ATALAY16
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.840
- İsim
- Fatih Mehmet ATALAY
- Bisiklet
- Sedona
arkadaşlar merhaba havaların hafifden ısınmasını fırsat bilerek hem kaybettiğim kondisyonumu geri kazanmak hem nisan ayınıs sonunda ki bursa-kocaeli(izmit) turuma hazırlanmak amacı ile işden gelince (18:00 - 20:00) arası 15 km lık bir tura çıkıyorum ve her akşam gerçekleştiriyorum bunu (10 km sürekli yokuş ) bursa da ki arkadaşlar lar bilir fomara çıkıp tekrar çekirge ye geri dönüyorum şimdi geleli masıl sorunuma arkadaşlar ben de bir pisikolojik rahatsızlık baş göstermişti her şeyi her kezi kafama takıyordum geceleri uyuyamacak düzeye geliyordum artık bir şekilde bu rahatsızlığı yendim fakat şimdi tura çıkarken giyiyorum formamı taytımı çıkıyorum yolda görenlerin bu havada bisiklete biniyor diyenlerimi dersiniz taytı gören kızların ( azınlık ta olsa ) kırkır gülmeleri hemcinslerimiz tarafından laf yemeler bu gibi şeyler çok maruz kalmaya başaldım artık ve ben sizin kadar sabırl ıuysal bir insan değilim bir gün atlıyacak bisikletten üstlerine başım belaya girecek bu olayları yaşayan bir ben miyim acaba ? nadir de olsa yokuş çıkarken helal olsun adama seslerini duyuyorum biraz motive ediyor ama diyer türlü gene pisikolojim bozulmaya başaldı ben ağır sanayi de çalışıyoru mtüm o yorgunluğa rağmen akşam diyorum tembellik etmeyeyim ama bu durumlar beni bayağı üzüyor
son sorum olarak performans kasan arkadaşlara her akşam çıksam beden de bir sıkıntı yaparmı acaba ?
son sorum olarak performans kasan arkadaşlara her akşam çıksam beden de bir sıkıntı yaparmı acaba ?