bu ağırlıkla ancak ihtiyar bisikletcileri yakalarsın ve bu para deymen hafif en hafif sistem bu dur kendine yol bisikletinden pay biç, mobilet kullanmıyorsun sen kardeşim. kendine iyi bak
Sefa pazar kurs var malum ama hafta içi boş.Senin iznin bitti mi?Durumun ne eğer boş isen hafta içi dediğin gibi Tekirdağ yada başka bir yere kaçabiliriz.Gelenler olur.
Dün geceki tüm aksiliklere rağmen ufak kazalarla sağ salim evlerimize dönmemize sevindim. Samet, Burak ve Erhan; olur böyle şeyler, trafik yoğun çok kişiyiz, dikkat etsek dahi yine de ucuz atlattık demek en doğrusu. Morallerinizi bozmak yok sakın
Hafta içi mevzusuna gelince ptesi belki olmayabilir de salı müsaitim gibi, duruma göre yine konuşuruz uzun yol yapasım benim de var şu ramazan ayından önce Malûm perşembe oruçluyuz sanırım, ona göre güzel bir şeyler yapabiliriz uyarsa.
Bu arada yeni parçam "Firar-ı Ölüm" yayında. Aşağıdaki bağlantılardan indirip dinleyebilirsiniz; yorumlarınız, düşünceleriniz ve desteğiniz eksik olmasın.
merhabalar millet..arka jantım 8 çizer vaziyette pazartesi günü delta bisiklete getirip halledicem..salı gününden itibaren her türlü mesafeye gidebiliriz
Arkadaşlar Bu akşam için bi florya yaparım derim z.burnulu pedalşörler yapaım diyen olursa aynı düzen yapalım bi ekstra olmuş olur tekzen önü ordan b.köy sonrada floryaya doğru pedallayım.
Katılımıcılar şimdilik.
1. aytekin erzan
2. oğuz kaban
.
.
.
.