Selamlar, İstanbul' dan Kıvanç ben. 27 yaşındayım Ataşehir'de oturmaktayım. Yaklaşık 6 aydır kafamda olan bisiklet macerama geçen hafta aldığım bisiklet ile başlamış oldum. Salcona NG650 Kırmızı Beyaz.
Alım biraz hızlı oldu sabah kalktım kahvaltı ettim, bayiyi aradım elinizde varmı ? var, nekadar şukadar, bekle geliyorum dedim ve gittimn aldım.
Yoğun iş hayatım olduğu için ve sürekli kullanamayacağımdan dolayı fiyat/performans sıralamasında iyi olan salcona ng650 aldım. "Kırmızı Beyaz" Yaklaşık 15 senedir bisiklet kullanmıyordum, Suadiye' den aldığım bisiklet ile Bağdat Caddesi üzerinden Fenerbahçe ve Moda yolunu izledim.
Dönüş Moda - Göztepe arasında oldu. Ertesi gün tekrar Göztepe' den Moda' ya ulaştım. Dönüş ise Moda - Ataşehir arasında oldu. Dönüş yolu için en uygun yolun Moda - Ziverbey - Göztepe - Örnek Mahallesi - Yenişehir Soyak - Ataşehir yolunu izledim. 5"X2 mola verdim yaklaşık 1 saat sürdü.
Eve geldiğimde bisikletten bir gıcırtı geldiğini duydum ve canım sıkıldı. Önce göbek sandım ama meğer seleden imiş sıktım geçti. Performansını beğendim uzun zaman kullanmama rağmen tümsek, kaldırım ve setlerden atladım ve sorunsuz devam ettim. Ancak eve geldiğim ciddi şekilde üst baldırlarımda ağrı vardı, 3 gün aradan sonra antreman amaçlı Ataşehir turu yaptım.
Görüşmek üzere.