Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Avcılar

Ben de avcılardayım ve şu sıralar haftanın hemen hemen her günü sürebiliyorum, özellikle hafta içi müsait olanlar varsa toplanabiliriz.

Scudo
Bende avcılardayım genelde müsaitim

Arkadaşlar whatsapp grubu kurduk. Gelmek isteyen numarasını özelden yollayabilir

• Beğen
Tepkiler: Kadir Hanoğlu
Ben kçekmecedeyim uyarsa benide alın gruba :)

@Özgür Emek

İnşallah Özgür bey denk gelirse eğer birlikte tur yapmak harika olur...

Çok uzun zaman olmuş, konuyu ben açmıştım öylece kalmış şimdi bu arkadaşlar nerelerdedir acaba? O zamanlar bir süre ara vermiştim gruplardan uzak kaldım bireysel bindim hep acaba şimdi nerelerdedir bu arkadaşlar?

• Beğen
Tepkiler: Özgür Emek
Merhaba. Avcılarda veya Avcılar bölgesinde zor iş yapacak tamirci var mı? Orta göbek kadroya yapıştı, Çelikoğlu Bisiklet'e gittim, ama orta göbeği çıkarmadılar.

Burada sormadığım için üzgünüm, yeni başlığı hâlâ yapamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: enes06
Hortlatalım bakalım:)) avcılarda beraber pedallamak isteyenler özelden yazarsa whatsapp kuralım diyorum ne dersiniz

Sefaköy deyim bi grup varsa katılmak isterim

Hala aktifse grup bende katılmak isterim çekmece sefaköydeyim

izmirden yeni geldim bende buraya , bisiklete çıkabilecek arkadaş arıyorum :)

Bende Avcılar'dayım. Her akşam yaklaşık 10 km'lik rotam var. Avcılar'da aktif olanlar var ise irtibata geçelim.

Konu açılalı çok zaman geçmiş ama böyle bir grup var ise ve hala aktif ise bende katılmak isterim.

İyi akşamlar arkadaslar yeni üyeyim yas 37 avcilar istanbul bu arada bisiklet alıcam 2 gün içinde bilgisayar teknisyeniyim servislere gidip gelmek için önerilerinize ihtiyacım var kilo 98 yokus vs cıkarta bilecek marka model vs şimdiden tesekkurler

Yarın avcılardan sarıyere tur yapmayı düşünüyorum. Vakti olan, müsait olan biri varsa beraber gidebiliriz ? Mesaj atabilirsiniz

@Safakİnan eğer yaş sana problem olmaz ise beraber gidebiliriz ben 15 yaşındayım bu arda
@Emink yaş problem olmayacaksa Sarıyer değilde şuanlık daha kısa turlara çıkabiliriz birlikte bu arada yaşım 15
BENDE KENDİME TUR ARKADAŞI ARIYORUM HER GÜN BİSİKLET SÜRMEYE ÇIKIYORUM DAHA YENİ BİR YOL BİSİKLETİ ALDIM TRİBAM RC 500 TURA ÇIKMAK İSTEYENLER OLURSA BENDE GELMEK İSTERİM

@Safakİnan eğer yaş sana problem olmaz ise beraber gidebiliriz ben 15 yaşındayım bu arda
@Emink yaş problem olmayacaksa Sarıyer değilde şuanlık daha kısa turlara çıkabiliriz birlikte bu arada yaşım 15
BENDE KENDİME TUR ARKADAŞI ARIYORUM HER GÜN BİSİKLET SÜRMEYE ÇIKIYORUM DAHA YENİ BİR YOL BİSİKLETİ ALDIM TRİBAM RC 500 TURA ÇIKMAK İSTEYENLER OLURSA BENDE GELMEK İSTERİM
Olur kardeşim özeldn numaranı yaz konusalıö

• Beğen
Tepkiler: Eray ksknklc
arkadaşlar selam, ikinci el bisiklet almaya karar verdim ancak teknik kısmından hiç anlayan birisi değilim. acaba yarın için avcılar tarafında bu işten anlayıp alacağım ürünü birlikte kontrol edebileceğim yardımsever arkadaşlar var mıdır? sonrasında oturur çay, kahve içeriz sohbet ederiz. hesaplar benden 😋

Avcılardan alacaksanız Anka Bisiklet Cengiz Bey'i arayın hem bisikleti gösterirsiniz, hem çayını içersiniz, hem de bisikleti alacaksanız bakım yaptırırsınız.

Geri