marjinalhk
Üye
- Tepki
- 11
- İsim
- Hasan Hüseyin K
Merhaba. Forumda biraz dolaştım ve Moon Sirius'a karar vermiştim ki sadece sele borusuna bağlantı olduğunu öğrendim.
Standart bi kullanıcıyım çoğunlukla ulaşım aracı ya da egzersiz olarak biniyorum bisiklete havalar iyiyken de kısa turlar. Bisikletimde portbagaj var ve seleyi çok yüksekte kullanmıyorum. Sele borusuna taktığım bir ışık portbagaja bağladığım malzemelerden görünmez diye tahmin ediyorum. Ayrıca Sirius zaten benim gibi bi kullanıcı için anormal fazlalıkta bi güç veriyor. Gerçekçi olayım gündüz modunu yüksek ihtimalle kullanmam. Stop olayı mantıklı gelmişti ama o da tam randımanlı değil sanırımSirius'un yapısı ve montaj olanaklarının (sadece sele borusuna uygun) sınırlı olması
Helix in 100 lümen olanı benim için yeterli olur bence. Daha önce kullandığım arka ışık 20 lümen civarı Decathlon dan aldığım bir ışıktı. Helix Lite'ta da sele rayına bağlama aparatını kuvvetli bi çift taraflı bant ile portbagajın far platformuna yapıştırırsam kullanışlı olur diye düşünüyorum.O dönem Helix tercih edebilirdim ama fren lambası özellikle çok iyi gözüküyordu. Fakat uygulamada hiç kullanılır değil. Sensör çok hassas olduğundan sürekli fren yapıyormuş gibi en yüksek seviyede ışığı patlatınca şarjı bir kaç saate bitiyordu. Intelligent özelliği kapatınca Helix'ten farkı kalmadı. Tekrar alacak olsam Helix alırım.
Bu görseldeki boynuz benzeyen malzeme ile yapılabilir mi sizce?