kullanan yok ben alayimda kullanayım iyiysede kötüysede şansıma artik.

Taşıyıci 1 gunde geldi baya demonteymiş 3 saat uğraştim bir araya getirdim.
20180620_152228.jpg
Olumlu tarafları:
1. Her bisiklete uygun
2.Stoplambalari ve plaka kapanmıyor.
3. Bisikletler araca temas etmiyor.
4.45 kiloya kadar, 20180620_144716.jpg 3 bisiklet taşıyor.

Olumsuz taraflari:
1.Çok ağir 11 kg.
2. Bagaja sıgmıyor.
3. Bisikletler çok sıkişık temas kaçınılmaz.

20180620_145044.jpg

Daha Yol tecrübem olmadı. Sıkınti olacağini sanmıyorum.

@Atasoy

fotolardan gördüğüm kadarıyla bir kaç eksikde ben sayayım.
-Bisiklet jantlarını platforma bağlayan bir bağlantı göremiyorum. Bisiklet her kasise girdiğinde horon tepecek.
-Bisiklet frenlerini sıkan ve lastiklerin kaymasını önleyen cırt bantlar göremiyorum. Bisiklet her viraja girdiğinde dansöz asena gibi kıvıracak.
- Üç bisiklet fazla diye düşünmekteyim.
- Bisikleti sarıp sarmalayan tekstil bant varmı bilemedim.
- Her bisiklet için kol varmı göremedim.
- Ana kol için anahtar varmı.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@mehmetsunu Hocam
Jant bağlantısi var.
Uc bisikleti saran bağlantisı da var ben takmadım.

Her bisiklet için kol var.

Anakol anahtarıni anlamadim.20180620_144734.jpg

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Ben de octavia araç var arka bağaj cam ile açılıyor. uygun bisiklet taşıyıcı arıyorum fakat bir türlü bulamadım. fikriniz var mı?

@izmirli_aks (link)

Bunun Çİn üretimi ucuz olanları da mevcut hatta forumda konusu vardı.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@izmirli_aks
Benim aracım Renault Laguna.Aynı sizin aracınız gibi liftback(arka cam ve bagaj birlikte açılıyor) bir araç.Ucuzdan pahalıya her türlü seçeneği araştırdım fakat hiçbirisi aracıma uymadı.
Ben de bunu buldum.İnceleme - Vakumlu Araç Üstü Bisiklet Taşıyıcı

IMG_20171219_101518.jpg

@Atasoy
aynısı bende vardı arkadaşa hediye ettim, şuana kadar kullandığım en gereksiz bisiklet taşıyıcısı idi
1. gülle gibi ağır
2.bagaj tamamiyle iptal
3. bisiklet perde yapıyor gelmiş geçmiş yakıtımı en fazla arttırmış taşıcı oldu

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Geri