Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Arpenaz 10 sırt çantası Decathlon

Ben daha yeni Bakırköy decathlon'dan geldim. Doluydu
 
Scudo
@Hain_Kostok
Üç tane aldım. Oğullarım ve bana. Bazı renkleri bitmiş ama olanlar daha çok. Tüm renklerine bakın.
 
internet üzerinden alabilirim sadece bana link atarsanız sevinirim teşekkürler @uncass
 
(link) çok teşekkürler şunu çok begendim o da internet mağazasında yokmuş :) başka renk alacam mecbur
 
@Hain_Kostok
Evet bende onu beğenmiştim ilk olarak. Ama maalesef internette yokmuş.
 
Bisikletim yok ama ben de alayım :D Stoğumda bulunsun :D
 
Bende de var Şiddetle öneririm
 
Bende bikaç tur oldu kullanıyorum, bazen varlığını unutuyorum sırtımda (tabi içine koyduklarınızlada alakalı). Bazı arkadaşlar ter yapıyor mu diye sormuş, tabi ki de ter yapıyor. Ancak çok efor sarf ettiğiniz yerlerde terleme yapıyor. Ama Nike ın sıradan bir sırt çantası var bende, ona göre terletmiyor diyebilirim. Küçük olması avantaj, çünkü terleyecek alan küçülüyor doğal olarak. Birde bisiklet kullanırken bel kısmına yakın olacak şekilde sarkıtmayın, sırtınızın üst taraflarında tutun çantayı. Bel kısmı daha çok ter yapar çünkü.
 
Bende yogun olarak kullanıyorum gayet memnunum çantadan içi yeterince geniş yeterli eşyalarımı alıyor fakat uzun yollarda terletmez sorunu yasıyoruz
 
Arpenaz 10 önceki modelini de almıştım kullanıyordum bi arkadaş beğendi ona hediye ettim yeni modelini bu başlıktan gördüm koyu fümesinden aldım çok kullanışlı tavsiye ederim.
 
çevremden 3 kişi daha sipariş verdi güzel çanta fiyata göre süper
 
fiyatını 12.95 TL kısacası 13 TL yapmışlar. böyle bişey yapmalarını yadırgadım. decathlonu severiz ama bizleri general mobile diye bir marka var onun gibi öpmeye başlamadıkları sürece. zamanında general modile de discovery isimli telefonunu 599 tl ye piyasaya sürdü baktı rağbet çok fiyatı 669 tlye yükseltti birkaç ayda. şimdi okuyun heryerdeki mesajları toplum hep bundan bahsediyor. bence decathlona yakışmadı. ilk fiyatına bence tambir fiyat/performans ürünüydü ama şimdi sadece ortama fiyat olmuş. ve sonradan yükseltilmesinde de art niyetten başka bişey aramam.
 
  • Beğen
Tepkiler: y.efekaya
fiyat uzun süredir 12.95 kısa süreliğine indirim olmuştu bence hala alınabilir bir çanta bu fiyata.
 
@Ahsen Okyay tamam urunlerin fiyatinin artmasi hos bisey degil ama sadece 3 liralik bir artis ve bence hala alinabilir durumda bunda art niyetten baska bir cok nedende vardir bence mesela dolar kurunfaki artis
 
@fahritus

3 lira olarak değil, %30 olarak düşünün birde
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
Geri