Scudo Sports

Ataşehir

Facebooktan grubumuza katılın dostlar etkinlikler başlıyoooor..

Scudo
bi yalova ordan pendikten donus desem gelen olur mu haftasonu

Adim, tolga. 38 yaşındayım atasehirdeyim. Finans sektöründe çalışıyorum.

Herkese iyi forumlar

Merhaba hocam hoşgeldiniz. Ben de Ataşehir İçerenköy 'de oturuyorum. Ayrıca bizim aktif bir grubumuz da var sizleri de görmekten mutluluk duyarız. (link)

Merhaba hafta sonu bir gün Çekmeköy e gelin oradan polenezkoy e dağ patika yolunda bi tur duzenleyelim. Ben her hafta sonu yalnız gidiyorum eşlik edin buyrun iyi akşamlar

Ben de Yeditepe Üniversitesi alt kapisi tarafinda oturuyorum. Kayışdağı ormanina sık sık giriyorum. Cok şahane mtb yollari var. Gelmek isteyen olursa birlikte turlayabiliriz.

merhaba yeni üyeyim. ataşehirde oturan 11 yaşındda erkek kuzenim için bisiklet bakıyoruz. acaba kabiliyeti geliştirmek için bmx mi alsak dağ bisikleti mi? ataşehirde bu yaş grubuna hitap eden profesyonellikten ödün vermeyen bisiklet satış mağazası arıyoruz. 1000 Tl civarında bir şey bakıyoruz. teşekkürler. benimle erkanduzgun@gmail.com adrersinden irtibat kurabilirsiniz.

Ataşehir ve çevresinde oturan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirse bu grubu yeniden canlandırma düşüncesindeyim.

Sahrayıcedid'deyim. Akşamları (10:00-12:00) ve sabah (06:00-08:00) olabilir.

pedallamaya yeni başlayanlardanım. :) kayışdağı, yeditepe üniv. mevkisindeyim. hafta içi akşam 19 ve hafta sonları toplanıp beraber turlar duzenleyebiliriz.

selamlar bende ataşehir tapu dairesinin oralardayım . Sahil turları varsa katılmak isterim

Serifali ikbal tarafındayım. Bende sizinle pedallamak isterim

Çok güzel insanlarsınız da karşı tarafın taksisisiniz işte, o kötü :)

@Fatih ÇT tamamen iyi niyetimle soruyor ve merak ediyorum, neden B takim? Hedef kitleniz 18 yas alti mi? Yeni baslayanlar mi? Amatorler mi?

Ve A takimi profesyonel mi?

Takıma yanı kişiler kazandırmak ve biraz daha büyümek istemiyoruz .
Hedef kitle düzenli bisiklet süren her yasta insan.
A takım icin dernek ve klup çalışmamız var. Pro sayılmaz ama insallah amatör bir takım olucaz

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
İstanbul' da olsaydım gruba katılmak isterdim. Alanyadan sevgiler, başarılar dilerim.

20170329_182119(0).jpg

Geri