Scudo Sports

Aşırı kısa boylular için bisiklet

Scudo
@ismoz o fiyata claris mantıklı mı

Ürünü aldıktan sonraki oluşacak arızalar için harcanacak toplam para, kaliteli bir bisiklet için harcanan paradan fazla olabilir. O nedenle gözüm kapalı kaliteli ürün almayı tercih ederim her zaman. Sonuçta spora yatırım yapıyoruz. Spora yatırım sağlığa yatırımdır.

Yarın bir sundu bisiklete gideceğim önerilerinizi aldım yardımcı olan dostlar minnettarim.

@Mine dizdar gitmeden önce iç bacak boyunu hesaplayın. Yol mu şehir mi ona göre kadro belirleyin ve ona bakın. Şuan bisiklet sıkıntısı var piyasada, esnaflar elinde olanı satmaya çalışıyor. Tahmin ettiğim gibi çıkarsa iç bacak boyu 28 inç zorlamayın, 26 ve hatta 24 tercih etmek durumunda kalabilirsiniz. Size yol bisikleti için 40 kadro civarı olur diye düşünüyorum ama hangi modelde var bilmiyorum, iç bacak boyunu ölçmeniz ona göre karar vermeniz lazım.

Evet maalesef bulamıyorum yazdıklarınızı dikkate alarak gideceğim inanın çok zor standart dışı olmak pahalı 😔yol bisikleti istiyorum uzun ve akıcı düşünüyorum ne zamandir şu an carraro force 315 kullanıyorum çocuk bisikleti gibi duruyor MTB lastikten yol lastiğine çevirdim iyi gidiyor ama bir tık yükseltmek istiyorum ağır bir bisiklet

@Mine dizdar standart üretimde bulmak zor olabilir, özel üretim yaptırabilirsiniz ama biraz bütçe ister. Carraro 002 ve 006 modelleri 24 ve 26 inç yol bisikletleridir. Daha çok dediğiniz gibi çocuklar için satıldığı için bu yol bisikletleri size olacaktır diye düşünüyorum. Donanım olarak giriş seviyesidir. Sizin bütçenizin altında kalacağı için bisiklet size uygun olurda hoşunuza giderse donanımda yükseltme yapabilirsiniz. Carraro ve Mosso dışında bildiğim kadarıyla diğer markaların bu tür üretimi yok, o yüzden değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Kıymetli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Geri