Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Avrupa bizi kıskanıyor

@mavi albatros hocam söylediklerinize katılıyorum
ülkemiz bisiklet yolları konusunda avrupa dan üstün değil bu eleştirilebilir. nilüfer belediyesinin yaptığı saçma sapan bisiklet yollarının paylaşılmasına da karşı değilim yalnız bu çarpıklıklara eleştiri yaparken ülkenin yarısının oy verdiği bir halk kitlesine hakaret etmek bence ezikliktir. onun için ilk önce bunu yapmaktan vazgeçsinler. bisiklet yolu için örgütlenirsek eyleme de katılırım. ancak böyle aramızı bozacak saçma genellemeler yapmamaya özen göstermeli forum sakinleri. yoksa bu üslupla bi sonuca ulaşamayız

Scudo
@Nyusha hayır efendim, hem söylenenler, hem üslup sizin üslübunuzdan çok farklı. "Bende sizin gibi ifade özgürlüğümü kullanıyorum" demişsiniz. Tamamen farklı, bi kere biz size ezik demedik, ayrıca ayrıca 4 mesaj içinde 12 kere ezik geçmesi bu konuya biraz takıntılı olduğunuzu düşündürdü. Siz gelip burda ağzınızdan köpükler saçarak herkese saldırmışsınız ve bunu ifade özgürlüğü sanıyorsunuz, bu kavrama o kadar uzaksınız ki karıştırmanıza şaşırmadım açıkçası, "tasogare hristiyan oldugu icin turkiyenin hassas dinamiklerine dokunuyor." buradada ayrımcılık yapmışsınız, asıl yasak olan şeyler bunlar forumda, gerisinde kim nerede hassas değerle oynamış, kim muhalif siyaset yapmış desem cevap veremeyeceksin. Kısacası sizin gibi insanlarla karşılaşınca şaşırıyorum, pardon da sen neyi savunuyosun tam olarak, neye içerledin ? bu arada bütün dış siyaseti anlamış özetlemişsin tebrikler, dış mihraklar işte hep.

Geri