Kimsenin güzelim ülkemizi yerip avrupa ülkelerini yucelttigi yok, onun için buradaki üyeler avrupada yaşamış mı önemi yok.. önemli olan burada olan aksaklığı yanlışları her defasında başka yollarla anlatıp, bir yerde durumun Bisiklet açısından iyileşmesini istiyorlar, istiyoruz.
Nankörlük ile ne alakası var, bisiklete gibi masum üretken faydalı bir konuya tüm yönetimler hakettikleri değeri veriyorlarda buradakiler photoshop la yalan haber mı yapıyorlar. Bisiklet yolunun sağlıklı işlemesini istemek, şehit kanına saygısızlık mı? Vatan millet Sakarya yapanlara soruyorum, bisiklet ve bisiklet li vatandaş hakettiği koşullara ulaşırsa, kazanacak olan yine bizim ülkemiz değil mi ? Madagaskar mı kazanacak.
Ne olur yani bu kadar tuhaf şeylere paralar akıtılırken bisiklet teşvik edilse , daha sağlıklı ve çevreci minikler yetişse..
Kendi belediyeme 2 dir diyorum, kaynak makinem var, demir benden, müsade edin mazgalları bisikletler için daha güvenilir yapayım, yeminlen reddettiler, biz yapacaz kamu malında izinsiz değişik lik yapamazsınız dediler.
Çalıştığım kurumda bisiklet motorsiklet çalındı, vallahi kendi paramla kendi evimde bisiklet park yeri yapıp kurumuma yerleştirmek istedim , yer göstermediler, sığmaz falan diye oyaladilar.
Benim bu davranışla mı avrupaya özeniyorum ,yok orda yaşamamışız, yok aşağılık kompleksi falan yapıyorum.