Scudo Sports

Artık bezdim :S

Öküz her yerde öküzdür
bazen öküz sayısı artabiliyo

Bursa da öküz sayısı az aslında.
ama şunu söyleyeyim

utanma edep terbiye ahlak yoksunu insanlarda,
kıskandığı insanı ezmeye çalışma çabası görürsün

ama eğer sen ondan çok üst seviyedeysen ezemeyip komik duruma düşeceğini anlar ve
ben kimim ki der

sen motosikletle gezsen sana laf atamazlar
mercedes s serisiyle gezsen ezemezler.
takım elbise kıravat taksan alay edemezler misal
sakal veya gözlük bile ağırlık katar ve karşındaki eleman gülemez

o yüzden görüntü çok önemlidir
devir ye kürküm ye devri

en basitinden grup sürüşünde bile bir çoğunuz bir çoğunuzu bisikletiyle dövmeye kalkıyor

Scudo
@halil halil yazınızın son cümlelerine şiddetle katılıyorum aa seninki xt miş bende xtr var hesabı :)

• Beğen
Tepkiler: halil halil
@ATALAY16 Eyv :) bizim ufaklığı yetiştiriyorum, güçte dalgalanma fazla bu aralar, denge getirecek umarım ilerde.

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Her gün aynı şekilde binmek bir yerden sonra bir şey kazandırmaz size.
Haftada 3 veya 4 kere farklı tiplerde antrenman yaparsanız ileride yapacağınız turu ıslık çala çala yaparsınız :).

Atıyorum bir gün interval yapın, bir gün kadans antrenmanı yapın, bir gün tırmanış antrenmanı yapın, bir gün de endurance antrenmanı (normalde günde 15 sürüyorsanız bu gün 50km sürün, hızlı olmasına gerek yok ama az dinlenerek) yapın. Hepsinin arasında dinlenin. Dinlenmek, antrenman kadar önemlidir.

Ekleme: Diğer konuyu kafaya takmayın diyeceğim ama zaten böyle bir şey yapabiliyor olsanız takmazsınız :). Duymazdan gelmek en doğrusu bence.

• Beğen
O tip insanlar şort giymeyi de abes bulup denize takım elbise ile giren insanlar. Dert etmeye değmez. Ben de giyiyorum. İse gidip gelirken paçalarını bağladığım eşofman antrenman da ise tayt giyerim. Önemli olan tek şey benim. Onlar değil..

• Beğen
@Edip Dinçer hocam fırsat bulsam iş den dolayı fırsat bulamıyorum inmeyeceğim neredeyse bisikletin üstünden hafta sonları 80 90 km turlara çıkıyorum ama şu aralar yüksek kadans çalışıyorum 1 gün ara vererek çalışayım öyleyse teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için

arkadaşlar bu forum iyi var moral tavan yaptı çok saolun :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan NARİN
Açıkçası bisikleti kullanırken sağa sola dikkat etmekten hiç kafayı çevirip milletin suratına bakacak zamanım olmuyor. Normalde de tercih etmiyorum.
Çoğunlukla kulaklıkla kullandığım için ses vs duymuyorum. Bence sende biraz takıntı olmuş problemin farkında olman güzel aşmaya çalışırsan yenbilirsin

Ayrıca geçen yaz birgün sabah işten dönerken yine kulağımda kulaklık benden 4-5 yaş küçük biri herhalde duymayacağımı düşünüp biraz sesli olarak ''tipe bak nasıl sürüyor'' demişti.
O yorgunluk ve sinir ile bisikleti yere attım döndüm sağlam bir tokat attım. Herhalde bu olaydan sonra birilerine laf atmadan önce 2-3 kez düşünür.
Pek tasvip edilecek bir durum değil ama bazen hak edene hak ettiğini vereceksin.

@ATALAY16 olmazsa çek üstüne bir şort yardır git. Bizim toplumumuzda her konuda yobaz, gelişime açık olmayan insanlar gırla. Senin zevkle veya söylediğin gibi terapi olarak yaptığın aktiviteyi laf konusu yapabiliyorlar. Böylelerini hiç sallamayacaksın. Yardır git ;)

• Beğen
Tepkiler: karaz ve ATALAY16
atalay hızını arttirirsan ne söyleyenler i ne de sana bakanları görürsün kardeşim :)

• Beğen
@ATALAY16 bu memlekette delikanlı adam tayt giymez, kız gibi bisiklete binmez... Burada delikanlılık elalemin karısına kızına laf atmaktır, öküz gibi bakmaktır, onları yolda yürüyemez hale getirmektir. Hatta canı istedi diye kuytuya çekip tecavüz etmektir, trafikte makas atıp milletin canına kast etmektir. Hiç kitap okumamak, sabahtan akşama elde tespih Polat Alemdarcılık oynamaktır... O yüzden takma kafanı. İçinde yaşadığın toplumun gerçekleriyle barışık olmazsan bu hayat çok zor geçer.

aman atalay yazdıklarından birgün sele borusunu çıkartıp dalacaksmışsın gibi bir his uyandı bende boşver yaa millet istediğini desin gül geç küfür ve hakaret etmedikleri sürece takma @atalay

• Beğen
Ben taytlı birine laf atılma veya gülünme durumunu hiç yaşamadım ama tavsiyem sağ kulağınızda bir kulaklık olsun müzik dinleyin duymamış olursunuz ayrıca insanlarla göz teması da kurmayın sadece yola konsantre olun bu sayede daha rahat, sıkıntısız ve psikolojik baskı altında olmadan bisiklet sürebileceğinizi düşünüyorum.

• Beğen
@ATALAY16 Ben ne yapayım peki?365 gün işe bisikletle gidiyorum.Kar„buz yağmur...Baştan deli gözüyle bakıyorlardı ama şimdi kabullendiler ve saygı duyuyorlar.İşim gereği tayt gibi şeyleri giymiyorum.
Foto237.jpg İşten dönerken ben..

Memleket sığırla dolu bence takma kafana. Benimle de dalga geçiyorlardı ama tayt yüzünden değil kask taktığım için. Nasıl insanlar anlamıyorum cidden ve takmıyorum.
Birinin yanından geçerken şunu duydum : Gerizekalı kask takıyor !
O yüzden milleti takmamak lazım!

• Beğen
Tepkiler: Ahmet. ve ATALAY16
@ATALAY16 Eh be Atalay, taka taka bunu mu taktın kafaya :) Ciddiye bile alma abicim, ben taytsız bile laf yiyorum bisiklet yolundan gittiğim içim... Tak müziğe ve pedala odaklan, sürerken düşündüğün tek şey hedefin olsun ve hissettiğin tek şey yüzüne vuran rüzgar ;)

Geri