Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arka far tavsiyesi

Elektrik - elektronik bilginiz varsa kendiniz yapın. Bisikletim klasik yol yarış bisikleti, bisiklet üstündeki renk uyumuna dikkat ederim, gündüz dikkat çekmiyor bile.236647 dosyayı görüntüle
Sele borusunun içini 18650 li-ion pil yuvası olarak kullandım.
236648 dosyayı görüntüle
236649 dosyayı görüntüle
Gözlerimizi farlarıyla rahatsız eden araç şöförlerine sürpriiiz 🤣
236653 dosyayı görüntüle
Not: Bisikletli gece sürüşlerinde diğer bisikletçileri ışığın rahatsız etmemesi için ışık devresine farklı 2 değerde direnç bağlanarak 2 kademeli anahtar ile çalıştırılabilir.
Abi çok iyi ya 😍

Scudo
@MertSeker, @Anonim teşekkür ederim.
@MertSeker yapımı basit şekilde anlatayım. El çizimimde görüldüğü gibi sele borusunun dışını eksi kutup olarak kullandım. Artı ucu kablosunun geçmesi için sele borusunun üstünden içeri 3mm çapta bir delik deldim. 18650 batarya 65mm uzunlukta olduğu için sele borusunun içinde bataryanın uca yakın bir pil yuvası haline getirdim. Sele borusunun ucunu bir gidon tıpası ile kapatıyorum. - Ucu gövdeye vermesi için gidon tıpasının boruya giren kısmına izolesi soyulmuş kablo sardım. 18650 bataryalarımı harici şarj aleti ile şarj edip kullanıyorum. WP_20160613_006-1.jpg
Plastik mercek elektronikçilerde bulunuyor.
Screenshot_2017-10-21-11-53-21-1.png

@MertSeker, @Anonim teşekkür ederim.
@MertSeker yapımı basit şekilde anlatayım. El çizimimde görüldüğü gibi sele borusunun dışını eksi kutup olarak kullandım. Artı ucu kablosunun geçmesi için sele borusunun üstünden içeri 3mm çapta bir delik deldim. 18650 batarya 65mm uzunlukta olduğu için sele borusunun içinde bataryanın uca yakın bir pil yuvası haline getirdim. Sele borusunun ucunu bir gidon tıpası ile kapatıyorum. - Ucu gövdeye vermesi için gidon tıpasının boruya giren kısmına izolesi soyulmuş kablo sardım. 18650 bataryalarımı harici şarj aleti ile şarj edip kullanıyorum. 236674 dosyayı görüntüle
Plastik mercek elektronikçilerde bulunuyor.
236675 dosyayı görüntüle
Abi muhteşem anlatım yarın uğraşacağım inşallah hallederim. Anlatım için teşekkürler kafamda canlandı açıkçası o kadar karmaşıklık yokmuş sağol sayın büyüğüm :)

• Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan
Gündüzlüğün iyi flash atan arka ışık arıyorum. Day flash özelliği güçlü olan arka far önerileriniz varsa yazarsanız memnun olurum.

Şimdi linkini bulamadım; ama Zozo marka beyaz ve kırmızı olanı kullanıyorum. Ben memnunum, gündüz flaş modda 5 saat civarı gidiyor şarjı

Gündüzlüğün iyi flash atan arka ışık arıyorum. Day flash özelliği güçlü olan arka far önerileriniz varsa yazarsanız memnun olurum.
Moon ve Knog mercekler konusunda çok başarılı, Türkiye'de pek model kalmadı ama bulabilirseniz bu markaların ürünlerine yoğunlaşın. Lümenden önemli bir şey varsa o da mercektir.

(link)
Kullanıyorum, memnunum

Moon ve Knog mercekler konusunda çok başarılı, Türkiye'de pek model kalmadı ama bulabilirseniz bu markaların ürünlerine yoğunlaşın. Lümenden önemli bir şey varsa o da mercektir.
Kesinlikle katılıyorum.
Maddi olarak külfet olmayacaksa mooon yada topeak önerebilirim.

Moon Gemini kullanıyorum,gündüz flsahı fena değil ama Moon Comet baya iyi. Çok gerek olmasa bile bir tane alayım diye bir düşüncem var.
(link)

Plus markasının aydınlatmalari f/p dir.tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Mr nc ve Trakyalı
Sözlükteki moon tarikatı sağ olsun, önü almadık ama arka farı moon yanarlı dönerliden aldık, ben de geldim aranıza...
1625266510382.png

ברוכים הבאים לכת שלנו
ברוך הבא, אדון

Forumda ana dil dışında yazmaktan banlanacaz, sanki hepimiz yossi koheniz de hebrew yazıyoruz , ahahaha :D

Arka far sabah geldi fakat bozuk çıktı, şarjdan çekince çalışmıyor, mooncular beni istemiyor sanırım, yeni bir tane daha sipariş ettim, bakalım, bunu da iade edeceğim.

Ben de (link) tavsiye edebilirim. Özellikle flash modunda görünürlük epey iyi.

• Beğen
Tepkiler: everhard
(link)

80-90₺ civarına bunu önerebilirim, mavi ve kırmızı ledleri var. (ben 75₺'ye almıştım zam gelmiş 1 haftada galiba)
düz mavi - düz kırmızı - yanıp sönen kırmızı- tam emin olmamakla SOS? ritmiyle yanıp sönen kırmızı- polis ışıkları gibi yanan mavi/kırmızı olmak üzere 4 modu var.
tek basışla yazdığım sırayla modları değiştirebiliyorsunuz.
sitede 65 lümen yazıyor ama kutusunda 100 lümen yazıyor.
şehir içi çok ışık altında yeterli seviyede ışık veriyor.
şehirler arası/karanlık yerlerde çok belirgin.
kutudan şarj kablosu çıkıyor.

Geri