çok acayip bi hortlatma olacak ama aynı sorun bende de mevcut. mandal sayesinde ön lastiği sökebiliyorum, bunun bir zararı olur m, cevaplar halen geçerli mi
en kötüsünü düşünürsek, bu qr parçası(tam adını bilmiyorum) yalama olursa ne kadara değişir..
güvenlik kapısı olduğu için sığmıyor, eskiden sığıyordu(asansörü kirletip arada kapıya sürterek) artık ek kapıdan dolayı sığmıyor..
7.kat olduğu için de sürekli 13 14 kilo indir çıkar zaten belli bi yorgunluğun üzerine iyice zor oluyor.
Bence puzzle gibi kullanabilirsiniz bisikleti ama en mantıklısı ön tekeri çıkarmanız bide o kadar katlı bi binaya neden ufak asansör yaparlar anlamıyorum bizim eski evdekide öyleydi 10 kat ev 3 kişi sığamıyorsun
@chnkrmz yok sığmıyor. dediğim gibi eski 28 inch bisikletim zar zor sığıyordu(dikip çapraz vs. şeklinde) şimdi ek kapı yapınca asansöre 3 4 cm ile kapının arasına giriyor,
maşayı dibine kadar zorlayıp kitlemeyi denedim o da olmadı ki bence mandallı göbeğin problem çıkarmasından daha pahalıya gelir maşanın sorunu..
@Sabih Bağcı sormayın ya, 35 40 yıl(belki fazla) binanın yaşı. 3 kişi nefeslerini tutup anca sığıyoruz, mesajınız içimi rahatlattı o da ayrı bi konu, çok zorlanmadıkça problem çıkarmaz yazıyordu ama yine de emin olmak istedim.
@Orhan A evet Orhan Bey mandallı. sürekli (haftada 2 3) kere söküp çıkarmak problem yaratır mı diye endişelenmiştim açıkcası.
@özgür duygu bence deneyin aklınıza gelen her şekilde ki denemişsinizdir ama fantezik pozisyonlar da düşünülebilir teyzeler sizi görünce vah vaah diyip kafa sallamalarına tamam diyorsanız eğer
@özgür duygu En güzeli omuzunuzda yukarı çıkartmak.Ben öyle yapıyorum süper antrenman oluyor(sonra bisikletsiz iken merdiven çıkınca çok rahat çıkıyorsunuz..)
küçükken bisikletleri dik sokardık biz... bisikleti sürerek asansöre sokuyorsun, tabi arka taraf dışarda kalıyor... ön tekeri kaldırıp köşeden yukarı doğru... nasıl anlatıyım... şöyle düşünebilirsiniz, bisikletin ön tekeri dikdörtgenler prizmasının üst uzak köşesnde oluyor, arka tekeri alt yakın köşesinde... çaprazlama duruyor tabi.. D'B yönünde... veya C'A