Scudo Sports

Artık bezdim :S

ATALAY16

Forum Bağımlısı
Tepki
1.840
İsim
Fatih Mehmet ATALAY
Bisiklet
Sedona
arkadaşlar merhaba havaların hafifden ısınmasını fırsat bilerek hem kaybettiğim kondisyonumu geri kazanmak hem nisan ayınıs sonunda ki bursa-kocaeli(izmit) turuma hazırlanmak amacı ile işden gelince (18:00 - 20:00) arası 15 km lık bir tura çıkıyorum ve her akşam gerçekleştiriyorum bunu (10 km sürekli yokuş ) bursa da ki arkadaşlar lar bilir fomara çıkıp tekrar çekirge ye geri dönüyorum şimdi geleli masıl sorunuma arkadaşlar ben de bir pisikolojik rahatsızlık baş göstermişti her şeyi her kezi kafama takıyordum geceleri uyuyamacak düzeye geliyordum artık bir şekilde bu rahatsızlığı yendim fakat şimdi tura çıkarken giyiyorum formamı taytımı çıkıyorum yolda görenlerin bu havada bisiklete biniyor diyenlerimi dersiniz taytı gören kızların ( azınlık ta olsa ) kırkır gülmeleri hemcinslerimiz tarafından laf yemeler bu gibi şeyler çok maruz kalmaya başaldım artık ve ben sizin kadar sabırl ıuysal bir insan değilim bir gün atlıyacak bisikletten üstlerine başım belaya girecek bu olayları yaşayan bir ben miyim acaba ? nadir de olsa yokuş çıkarken helal olsun adama seslerini duyuyorum biraz motive ediyor ama diyer türlü gene pisikolojim bozulmaya başaldı ben ağır sanayi de çalışıyoru mtüm o yorgunluğa rağmen akşam diyorum tembellik etmeyeyim ama bu durumlar beni bayağı üzüyor

son sorum olarak performans kasan arkadaşlara her akşam çıksam beden de bir sıkıntı yaparmı acaba ?

Scudo
@ATALAY16 Salla domat. Umurun da bile olmasın. Aklına bile getirme ne derse desinler. Onlar öyle yapı koysun biz alacağımız zevki hazzı, alıyoruz onlara yapılacak en büyük kötülük, susmak olacaktır. Bilmesinler de görsünler gününü 60'da oram buram ağrıyor desinler, biz hala pedallarız, koşarız ;)

Size önerim kimseye aldırış etmemeniz olacaktır. İyi şeyler yapanı kimse tebrik etmez ama kötü bir şey yapınca herkes eleştirir, kötüler. Ağzı olan konuşur siz onları kafanıza takmayın. Performans sürüşü olarak her gün yüklenmeniz doğru değil, bir gün yüklenip diğer gün hafif gezinti ayarında çevirmeniz size aktif bir dinlenme sağlar.

@ATALAY16 Kardeş kulaklık tak müzik dinle sorun kalmaz.

[Edit] Sonradan düşününce bunun ölümle sonuçlanabilecek yanlış bir tavsiye olduğuna kanaat getirdim.Psikolojinizin bozulması kulaklık nedeniyle sakat kalmanızdan daha iyidir diye düşünüyorum.Kulaklık tavsiyemi dikkate almayınız.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Gulmek guzel bisey ne olursa olsun o sana guluyosa seninde ona gulmen lazim etik olan da budur bol kondisyonlar :D

Hocam umursamayın hiç. Bende tayt giyiyordum o zamanlar sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım. Laf atan tipi tip bakanlar falan filan... Köyün içinden kahvenin olduğu yerden geçerken bakışları görmeniz lazım. Ama bisikletten inip taytın üstüne eşofmanı çekip abdesthane berede diye sorunca şok oluyorlardı :D
Şimdi de brooks aldım tur için 3,4 tane tayt alıp yıkaması falan sorun o yüzden alayım dedim. Şimdide ona laf atmaya başladılar. Dedemin selesi gibi bu ne falan gibi garip garip bakıyorlar umursamıyorum gerek yok cidden. İçinizi ferah tutun. Bi gördüğünüzü birdaha görmezsiniz büyük ihtimal. Bildiğinizi yapın umursamayın kimseyi :) bol pedallamalar :)

