Scudo Sports

Ataşehir

aynen ataşehirin neresinden bende ataşehirdeyim pedallamak isterim bir gün :)

Scudo
@Deniz İLİKÇİ

@Onur Gunes

Örnek Mahallesi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aa hocam çok iyi bende Ataşehir/ İçerenköy'deyim arkadaşım da var Ataşehir grubu mu kursak?

Bundan sonra aktif hale getirelim madem öyle bende yeni katıldım.Perşembe günü toplanma olacak dostlar.Ataşehir'deki herkesi bekleriz...

Aynen canlandıracağız inşallah grubu tekrardan :) ağustos ayı özellikle,ramazanda biraz zorda :)

Arkadaşlar selam

Serifali tarafında oturmaktayım gıant scr2 ile amatör olarak pedallıyorum. Cumartesi pazar sabah 7 - 8 civarı bostancı çıkışlı yaklaşık 30 km yapıyorum ortalama hız 20- 25 km katılmak isteyen lutfen haber versin

ALPER

Güzergahınız bana çok uygun ama henüz bisikletimi getiremedim. Geldiğinde beraber pedallamaktan memnuniyet duyarım.

Merhaba benim de ismim Alper. Atakentte oturuyorum,cumartesi belki olmayabilir ama pazar gunu size katilabilirim. Guzergahiniz nasildir bostanci cikisli demissiniz aciklama yapar misiniz. Bende amatorum dediginiz mesafelerde size eslik edebilirim.bisikletim e bike oldugundan cok fazla yormuyor.Uygun olursa beraber pedallariz

Bu sabah saat 8.15 civarında İmes'ten aşağıya Türkiş Blokları- Gümrük- Su Deposu- İçerenköy- Bostancı Köprüsü- E5- Altayçeşme güzergahında işe giderken pedallayan kişi bendim. Tıpkı bundan sonraki hafta içi ve Cumartesilerde yapacağım gibi. Belki karşılaşırız. Selamlar. :cool:

Selamlar
İş seyahati falan derken yazıları takip edemedim. Guzergahım sabah 7:30 caddebostan migros kartal iskelesi dönüş yine caddebostan toplam 32 km. Ortalama hız 25 km. Bu pazar tekrar yapacağım katılmak isteyen varsa beklerim

Merhaba Murat Bey. Bugün 07.30 sularında çiftlik yolunun iett garajı hizasında(özellikle brandium demiyorum) beyaz scott gördüm. Siz miydiniz?

@murat taş

Selam adaşım.

Yok ama paralel mahallelerden geçmekte idim. Bu sabah Ferhatpaşa-Kayışdağı dağ yolunu kullanayım dedim, ama çok dik inişler, çok dik. Çıkışlardan korkmuyorum da, inişler kötü. Yarın sabah o eski, ilk gözağrım, güzide tırlarıma yeniden teğet geçerek gitmeyi planlıyorum. Beyaz değil siyah rengi arayınız. Görüşürüz. ;)

Bugün işe giderken denk geldi, beyaz scott marka yol bisikleti. Merak ettim belki foruma üyedir, sorayım dedim kim bu bisiklet sevdalısı diye.

Her taşındığım yerdeki dağ tepeye illa ki tırmanırım bu düşüncede olan arkadaşlar lütfen bana yazsın

yeditepe de okuyorum mtb aldım yeni ama sahilde kullanmaktan baska bırsey yapamadım. dağ taş bayır kullanmak güzel olur

Yedi tepe üniversitesinin arka kapısına yakın oturuyorum.

konu sahibi gelirse organiza etsin bir süre bekleyelim olmadı iletişimi buradan mesajla sağlarız

Geri