Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arka far tavsiyesi

Merhaba. Forumda biraz dolaştım ve Moon Sirius'a karar vermiştim ki sadece sele borusuna bağlantı olduğunu öğrendim.
Sirius'un yapısı ve montaj olanaklarının (sadece sele borusuna uygun) sınırlı olması
Standart bi kullanıcıyım çoğunlukla ulaşım aracı ya da egzersiz olarak biniyorum bisiklete havalar iyiyken de kısa turlar. Bisikletimde portbagaj var ve seleyi çok yüksekte kullanmıyorum. Sele borusuna taktığım bir ışık portbagaja bağladığım malzemelerden görünmez diye tahmin ediyorum. Ayrıca Sirius zaten benim gibi bi kullanıcı için anormal fazlalıkta bi güç veriyor. Gerçekçi olayım gündüz modunu yüksek ihtimalle kullanmam. Stop olayı mantıklı gelmişti ama o da tam randımanlı değil sanırım
O dönem Helix tercih edebilirdim ama fren lambası özellikle çok iyi gözüküyordu. Fakat uygulamada hiç kullanılır değil. Sensör çok hassas olduğundan sürekli fren yapıyormuş gibi en yüksek seviyede ışığı patlatınca şarjı bir kaç saate bitiyordu. Intelligent özelliği kapatınca Helix'ten farkı kalmadı. Tekrar alacak olsam Helix alırım.
Helix in 100 lümen olanı benim için yeterli olur bence. Daha önce kullandığım arka ışık 20 lümen civarı Decathlon dan aldığım bir ışıktı. Helix Lite'ta da sele rayına bağlama aparatını kuvvetli bi çift taraflı bant ile portbagajın far platformuna yapıştırırsam kullanışlı olur diye düşünüyorum.
x16_1154431845jwm.jpg
Bu görseldeki boynuz benzeyen malzeme ile yapılabilir mi sizce?

Scudo
...Helix Lite'ta da sele rayına bağlama aparatını kuvvetli bi çift taraflı bant ile portbagajın far platformuna yapıştırırsam kullanışlı olur diye düşünüyorum.

(link) çift taraflı banttan daha güvenli olur. Yatayda bir cırtı (yeşil) far platformundaki vida deliklerinden geçirir, dikeyde de seleye bağlama boynuzlarından geçirdiğiniz cırtları far platformunun üstünden geçirip altından geri alır birleştirirsiniz.
1731140315440.png

Merhaba. Forumda biraz dolaştım ve Moon Sirius'a karar vermiştim ki sadece sele borusuna bağlantı olduğunu öğrendim.

Standart bi kullanıcıyım çoğunlukla ulaşım aracı ya da egzersiz olarak biniyorum bisiklete havalar iyiyken de kısa turlar. Bisikletimde portbagaj var ve seleyi çok yüksekte kullanmıyorum. Sele borusuna taktığım bir ışık portbagaja bağladığım malzemelerden görünmez diye tahmin ediyorum. Ayrıca Sirius zaten benim gibi bi kullanıcı için anormal fazlalıkta bi güç veriyor. Gerçekçi olayım gündüz modunu yüksek ihtimalle kullanmam. Stop olayı mantıklı gelmişti ama o da tam randımanlı değil sanırım

Helix in 100 lümen olanı benim için yeterli olur bence. Daha önce kullandığım arka ışık 20 lümen civarı Decathlon dan aldığım bir ışıktı. Helix Lite'ta da sele rayına bağlama aparatını kuvvetli bi çift taraflı bant ile portbagajın far platformuna yapıştırırsam kullanışlı olur diye düşünüyorum.