@aytacdirek sağ kulağımda sürekli müzik var zaten abi de öbür kulak arada duyuyor

@ATALAY16 Ah abi bilmezmeyim. Daha 4 saat önce oradan geçtim ve gördüm. Hatta "çocuğa bak" diye bir cümle söyleyen duydum. Birde ben trafik sıkışıktı o sıra elimle çıkartırken oldu. Orayı çıkarken veya başka yerde destekleyenlerde oluyor ancak. Tek yapman gereken hiç takmayacaksın. Çünkü onlar seni anlayacak kadar gelişmiş bir insan değilken ve gelişmeye de niyetli değilken sen veya biz niye o güzel canımızı sıkalım? Bırak koyver gitsin. :) Şahsen ben daha çok öyle yerlerde gurur duyuyorum. Çoğu kişinin bir şeyi bilmediği ve öğrenmek için çaba sarf etmediği için hiç canını sıkma. Sen ve seni anlayanlar biliyor sen onunla mutlu ol. :) Bir gün vücudumuzu onlar koruyamayacak. (Koruyamayacak derken sağlık bakımından.) :)

@aytacdirek in dedigi gibi kulaklik sizin sorununuza cozum olur tabi trafik yogun degilse. Atalarimizin bir sozu var meyva veren agac taslanir :)

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
@MBB saolun hocam çok iyi geldi valla :)

• Beğen
Tepkiler: Yuppata
takam kafana
aman yanlış oldu takma kafana
şimdi gelelim duruma

görüyorum ki 185-190 boylarındasın
muhtemelen kıskanıyorlardır.kızlara öpücük at . erkeklere de yumruk

tayt giysen sorun olmaz ama giymeyedebilirsin. sonuçta hepi topu 10 km
takıntılarını da sinir sistemini güçlendirerek yenebilirsin potasyum vb minerallerle

@halil halil hocam soğuk havalara maalesef başka uygun elbisem yok taytı bir kere giydim başka birşey giyemiyorum rahatlık açısından :)

@Makula 06 yok sağ kulak takılı öbürü boş trafik açısından bana sıkıntı vermiyor :)

@ATALAY16
sıkıntı değil tabi ki giyebilirsin
siyah tayt giy olmazsa

gündüzleri gözlük tak göz temasından kaçın

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
"Hayatta ne ilk gulen nede son gulen kazanir hep gulen kazanir" bu sozu bir dusun bence :D@ATALAY16

İnsanlar bilmediğinden, anlayamadığından çekinir, merak etse bile yanaşmaz soramaz ve laf atma, küçümseme veya gülme vs şeklinde tepki verir. Sizler taytla uğraşıyorsunuz, ben sadece üzerinde 4-5 renk olan bir bere taktığımda da aha kız beresi diyenler mi dersiniz, eşcinsel misin diye soranlara mı şaşırırsınız yoksa bebe şapkası mı takıyon diyenlere mi kızarsınız bir dünya gerizekalıyla karşılaşıyorum. Bunların içinde kadınların oranı da neredeyse yarı yarıya. Diğer bir ayakkabımın turuncu olan bağcığı için de palyaço ayakkabısı diyen bir arkadaş var. İşin anlam veremediğim tarafı her gördüğünde söylüyor :) Her seferinde cevap vermek bir işe yaramıyor çünkü bu sefer de kızdın mı len şeklinde yükleniyorlar. Kısaca ciddiye almayın, görmezden gelin ya da yav hehe deyip yolunuza devam edin. Bisiklette tayta gelmeden önce kask için de benzer tepkileri görüyoruz. Boşverin :) turunuzda şimdiden başarılar..

Geri