Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arka far tavsiyesi

@Teyyare Makinisti Moon sirius kullanıyorum ve kutu iceriginde farklı aparatları var. Aero icinde vardı diye hatırlıyorum. İsterseniz inceleyin ürünü. Evde olmadığım için bakamıyorum kutu icerigine

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Scudo
Aynı sorunu yaşıyorum. Eğer bulursam paylaşacağım sizde bilgilendirir misiniz
Bu tip sele borularına ışık takmak zor oluyor,taksak bile sağa sola kayıyor.Ben son zamanlarda şu ışığı kullanmaya başladım.Gece görünürlüğü güzel-dikkat çekiyor.Birkaç tane farklı modu var.Tabi yolun durumuna ve ne kadar sallandığına göre değişiyor ışığın konumu
85D284E3-1486-4877-B8E8-402DFA8B6CB2.jpeg7B38AEF4-E42D-420B-8090-35F51E4E0D9F.jpeg9C81F760-E102-44B0-AB07-8732415A1EC9.jpeg52FD2F5C-60D9-46A8-8B82-08571A71672A.jpeg
Şu sıralar sele altı çantasına takıp öyle kullanmaya başladım.Sizde eğer sele altı çanta kullanıyorsanız ve montaj yeri varsa oraya takıp öyle kullanabilirsiniz.
E42BEBD1-820C-471B-9A70-7EA983837A28.jpeg0BFCE716-C9FF-42E8-AF1E-A1C48D73D281.jpegFB1BBD06-D1EF-42F5-90C6-8F561AE47CFE.jpeg
Ve bazen de şu şekilde kullanıyorum.En azından direkt sele borusuna bağlamaktan iyi gibi geliyor ve sağa sola aşağı yukarı oynama gibi bir derdi olmuyor bozuk yollarda.Tabi bunun için sele tipinizinde uygun olması lazım.Şu an çamurluk takılı olduğu için yakından fotoğraflarını gösteremiyorum ama elimde birkaç tane şöyle fotoğraf var
C268F694-5555-41AA-86B2-59E7101425D4.jpeg3412C6DD-0F21-48DE-A466-9CA687CDAEDF.png92FC1C1C-ADF2-485A-8D20-9B69AB0613BC.jpeg

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Giant marka bisiklet selesi kullanıyorsanız seleye uyumlu ışık modelini deneyin derim. Bütçe sıkıntı değil derseniz Varia modelinde Aero sele borusu aparatı var Giant bisikletlerde de dediğiniz tip sele borusu mevcut.

Giant markasının ön ve arka farları için muhtelif adaptörler var, kaska, yeleğe, sele altına bağlamak için

(link)

Bende bu arka ışık ve adaptörü var, 200 lümen, gün ışığında bile epey dikkat çekiyor

1662283428734.png

• Beğen
@Teyyare Makinisti Moon sirius kullanıyorum ve kutu iceriginde farklı aparatları var. Aero icinde vardı diye hatırlıyorum. İsterseniz inceleyin ürünü. Evde olmadığım için bakamıyorum kutu icerigine
Dediğiniz ürün bu galiba (link)

Moon Comet-X Pro aero sele borusu uyumlu
IMG_20220819_050833.jpg

• Beğen

Moon Nebula Arka ışık. Gündüz modunda 200 lümen flash atıyor. Pili de uzun ömürlü.

(link)

Arkadaşlar çıkma mtb iç lastiği bulun. İstediğiniz kalınlıkta ve boyda kesip her tür sele borusuna uyumlu tutacak elde etmiş olursunuz.
Her bisikletçinin elinde olması gereken bir üründür çıkma mtb iç lastiği :)

1662297081801.png
Keseceğiniz açıya göre daha uzun veya daha kısa lastiğiniz olacak. Çok da sağlamdır.

