@Rıdvan UĞUR
evet rıdvan doğrudur cahillerin hakkından telsiz gelir özellikle açıkken araya karışan telsiz konuşmaları araçların dikkatini çekmekte ,,,evet sahil şeridinde o mavi otobüslerin trafik anarşiştleri olduğu aşikar ve şimdiye kadar yaptıkları kazalara bakarsan bunlar var hepsinin arkasında ,,,,istanbulun avrupa yakasında çok adama ağır cezalar kesilmesi lazım artı hapis cezaları ,bağdat caddesi genelde bisikletlilere karşı çok dikkatli ben erenköy bağdata inerim 5 dakikada , ara sokaklarda bana yol veren araçlar olur ,,,,şimdi bu iş birazda kültüre bakar direksiyonun başındaki adamın çok dikkat etmesi lazım bisikletlere artı yayalara artı öncelik verecek ,,,bizde olmayan bi kültür ise karşısındakine öncelik vermek ,,,bu bizde yoktur bırak onu biz karşımızdakini daha dinlemesini bilmiyoruz hal böyle olursa körler sağırlar birbirini ağırlar hikayesi ,,,tv de siyaset meydanında görürdüm eskiden asla dinleme yok karşısındaki ama batı toplumları öyle değil ...bir yıl norveçte kaldım insanlar orda bi kere karşısındakini adam yerine koyarak dinlemesini biliyor ben karşımdakini önce adam yerine koyuyorum bakıyorum hiç öyle değil o vakit hiç enerjimi harcamıyorum bu genel bi şekilde malesef topluma yansıdığı için hiç enerjimi harcamam doğruyu söylemek için,,,, toplum özellikle bu toplum aynada kendine bakacak ve kendini düzeltecek bunun için cehit lazım ,dünyada trafik kazalarında birinci olan bi ülkenin kendini sorgulaması ve öz eleştirisini yapması zordur ,,,