Bundan bulabilirseniz daha iyi olur
(link)

(link) çift taraflı banttan daha güvenli olur. Yatayda bir cırtı (yeşil) far platformundaki vida deliklerinden geçirir, dikeyde de seleye bağlama boynuzlarından geçirdiğiniz cırtları far platformunun üstünden geçirip altından geri alır birleştirirsiniz.
322917 dosyayı görüntüle
Bunu da deneyebilirim hatta belki ikisini birlikte de deneyebilirim. Anladığım kadarıyla bir şekilde oluru var ben Helix Lite siparişini vereyim en iyisi. Teşekkürler.
(link)
Bu tam olarak ihtiyacım olan parça ama sanırım Türkiye'de yok biraz dolaştım ama bulamadım

Moon siriusu bir haftadır kullanıyorum kesinlikle kullanışlı ve ederinde. Zaten gerek şarj süresi gerek batarya sağlığı yıllarca gidiyor. Geçen senelerde yedek olarak aldığım farların hepsinin dahili bataryası öldü bile. Özellikle intelegent mode dediği fren yapınca ışığı arttırması, gece/gündüz geçişi ve otomatik açılma kapanma çok pratik tek hadikapı tek bağlantının lastikle sele borusu olması ama onun içinde geniş bir vakitte bir çözüm bulacağım şu lastik bağlantıları ne kadar sağlam olsada sürekli sök tak için güvenli gelmiyor.

(link)

Standart igpsport saatlere uyuyor mu uyuyorsa moon comet için benzer bir sele kızağı bağlantısı yapmıştım ona uyarlayabilirim.

Moon siriusu bir haftadır kullanıyorum kesinlikle kullanışlı ve ederinde. Zaten gerek şarj süresi gerek batarya sağlığı yıllarca gidiyor. Geçen senelerde yedek olarak aldığım farların hepsinin dahili bataryası öldü bile. Özellikle intelegent mode dediği fren yapınca ışığı arttırması, gece/gündüz geçişi ve otomatik açılma kapanma çok pratik tek hadikapı tek bağlantının lastikle sele borusu olması ama onun içinde geniş bir vakitte bir çözüm bulacağım şu lastik bağlantıları ne kadar sağlam olsada sürekli sök tak için güvenli gelmiyor.

Standart igpsport saatlere uyuyor mu uyuyorsa moon comet için benzer bir sele kızağı bağlantısı yapmıştım ona uyarlayabilirim.
Sirius candır gündüz bile görünebilir olmak iyi oluyor.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Bisiklet arka ışık, güçlü ve gündüz görülebilir olmalı. Ayrıca farketmeksizin her bisikletçinin gece veya gündüz demeden sürekli kullanmalı.
O yüzden alırken bir seviye daha iyi olanını pahalı demeden almak lazım

Bisiklet arka ışık, güçlü ve gündüz görülebilir olmalı. Ayrıca farketmeksizin her bisikletçinin gece veya gündüz demeden sürekli kullanmalı.
O yüzden alırken bir seviye daha iyi olanını pahalı demeden almak lazım
Açıkçası pahalı diye değil hatta öyle bi hâl aldı ki Sirius ile Helix arasında sadece 130 lira oynuyor benim için. Ama işte sele borusu bağlantısı benim bütün kullanımıma ters. Gündüz kullanım konusunda haklısınız ama bulunduğum yerde bisiklet yolları yeterli birçok yerde ışık var. Bunlara rağmen sıkıştıran ya da bisiklet yollarını işgal eden kişiler için gündüz ışığı pek bi çözüm olmaz diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: sabrikilic
Açıkçası pahalı diye değil hatta öyle bi hâl aldı ki Sirius ile Helix arasında sadece 130 lira oynuyor benim için. Ama işte sele borusu bağlantısı benim bütün kullanımıma ters. Gündüz kullanım konusunda haklısınız ama bulunduğum yerde bisiklet yolları yeterli birçok yerde ışık var. Bunlara rağmen sıkıştıran ya da bisiklet yollarını işgal eden kişiler için gündüz ışığı pek bi çözüm olmaz diye düşünüyorum.
birçoğumuz aynı zamanda araba da kullanıyoruz, özellikle dikkat ediyorum araç kullanırken.
ışığı olmayan bisikleti gündüz de olsa çok geç farkediyoruz. Karanlıkta ışığı yoksa, birde koyu renk giydi ise bisikleti farketmek olanaksız.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
magicshine seeme 300 kullanıyorum hem dahili pili iyi hemde parlaklığı yurtdışından almıştım bulabilirsen tavsiye ederim.
(link)

Sele borusuna takmaniza gerek yok ben arka bacaga takip kullaniyorum siriusu sele borusunda garmin varia coraplarimdada 2x btwinin clipsli isigi ile farkedilmemem imkansiz. Helix kullanan arkadaslarimda var güzel isik ama sirius çok çok daha guclu bir isik.