Merhaba arkadaşlar ben de tam oalrak böyle biey arıyorum ama biraz pahalı.
Tam olarak sele altına kendim bir çözüm bulup çırt ile bağlayacağım.
bu hayat şartlarında bu kadar verilmesi biraz zor oluyor.
Ama hesaplı ürün önerilerinizde bekliyorum.
Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
(link)

bu çok hoşuma gidiyor en kısa sürede benim olucak inşAllah :)

• Beğen
Tepkiler: Y.Emre ve RmzBurak
210543_700b_v1.jpg

Herkese merhaba, yaklaşık 1 yıldır Moon Meteor 600 ön far kullanıyorum. Ve çok memnunum. Bir kere sürüş halinde açısını ayarlarken kendi dikkatsizliğim sonucu elimden kayıp yere düştü. Metrelerce sürüklendi ve olduğu yerde fır fır onlarca kere tur attı. Alıp yerine takıp devam ettim. Taş gibi maşallah :D 20000 lm yazan çinli rakiplerine göre de 600 lumen ile genelde ikiye katlıyor. Şimdi sorum şu, arka far için de zamanında 200 liraya modu değişebilen çakarlı gerektiğinde mavi de yanan bir lamba almıştım. Ama son çıktığım tur öncesi şarjda tutmama rağmen sanırım tam şarj almamış. Ve turun ortasında ışıksız kaldım. Yeni bir arka far arayışındayım. Almışken Moon olsun istiyorum. Markaya güvenim tam. Hepsiburada üzerinde satılması tercihim. Biriken bayağı bir bonus puanım var. Bir tek hepsiburada harcatıyor. Şu üç ürünü buldum ama saçma bir şekilde fiyatları birbirine çok yakın. Sebebini çözemedim?

Moon Comet X Pro 80
(link)

Moon Cerberus 50
(link)

Moon Helix Lite 100
(link)

Üçü de 500-550 lira bandında geziniyor. Cerberus yandan da görünürlük açısından hoş. Helix lite ise 100 lumen. Sizce hangisi? Veya başka önerebileceğiniz marka model var mıdır?

Herkese merhaba, yaklaşık 1 yıldır Moon Meteor 600 ön far kullanıyorum. Ve çok memnunum. Bir kere sürüş halinde açısını ayarlarken kendi dikkatsizliğim sonucu elimden kayıp yere düştü. Metrelerce sürüklendi ve olduğu yerde fır fır onlarca kere tur attı. Alıp yerine takıp devam ettim. Taş gibi maşallah :D 20000 lm yazan çinli rakiplerine göre de 600 lumen ile genelde ikiye katlıyor. Şimdi sorum şu, arka far için de zamanında 200 liraya modu değişebilen çakarlı gerektiğinde mavi de yanan bir lamba almıştım. Ama son çıktığım tur öncesi şarjda tutmama rağmen sanırım tam şarj almamış. Ve turun ortasında ışıksız kaldım. Yeni bir arka far arayışındayım. Almışken Moon olsun istiyorum. Markaya güvenim tam. Hepsiburada üzerinde satılması tercihim. Biriken bayağı bir bonus puanım var. Bir tek hepsiburada harcatıyor. Şu üç ürünü buldum ama saçma bir şekilde fiyatları birbirine çok yakın. Sebebini çözemedim?

Moon Comet X Pro 80
(link)

Moon Cerberus 50
(link)

Moon Helix Lite 100
(link)

Üçü de 500-550 lira bandında geziniyor. Cerberus yandan da görünürlük açısından hoş. Helix lite ise 100 lumen. Sizce hangisi? Veya başka önerebileceğiniz marka model var mıdır?
sirius almıştım çok memnun kaldım 2. sini aldım şimdi hem görünürlük hem şarj efsane bişi birde sensörlü stop özelliği var, ayrıca gün ışığına göre de kademeli ayarlanabiliyor bi araştırın derim memnun kalırsınız kesin

(link)

sirius almıştım çok memnun kaldım 2. sini aldım şimdi hem görünürlük hem şarj efsane bişi birde sensörlü stop özelliği var, ayrıca gün ışığına göre de kademeli ayarlanabiliyor bi araştırın derim memnun kalırsınız kesin

(link)
Bir inceleyeyim teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
Hepsiburada içerisinde fiyat uygun gibi.
(link)
Şöyle bir yorum yapılmış ondan emin olamadım. Satıcı da aynı :D

Aynı satıcı başka bir ürünü de şu başlıkla satmış :
Moon Arka Çakar Sırıus 60 Lm USB" değil "Moon Arka Çakar Sırıus 200 Lm USB

"1685961667033.png
Biraz araştırdım. Bu görseldeki ürün Sirius düz model. 200 Lm diye geçiyor. Bizim tüketiciler 60 lm demiş :D Tek ledi gözüküyor. Üç ledi gözüken ürün ise Sirius Pro. Onda beyaz kısımda 3 led var ve 350 lm.

