Scudo Sports

Arka far tavsiyesi

Bende rigel max 1500/1000 iki tane moon var bu aldıklarım yedek aldım moonları 50binlik power banka bağlayıp kullanıyorum saatlerce yanıyor. çakarlı ışıkta görünürlüğü arrtırmak için aldım. Temuda kargo ücretsiz. Vergisini alırken ödüyorsun iki haftada geliyor
zincir yağı kolay çıkmıyor denemek için aldım çoklu olandaki fırca zincire geniş geliyor
zincir yağı kolay çıkmıyor denemek için aldım çoklu olandaki fırca zincire geniş geliyor

Son düzenleme:
Scudo
Sipariş teslim edilene kadar fiyatta değişiklik olursa farkı iade ediyor. harika bir alışveriş deneyimi keşke vergiyi arttırmasalardı. yinede 700 tlye kadar bir çok ürünü ucuza kaliteli alabiliyorsun tavsiye ederim
1000132979.jpg

Magene L 308 kullanan var mı acaba?

Sanirim taiwanda üretiliyor. Yillardir sensorlerini kullanirim garminde 0 sikinti. Ürünleri dayanikli ve özellikle pil ömürleri çok iyi. Isik olarak gardia300 modeli var.
Radar isiklarin calisma mantigi hemen hemen hepsi ayni.
Yurtdisindan alma sansiniz varsa garmin tercih edin. Yurtdisinda fiyatlari yakin birbirine türkiyedeki gibi 2 kati fiyat farki yok.

Trden alacagim diyorsaniz hangisini ucuz bulursaniz alin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ricochet
L508 radar kullanıyorum. tam emin olmamakla beraber 2 yıla yakın bir zaman oldu. pilinden ve performansından hiçbir şey kaybetmedi. Hiç de sorun çıkarmadı. Ancak arkadaşlarımda Bryton radar da var, ışığı daha uzak mesafeye göndermekte Mageneden açık ara daha önde.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
L508 radar kullanıyorum. tam emin olmamakla beraber 2 yıla yakın bir zaman oldu. pilinden ve performansından hiçbir şey kaybetmedi. Hiç de sorun çıkarmadı. Ancak arkadaşlarımda Bryton radar da var, ışığı daha uzak mesafeye göndermekte Mageneden açık ara daha önde.
Çok teşekkür ederim bilgi için 🙏

• Beğen
Tepkiler: Aesert
Sirius 200'üm bozuldu sanırsam su aldı, sirius pro modelini almayı planlıyorum başka önerisi olan var mı ?

Sirius 200'üm bozuldu sanırsam su aldı, sirius pro modelini almayı planlıyorum başka önerisi olan var mı ?
Sirius pro ben alırken TR'de bulunmuyordu, yani iç piyasada bulamayabilirsiniz. Bir araştırıp eğer beğenirseniz Moon Helix Max düşünebilirsiniz. Moon Helix Sense 300 lm olan model var ama onun çalışma süresi day flash modunda yarı yarıya daha az. Fiyat ve beğeninize göre değerlendirin artık.

(link)
(link)

Sirius pro ben alırken TR'de bulunmuyordu, yani iç piyasada bulamayabilirsiniz. Bir araştırıp eğer beğenirseniz Moon Helix Max düşünebilirsiniz. Moon Helix Sense 300 lm olan model var ama onun çalışma süresi day flash modunda yarı yarıya daha az. Fiyat ve beğeninize göre değerlendirin artık.

(link)
(link)
Artık geliyor hocam, ben sirius 200'ü alırken dediğiniz gibi 350 modeli yoktu

Geri