Merhaba arkadaslar,
Atasehir pedal gurubu bazi uyelerin (aktif üyelerin) bisikleti birakmasindan dolayi pek tutunamadi, iki arkadas kaldik, belki bi kac tek basina surende vardir.. 15 gun sonra turlara yeniden basliycaz insallah. Gurup suruslerine uyum saglayacak kisileri aramizda gormekten mutluluk duyariz buradan veya sosyal medyadan haberlesebiliriz. Arkadasim icerenkoyde bende turkis bloklarinda oturuyorum.
@ibrahim_cu ataşehir içerisinde çok sürmüyoruz, fakat mesajından anlayabildiğim kadarıyla mimar sinan camisinin alttarafında bulunan park (adını hatırlayamadım) senin için ideal olabilir, bisiklet sürmek için bir yolu mevcut ve araçlardan uzak. Yeterince büyük değil ama tur süresini uzatarak antremanlı kalabilirsin.
Iett garajina cok yakin oturuyorum bende. Hafta ici 2-3 gun aksamlari rotayi uzatarak kozyatagi carrefour tarafına inip geri geliyorum. Haftasonu da sadece pazar sabah sahildeyim. C.tesi ise 1 hafta calisiyorum 1 hafta boş. Bu hafta calisma sirasi bende. Uzun tur icin henuz hazir degilim ama bir muddet size eslik edebilirim
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arada uzun turlar yapıyorum atasehırde oturuyorum gruba katılmak ısterım benıde ehats up yada benzerı tur ve bulusma bılgılerını paylastıgınızı gruba eklersenız katılmak ısterım selamlar
merhaba, bu sene yeditepeyi kazandım. zamanımın çoğu kampüste geçecek büyük ihtimalle. üniversitenin çevresinde ve ataşehirde güzel rotalar ya da aktif bir kulüp var mı acaba? coğrafyası gereği biraz zor ama okulda bir binadan bir binaya geçerken nefesi kesiliyor insanın.
Arkadaşlar herkese selam. Ben İlksen Şahin. İstanbul Ataşehir Kayışdağı'dan katılıyorum aranıza. Uzun zamandır yerden dolayı bisikletten uzak kalmıştım ama katlanır bisiklet ile bu problemi çözdüm şükür . Buraya da beraber sürebileceğim dostlar bulma umudu ile katıldım. Herkese sağlıklı sürüşler .