Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Assioma favero powermetre kullanıcıları ve tecrübeleriniz

Herkese selamlar 🙋🏻‍♂️, favero ya yeni güncelleme gelmiş ancak pedallara yuklenmesinde hata alıyorum..Mobil veri ile denedim ama, wifi li bir yükleme denemesinden önce sormak istedim, sorunla karşılaşan oldu mu?
Bende de hata verdi. Birkaç kere denedim aynı hatayı verdi bende uğraşmadım, yaza daha çok var 😂😂

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Scudo
Favero pedallardan birini hatalı olduğu için değişim yapıyor vb konuları vardı, bu kapsamda güncelleme esnasında bloke etmiş olabilir mi.
Güncelleme sorunu yaşatan sağ pedal aktif mi

Favero pedallardan birini hatalı olduğu için değişim yapıyor vb konuları vardı, bu kapsamda güncelleme esnasında bloke etmiş olabilir mi.
Güncelleme sorunu yaşatan sağ pedal aktif mi
Onun ile alakası yok, hem firma direk bloke etmiyor, önceden hatalı pedala sahip olan ile iletişime geçiyor ve pedala sahip olan kişi app üzerinden kendi bloke ediyor firmanın belirttiği adımları takip ederek..

Sorun çözülmüş, sağ da güncellendi ilk denememde.

• Beğen
Sorun çözülmüş, sağ da güncellendi ilk denememde.
Ben uygulamayi sildim, yeniden yükledim, düzelmedi. Uygulama içinde , pedalları yeniden tanıttım, tekrar güncellemeye çalıştım , olmadı.. tekli kullanıma geçirip deneyeceğim ama bu sefer de sola endeksli , yine olmaz. Bir dahaki güncellemeye artık 😮‍💨

Ben uygulamayi sildim, yeniden yükledim, düzelmedi. Uygulama içinde , pedalları yeniden tanıttım, tekrar güncellemeye çalıştım , olmadı.. tekli kullanıma geçirip deneyeceğim ama bu sefer de sola endeksli , yine olmaz. Bir dahaki güncellemeye artık 😮‍💨
Dün bir guncelleme geldi ama korktum, yine olmaz diye , bugün bı cesaret geldi, denedim, 06.12 sürüm güncellendi.. @Semih Cavdar abi dediğin gibi , bir sonraki güncelleme ile duzelttiler.. favero kullananlara duyrulur 🙋🏻‍♂️

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
Dün bir guncelleme geldi ama korktum, yine olmaz diye , bugün bı cesaret geldi, denedim, 06.12 sürüm güncellendi.. @Semih Cavdar abi dediğin gibi , bir sonraki güncelleme ile duzelttiler.. favero kullananlara duyrulur 🙋🏻‍♂️
Senin mesajı görünce bende yeniden denedim, bu sefer sorunsuz olarak güncelledi pedalları :)

Firmware Assioma 6.12 - 02 December 2024

• Fine-tuning of the rider position metric
  • Fixed minor bugs
dün dediğiniz güncelleme 2 aralıkta geldi.

• Fixed minor bugs
Teşekkürler , ben gormemisim. Güncelleme hatirlatmasi olarak gelmiş

• Fixed minor bugs
2 aralıkta geldide güncelleye bilen bir elin parmak sayısını geçmiyordu.. Az yukarı mesajları okursanız ekran görüntüsüde atılmıştı güncelleme sırasında hata veriyor diye . Serdar'ın bahsettiği oluşan hatayı düzeltme güncellemesi olabilir :)

• Fixed minor bugs
Bu arada bende 23 Aralık diyor

Dosyalar

• Screenshot_20241225-145719.jpg
    Screenshot_20241225-145719.jpg
    29,3 KB · Okunma: 10
Bu arada bende 23 Aralık diyor
bu telefon uygulamasının güncellemesi , benim dediğim pedala gelen güncelleme. ios için 10 aralıkta gelmiş uygulama güncellemesi.
2 aralıkta geldide güncelleye bilen bir elin parmak sayısını geçmiyordu.. Az yukarı mesajları okursanız ekran görüntüsüde atılmıştı güncelleme sırasında hata veriyor diye . Serdar'ın bahsettiği oluşan hatayı düzeltme güncellemesi olabilir :)
sanırım android ve ios tan fark etti.

• Beğen
bende sorunsuz güncelledim, ama genel olarak sağ pedalın app deki bağlanma veya bu tip yükleme hızları sol pedala göre her zaman biraz yavaş oluyor. ama sorunsuz güncelledi.

bu arada garmin cihazlarada 25.25 güncellemesi gelmiş

bende sorunsuz güncelledim, ama genel olarak sağ pedalın app deki bağlanma veya bu tip yükleme hızları sol pedala göre her zaman biraz yavaş oluyor. ama sorunsuz güncelledi.

Sanırım cift taraf favero kullanan herkeste aynı bu. Benimde sağ pedal sola göre çok geç bağlantı kuruyor. Çift taraf kullanan birkaç arkadaşımda aynısını söylüyor.

11.25 mi ?

bisiklet uygulamasında veya garmin de aynakol boyunu 160mm ayarlama seçeneği var mı ? varsa ekran görüntüsü atarmısınız ?

Geri