Scudo Sports

Avcılar

@roycolt bisikleti alacağınız kişiyle, güvenilir bir bisikletçide buluşun. Hem oturup çay içersiniz, hem usta sizin için ürünü inceleyip yorum yapar.
Gerekli tamir/ayar/eklenti ihtiyacını da oradan giderirsiniz. Ayrıca alışveriş daha güvenli olur, malı/parayı alıp kaçma, aldatma aldatılma riski olmaz.
Hatta ve hatta, mahallenin çalınan bisikletlerinden haberdar olduğu için, o konuda da bilgi verebilir.

Scudo
teşekkürler arkadaşlar, sanırım sizin dediğiniz gibi bir bisikletçide buluşmak en mantıklısı olacak. konuyu bir yönetici görüyor ise yoruma kapatabilir. teşekkür ederim herkese :)

Merhabalar, Gümüşpaladan aranıza katılıyorum. Katlanır bisiklet kullanıyorum.
Hortlatalım bakalım:)) avcılarda beraber pedallamak isteyenler özelden yazarsa whatsapp kuralım diyorum ne dersiniz

Özelden mesaj yazmayı bulamadım :D

Merhabalar, Gümüşpaladan aranıza katılıyorum. Katlanır bisiklet kullanıyorum.

Özelden mesaj yazmayı bulamadım :D
Sağ üstte mesaj yeri var ben yazıyorum şimdi

Selamlar herkese. 1 ay önce Mosso GP 5800 road bike almış bulunmaktayım. Hava güzel oldukça Denizköşkler sahilde turluyorum. Halihazırda bir whatsapp grubunuz varsa katılmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Muhammed Emir
Avcılar bölgesi süren avcılar meydandan florya sahil sonuna kadar yol alıyorum gelmek istiyen varsa yazabilir
@Metalyum ben mtbciyim ama fark etmez floryaya tur yapıyorum ünv sınavından başlıcam haberdar olalım

Son düzenleme:
Arkadaşlar Avcılar denizköşkler mahallesindeyim whatsapp yada telegram grubu varsa katılmak isterim.

Selamlar. Beylikdüzü, Avcılar ve civarı bölgelerde yaşayan arkadaşlar dahil olacak ekip arıyorlarsa bana ulaşabilirler. Çoğunlukla Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri, 28-30km/h gibi ortalama hızlarda tur yapan bir ekibimiz var.

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez
Selamlar. Beylikdüzü, Avcılar ve civarı bölgelerde yaşayan arkadaşlar dahil olacak ekip arıyorlarsa bana ulaşabilirler. Çoğunlukla Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri, 28-30km/h gibi ortalama hızlarda tur yapan bir ekibimiz var.
Biraz daha antreman yaparsak o gruba katılabilirim diye tahmin ediyorum :D Ortalama 20 lere can feda modundayımda :D

Birkaç aylığına Avcılar'da kalmaya geldim, Cihangir Mahallesindeyim. Pandemiden beri bisiklet sürmüyordum, yeniden başlamak istiyorum. Giriş seviyesinde turlayanlar varsa katılmak isterim. Whatsapp +447776752003

Bașlığı görünce spor diye canlıları kurșuna dizen avcılara giydireyim diye geldim, sonradan farkettim ki İSTANBUL / AVCILAR'mıș. 😋

@Heicks Yapmayın öyle şeyler. Onlar vegan beslenme gibi konulara girdiğinde ortalık karışıyor. Siz de onlarınkine girmeyin. Forum huzurlu bir şekilde avlanmaya ya da vegan eslenmeye devam etsin.

Birkaç aylığına Avcılar'da kalmaya geldim, Cihangir Mahallesindeyim. Pandemiden beri bisiklet sürmüyordum, yeniden başlamak istiyorum. Giriş seviyesinde turlayanlar varsa katılmak isterim. Whatsapp +447776752003
Yağmuru getirmeseydiniz :)

Yağmuru getirmeseydiniz :)
da1bbc1b-0334-4047-9546-97e9fbe46390.jpg

Valla hocam ayağım nasıl uğursuz geldiyse :D Ben de sahilde şöyle bi rota çizdim, 2 gidiş 2 geliş 1,5 saat koşayım günlük. En azından 1-2 hafta bisiklete hazırlık olsun. Vücut iyice çöktü.

Screenshot_9.png

• Beğen
Tepkiler: Trakyalı
Selâm ve Aleyküm

Merhaba arkadaşlar , aranıza yeni katıldım. Avcılar da ikamet ediyorum.

Bisiklet sporu na meraklı olan arkadaşlarla tanışmak ve hafta sonu etkinlikleri yapmaktan mutlu olurum.

istanbul avrupa yakasında olan etkinliklere katılmak isterim.

Sevgi ve Saygılarımla

Arkadaşlar merhaba aktif olarak bisiklet sürüyorum genellikle hafta içi interval hafta sonu vakit oldukça uzun sürüşler güzergah interval olarak bakirkoy opet Florya kavşak dönüp Sirkeci güzergahı katılım yapmak isteyen arkadaşlar varsa yazabilir. (YARIŞ BİSİKLETİ )

var mı avcılarda hala bisiklet süren? Bir tur sahil yaparız ben hala oralardayım bisiklete devam 20 yıldır

Geri