Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arkadaş(lar)ına bisiklet aldıranlar?

Kaç kişinin bisiklet almasına vesile oldunuz?


  • Toplam katılım
    121
şu an 3 kişi ama kanına girdiğim sayısı fazla kardeşim teyzemin oğlu işyerinden bir arkadaşa aldırdım bir kaç arkadaşın kafayı acaip bulandırdım ama bisiklete o paralar verilirmi kafası varya insanları geri çekiyor :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Aly
Scudo
Önce kardeşliğim, sonra evli bir çift, sonra bir arkadaş, bir kuzen diye gidiyor listem. Yenileri için çabalar sürüyor...
 
  • Beğen
Tepkiler: Aly
Daha önce yazmıştım ancak şuan aklıma "kardeşimin ve kardeşimin arkadaşının(ortak arkadaş) da bisiklet almalarına vesile olmuştum.
Saygılarımla.
 
  • Beğen
Tepkiler: Aly
Bisiklet aldırtmak ve biniş devamlılığını sağlatmak, bir kişiye yapabileceğiniz en büyük iyiliklerdendir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Aly
Refah seviyesi ile alakalı aslında, bunun dışında hiçbir arkadaşımı bisiklet almaya ikna edemedim cruiser bir motor alıp ona binmek varken neden bisiklete 2500 veriyim düşüncesi var kafalarda o da bizi tekrar yazımın başına getiriyor, gerçi bizim millet parası olsada alır sonra mercedesine biner kenarda bisikleti de tozlanır söz meclisten dışarı.
 
en güzeli, geçen yıl uzun tura çıkınca whatsapp grubuna manyas gölü'nde fotoğraf attığımda "oğlum manyak mısın bisikletle gidiyorsun, motor alsana" diyen arkadaş geçen ay arayıp bisiklet tavsiyesi istedi ve aldı. bir şekilde payım olduysa ne iyi. : ))
7-8 tane var doğrudan veya dolaylı olarak aldırdığım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Aly
Arkadaslar bisikletimi isteyip duruyordu, bende kimseye vermem bisikleti çıldırırlardı, geçen ikisinin de bisiklet aldigini ögrendim :D
 
Ben de komşu oğluna vesile oldum. Beni sürekli olarak bisikletle gezerken görürdü çok severdi. İstanbul bisiklet festivalinin olmasıyla da kendisine bir bisiklet aldı ve festivale beraber katıldık.
 
  • Beğen
Tepkiler: Aly
Kendimce okulumda bir grup kurmaya çalıştım ve konuşurken iş fiyat kısmına geldi.2000₺ dediğim anda bana 'git o paraya PS4 al saçmalama len!'dediler.Mahallemde 1-2 kişiye zorla bisiklet aldırdım oda market piskeleti neymiş efendim paraları yokmuş.Ceplerindeki İphone ne acaba?
 
Arkadaşım pastane&kafe işletiyor.

Ramazan'da alışveriş yapanlara kupon verip hediye dağıtacağını söyledi. Ama ne hediye vereceğini kararlaştırmamıştı.

Ben de bisiklet dağıt; hem sezondayız hem de insanlar bisiklete ilgi gösteriyor dedim.

Ertesi gün gittik, müvekkilim de bisiklet bayisi idi. 16 tane şehir-tur-dağ bisikleti aldık.

Ramazan sonunda 16 kişi bisiklet sahibi olacak önerimiz sayesinde. [emoji5]

Bunun haricinde iki arkadaşımı da bisiklet sahibi yaptım ve akşamları birlikte pedallıyoruz şu aralar.


 
Bir tur planım için şuana kadar 4 arkadaşımı bana katılmaları için bisiklet almaya ikna ettim.Dördü de vazgeçti.Bu kadar birşeylere mahkum olmuş,tedirgin ve cesaretsiz arkadaşa sahip olduğum için üzgünüm.

Edit:imla
 
Kuzenim almıştı bianchi dağ bisikleti bisikletleri merdiven altına koyduğumuz için hırsız benimkini kenara koymuş kuzeninkini çalmıştı 4 ay binebildi ancak :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Aly
2015 Şubat ayında bir arkadaşımı gaza getirip bir bisiklet aldırdım.Ben araştırma evresindeydim O hızlı davrandı. Haziran gibi de ben bisikletimi aldım.
Yine iş yerinden arkadaşıma iki ay önce bir bisiklet aldırdım. Sonra ben bisikletimi sattım.
Bayramdan sonrası için uygun bütçeli bir şehir bisikleti bakıyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Aly
Benim dukkanim var arkadaslarima gelis fiyati uzerinden bisiklet bile veririm ama hic birinin ilgisi yok telefona 3 bin tl para verirler ama bir bisiklete 5 tl vermezler malesef
 
  • Beğen
Tepkiler: Aly
Arkadaşıma Mayıs ayında 900 TL'ye Salcano xrs040 aldırdım. Diğer arkadaşıma kendi bisikletimi çok ucuza sattım. Ve ben bisikletsiz kaldım. 1 aydır bisiklet arıyorum sahibinden'de anlaşıyoruz derken adam başkasına satıyor falan cidden psikolojim bozuldu. :D
 
3 tane şehir bisikleti ve
( Btwin Orijinal 5 Night-Day )
2 tane katlanır bisiklet itina ile aldırıldı.
( Dahon Visc D18 ve Vitesse D 8 )

Eylül-Ekim gibi 2 katlanir daha alınacak inşaallah..
 
Geri