Sirius'un güçlülüğü optik mercek yapısından ve uzağa odaklı led'in tek bir led ve çok güçlü olmasından. Kısa mesafeden doğrudan bakılmaması gereken bir parlaklıkta çakıyor. Doğrudan gözünüze çakarsa bir süre yeşil görüyorsunuz, bu da göz için iyi bir şey değildir herhalde :) Tavsiyem; modları ayarlarken falan hep yandan 90 derce açıyla bakın.

yaklaşık 2 yıldır moon sirius kullanıyorum. Gündüz güneşin altında farkedilmemek imkansız. Akşamları ışığı yuzde 30 kadar kısıyorum, yoksa arka araçtakilerin gözünü alıyor, kask aynasından bakıyorum arkamdakiler kıpkırmızı :D İntelligent modu kullanışlı, fren yaparken tam parlak yanması çok dikkat çekiyor fakat tam randımanlı olmuyor. Yol bozuksa, çukur ve kasısten geçtiğinde yanlışlıkla freni yakabiliyor. Tam fren diyorsan kalipere switch takmaktan başka çare yok :D

Temudan tüm bisiklet aksesuarlarını neredeyse bedava aldım desem tam olur Reklam amacıyla yazmadım eğer ihtiyacınız olan bir tamir aleti cihaz varsa uygun fiyatlı aynısı muadili Türkiyede çok pahalı1000132768.jpg1000132770.jpg1000132775.jpg

Temudan tüm bisiklet aksesuarlarını neredeyse bedava aldım desem tam olur Reklam amacıyla yazmadım eğer ihtiyacınız olan bir tamir aleti cihaz varsa uygun fiyatlı aynısı muadili Türkiyede çok pahalı323332 dosyayı görüntüle323333 dosyayı görüntüle323334 dosyayı görüntüle

Alttaki zaten üsttekini de içeriyor, neden ikisini birden aldığınızı bilemedim ama bu grup için:

1732222770672.png

şöyle bir alternatif önerebilirim:
(link)
1732222813862.png
Temu'daki gibi %60 Vergi, gümrüğe sunum ücreti, damga vergisi de yok. Arada 140 küsüre düşüp geri bu fiyata geliyor, örneğin geçen hafta öyleydi.

Bu da ikinci setin Amazon'daki karşılığı: (link)
1732223174355.png
Bu yurtdışından olduğundan vergi eklenecek tabii ama fiyatı Temu'dan iyi.

Bu temu gibi alışveriş siteleri çok ve gereksiz ürün alışverişine neden oluyor, kalitesiz ürün de çok. oralardan iyi kalite ürünü ucuza bulunca almak lazım, onun dışında gereksiz ürün çok ucuz olunca da kargo ödedik diye alınıyor.

Bu temu gibi alışveriş siteleri çok ve gereksiz ürün alışverişine neden oluyor, kalitesiz ürün de çok. oralardan iyi kalite ürünü ucuza bulunca almak lazım, onun dışında gereksiz ürün çok ucuz olunca da kargo ödedik diye alınıyor.
Temu da kargo ücreti yok.

şuan kargo ücretsiz diğerlerinden avantaklı

Ben de Moon Helix Max 250 lumen kullanıyorum. Grup sürüşü modunda kullandığım için şarjı çok uzun süreler gidiyor. Hiç yolda bırakmadı tavsiye ederim. Gündüz de iyi gözüküyor.

Geri