Scudo Sports

Ataşehir

İçerenköy tarafındanım, Ataşehir çok uzak sayılmaz katılabilirim :)

Scudo
aa içerenköy :) tamam ya bi gün tura gidelim :) yarın adaya tur var gelicekmisin :)

Bugün hava bozuk üstelik Antalya'da idim yeni geldim İstanbul'a , başka bir zaman inşallah.

arkadaşlar bu gün carrefourda dolanıyordum araba içi parlatıcı vardı aldım denedim parlatmakla kalmadı küçük çiziklerde kayboldu bisikleti yıkayıp uygulayınca ilk günki gibi oldu :)
http://i54.tinypic.com/34rc2o6.jpg
1,25 tl

• Beğen
Tepkiler: ANT OZAMAN
batuhan kardeş,ürün torpido parlatıcısı,ama yağlı yüzeyleri,temiz ve kuru bir bezle ilk önce silmelisin,daha sonra da bunu uygularsın.Kara gün dostudur,kardeşim.

Boya çiziğinden öte yüzeysel çizikleri kapatır, ki bu konuda boya üzerine pasta en iyisidir.

Selamlar, İstanbul' dan Kıvanç ben. 27 yaşındayım Ataşehir'de oturmaktayım. Yaklaşık 6 aydır kafamda olan bisiklet macerama geçen hafta aldığım bisiklet ile başlamış oldum. Salcona NG650 Kırmızı Beyaz.

Alım biraz hızlı oldu sabah kalktım kahvaltı ettim, bayiyi aradım elinizde varmı ? var, nekadar şukadar, bekle geliyorum dedim ve gittimn aldım.
Yoğun iş hayatım olduğu için ve sürekli kullanamayacağımdan dolayı fiyat/performans sıralamasında iyi olan salcona ng650 aldım. "Kırmızı Beyaz" Yaklaşık 15 senedir bisiklet kullanmıyordum, Suadiye' den aldığım bisiklet ile Bağdat Caddesi üzerinden Fenerbahçe ve Moda yolunu izledim.
Dönüş Moda - Göztepe arasında oldu. Ertesi gün tekrar Göztepe' den Moda' ya ulaştım. Dönüş ise Moda - Ataşehir arasında oldu. Dönüş yolu için en uygun yolun Moda - Ziverbey - Göztepe - Örnek Mahallesi - Yenişehir Soyak - Ataşehir yolunu izledim. 5"X2 mola verdim yaklaşık 1 saat sürdü.

Eve geldiğimde bisikletten bir gıcırtı geldiğini duydum ve canım sıkıldı. Önce göbek sandım ama meğer seleden imiş sıktım geçti. Performansını beğendim uzun zaman kullanmama rağmen tümsek, kaldırım ve setlerden atladım ve sorunsuz devam ettim. Ancak eve geldiğim ciddi şekilde üst baldırlarımda ağrı vardı, 3 gün aradan sonra antreman amaçlı Ataşehir turu yaptım.
Görüşmek üzere.

Evet arkadaşlar baktım ki ataşehir de hiç grup yok. Oysa ki o kadar bisiklete binen var kolları sıvadım ve bir işe başladım. Şuanda 12 kişi olduk Eğer aranızda ataşehir de oturan var ise bekleriz grubumuza :) (link)

• Beğen
Tepkiler: Matrock
Slm. Bende bisikletlilerden olup bi turlu baslayamadim. Havalar

selamlar
maltpede oturuyorum ama atasehırde calısıyorum. kendıme dahıl olabılecegım faal ve aktıf bır bısıklet grubu arıyorum. aktıvıtelerınızden ve tarıhlerınızden bahsedersen severek katılırım.

tesekkurler sımdıden

şu ana kadar pek bir büyük aktivitemiz olmadı ama adaya gittik kadıköye gittik falan havalar düzelmeye de başladı bundan sonra durmadan tur yapacağız

Ben siteye yeni üye oldum. Yeni bisiklet aldım :) Bostancı'da oturuyorum. Sizlere katılmak isterim.

Geri