200 aslında benim için gayet yeterli. Acaba bu frenlemede full yanma olayı gurup sürüşlerinde problem olur mu?

Son düzenleme:

"305367 dosyayı görüntüle
Biraz araştırdım. Bu görseldeki ürün Sirius düz model. 200 Lm diye geçiyor. Bizim tüketiciler 60 lm demiş :D Tek ledi gözüküyor. Üç ledi gözüken ürün ise Sirius Pro. Onda beyaz kısımda 3 led var ve 350 lm.

200 aslında benim için gayet yeterli. Acaba bu frenlemede full yanma olayı gurup sürüşlerinde problem olur mu?
Problem olacağını sanmam grup sürüşlerinde de kullandım ben parlaklığı ayarlanabiliyor sonuçta

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Grup sürüşü için "grup sürüşü modu" var, kullanım kılavuzunu indirip inceleyin. Özelliklerini çözemeyip b*klayanı çoktur bu ürünün, ama modları en esnek ve beğendiğim üründür, hemen her şeyi özelleştirilebiliyor ve özelleştirmeler hafızada tutuluyor. Örneğin bir mod için ayarladığınız ışık şiddeti her açıp kapatmada uçmuyor.

"305367 dosyayı görüntüle

Bunu TR'deki satıcılar niye böyle (düz 200lm versiyonuna, pro 350lm görseli koymak) yapıyor bilmiyorum, kafa karıştırmaktan başka bir şeye yaramıyor. 200 (sirius'un sadece 2 modeli var, 60lm modeli yok, 200 ve 350 olan pro, pro TR'de yok) lümen olan benim sahip olduğum ürün ve tek led gibi gözükse de reflektör gibi görünen alanın da kendi led'i var yani toplamda iki led var. Day flash modunda yakın mesafeden (bir kaç metre de dahil buna) direkt bakmayın bir süre yeşil görmenize neden olabiliyor. Güneşe bakmak gibi bir etki yapıyor ve göze zarar vereceğini anlamak için dahi olmaya gerek yok. Ben yanıp yanmadığını 90 derece açıyla yani tam yandan kontrol ediyorum. :))

Grup sürüşü için "grup sürüşü modu" var, kullanım kılavuzunu indirip inceleyin. Özelliklerini çözemeyip b*klayanı çoktur bu ürünün, ama modları en esnek ve beğendiğim üründür, hemen her şeyi özelleştirilebiliyor ve özelleştirmeler hafızada tutuluyor. Örneğin bir mod için ayarladığınız ışık şiddeti her açıp kapatmada uçmuyor.

Bunu TR'deki satıcılar niye böyle (düz 200lm versiyonuna, pro 350lm görseli koymak) yapıyor bilmiyorum, kafa karıştırmaktan başka bir şeye yaramıyor. 200 (sirius'un sadece 2 modeli var, 60lm modeli yok, 200 ve 350 olan pro, pro TR'de yok) lümen olan benim sahip olduğum ürün ve tek led gibi gözükse de reflektör gibi görünen alanın da kendi led'i var yani toplamda iki led var. Day flash modunda yakın mesafeden (bir kaç metre de dahil buna) direkt bakmayın bir süre yeşil görmenize neden olabiliyor. Güneşe bakmak gibi bir etki yapıyor ve göze zarar vereceğini anlamak için dahi olmaya gerek yok. Ben yanıp yanmadığını 90 derece açıyla yani tam yandan kontrol ediyorum. :))
Gerçekten 70 saate kadar şarjı gidiyor mu? Meteorda verdikleri saatler yakın çıkıyor ama 70 saat yine de çok iyi bir değer :D

Geri