Scudo Sports

Aşırı kısa boylular için bisiklet

@adnancakir49 Adnan bey niye kendine eziyet etsin. Bizimle Ormanlı turunda pedal çeviren katlanır bisikletli arkadaşımız vardı hiçte eziyet cekiyormus gibi hali yoktu. Size göre yol bisikleti eğilip bükülerek gidildiği icin eziyettir benim icin olmazsa olmaz. Kim neden zevk alacaksa onu kullansın. Tura çıkan kişiye eziyet olmaz merak etmeyin siz.

@adnancakir49 Adnan bey niye kendine eziyet etsin. Bizimle Ormanlı turunda pedal çeviren katlanır bisikletli arkadaşımız vardı hiçte eziyet cekiyormus gibi hali yoktu. Size göre yol bisikleti eğilip bükülerek gidildiği icin eziyettir benim icin olmazsa olmaz. Kim neden zevk alacaksa onu kullansın. Tura çıkan kişiye eziyet olmaz merak etmeyin siz.

Scudo
Yol bisikletini dağ kullaniyor musunuz ?yolda yol bisikletinin uzerinde eğilip bükulmek şereftir.

Tilt500 veya Flexi121 öneririm. Tilt500 katlama açısından iyi, flexxi bol vitesi olması açısından.Bence katlanırdan vazgeçemyin..

@adnancakir49 siz dağda kullanmaktan degil tur yapmaktan bahsettiniz. Ben de zaten downhill yapamayacağınızı belirttim. Tur her bisikletle olur. Tur ısı psikolojik bir iştir. Kullandığınız bisikletten bağımsızdır bana göre.

katlanir neden katlanir diye sorsam verilen cevap sizi tatmin eder mi?

@Busra96 tilt 120 olabilir. Kendisi ufak tefek olsada güzel iş görüyor. Ben yol bisikletinin yanına aldım, şehire vs inerken kullanmak için. Kullanması tekerleri ufak olduğundan ayrı bir keyifli :) tabi hız yapmadan gitmek lazım 40 km/h civarı tekerlek boyundan ötürü sapıtmaya başlıyor :D

Katlanınca katlanması hiçbir işe yaramıyor bence. Katlanır deyince aklınıza geldiği kadar çok katlanmaz ama yüke geliyor.

Katlanıra 15 kiloluk 2 tekerli römork+40 kilo yük koyup çektim, sıkıntısız çekti. Çelik kadronun avantajı daha bi 400 kilo daha basarı var gibi de lastikler o kadarını tartmaz :D

merhaba kısa boylu bayanlar için yol bisiklet i önerisi almak istiyorum kimden yardım alabilirim tur ve saatler süren bireysel sürüşler yapıyorum katlanır bisiklet istemiyorum yardım gerekiyor

@Mine dizdar Kısa boylu derken boyunuz kaç acaba. Triban 3 48 kadrolar uygun olabilir. Carraro nun çocuklar için yol bisikleti modeli mevcut. Giant ın yan firması olan Liv de yüksek bütçeniz varsa tam olarak bayan anatomisine uygun modeller bulabilirsiniz.

1.50 yol bisikleti uzun mesafe ve hızlı bisiklet orta butceli bulamıyorum aşırı minyonum
Çocuk bisikletleri var hep maalesef..

• Beğen
Tepkiler: nochimera
1.50 yol bisikleti uzun mesafe ve hızlı bisiklet orta butceli bulamıyorum aşırı minyonum
Çocuk bisikletleri var hep maalesef..
Orta bütçeli derken biraz daha açık olmalısınız ki yardımcı olmak isteyen arkadaşlar ona göre öneri sunabilsinler. Kimine göre 5 bin orta bütçe bir başkasına göre 10 bin orta bütçe :)

3000 5000 TL haklisiniz
Malum dolar, euro aldı başını gidiyor, belirttiğiniz bütçe sınıdırında biraz zor gibi. Bütçenizi biraz zorlayabilirseniz Çetin hocamın attığı linklerdeki bisikletler gayet iyiler, onun harici yurtdışından getirtme imkanınız varsa yurtdışı sitelere bakmalısınız.

• Beğen
Tepkiler: Mine dizdar
Geri