Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arkadaşlar, bisikleti bırakmak istiyorum

mehmetsunu

Kaldato ile sohbeti kestim.
Tepki
13.144
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Selam..

Şehir ve MTB bisikletine biniyorum. Üç sene önce bindim bisiklete,daha önce 2 tane bisikletim olduğu için, 2 tane daha bisiklet alıp sprinter olacağım. %50 kararsızım. 10bin lira gibi bir meblağ tutuyor. İki seneden önce alamam. Alamam yani. 3-3.5 temizinden sürecektir.

Buraya ne yazayım ne diyeyim bilmiyorum ama ben bisikleti bırakıp,yayan olup otobüs gibi bir yere binmek istiyorum. Ve bunu yapabilme şansım yüksek. Yani yürümek ve koşu yapabilmek istiyorum. Aikido ve pul kolleksiyonu ile yakından ilgiliyim. Ve hayatımın her anını güzelce değerlendirmek istiyorum. Bilemiyorum daha da kafam çok karışık ve stresliyim.

Düşünün soru cevapları elimde ve çalışmıyorum. Lanet bir durum..

Konuşmaya ihtiyacım var.

Scudo
@mehmetsunu

Cümle çok karışık. Derleyip toplayıp bir daha yazarsan iyi olacak. 2 tane bisikletin var 2 bisiklet daha alıp sprinter olacağım ardından bırakmayı koşu yapmaktan bahsediyorsun. Tam olarak anlamadım. Sprinter antremanını koşarak yapayım demek istiyor gibisin gibime geldi. Dediğim gibi cümle çok karışık herşey birbirine girmiş.

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Mesajınızdan hiçbir şey anlamadım ama başlığa bakarak konuşuyorum, hangi sporu yaparken daha iyi zaman geçiriyor ve kendinizi özgür hissediyorsanız o sporla uğraşın.

Alemsin mehmet abi :)

mehmet abi scott'u alabilirim abi senden haber bekliyorum :D

Böyle bir cümle kurabildiysen
Bence bırakmalısın
En son öyle birşeyler yazdığımda sevgilimden ayrılmışımm

• Beğen
@Semih Aydınlıoğlu

Biri çıkar şimdi evin varmı varsa üzerime yap üzerime yapmazsan olmaz vs cem yılmazın esprisine döner mevzu :)

katapulk'la yolladum oni.

Muhteşemsinizzz Mehmet bey,

alkışlıyorummmmm :))

sevgi ve selam

Sadece yürümek ve koşmak sana özgürlük katmaz Mehmet abi. Özgürlük iki tekerlektir...

Şakalar, komiklikler.

Dalga geçmeye çalıştığınız başlıktaki arkadaş adamakıllı bir şey sorup fikirlerimizi almıştı. Bu ise komiklik yapmak amacıyla açılmış bir başlık gibi duruyor (Belki de ciddidir. Ekşisözlük'ten alıntı yapayım: Şakaysa hiç komik değil, ciddiyse çok komik.).

İşte o başlık:

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=129114

Başlığı görünce şu konu geldi aklıma > Arkadaşlar , okulu bırakmak istiyorum. :D

Bence de , bırakın gitsin. İsteksiz bisikletçilere ihtiyaç yok ;)

@Yusuf Yılmazvural

..........

Abi sal gelsin :yarıl: Kahkahalarla gülesim geldi ama işteyim...

önemli olan illa ki bisiklet sürmek değil,herhangi bir sporu yapıp vücudun yenilenmesini sağlamaktır. bisikletin amacı da spor yapmak değil mi zaten. ister koşun ister dağlara çıkın, yani yapın bişeyler işte

@mehmetsunu

Benim velespit arıza çıkardığında bazen bende öyle düşünüyorum. Sonra tedavi için İstanbul trafiğinde otobüse biniyorum. Hoooop bir bakmışsın aklın başına geliyor. Hemen bisikleti tamir işine girişiyorum. Tekrar mutlu bir insan oluyorum.

• Beğen
hayır yapmak istiyorsanız bisikletinizin birini bana verebilirsiniz :)

mehmet bey varsa spd pedal / ayakkabı / kalleri ben alabilirim, kaldıysa yokuş çıkma gücünüzü, trafikte vızır vızır bi yerlere yetişme hengamesi ve bunu başarabilme yetisi ne varsa verin, kalan sıfırsa bırakmayın. bisikleti, motosikleti, arabası herhangi bir aracı olan kişi yalnızlaşmaya mahkum büyük şehirde. halkın içine karışmak lazım, bence kısa bi gelgit sizinkisi, bol selamlar

Geri