Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
ben biliyorum ama ı ıh söylemem:D
sefacım ne o :) ciklet promosyonuna başlamışsın:D
selamlar arkadaşlar.
güzel ve sıcak bir pazar gününü evde yatışla geçirmemek adına
sefa ile bugun biraz sefamızı sürelim dedik:D
karşıya geçmek için vapura binipte hareket saatini beklerken bir bisiklet dostuyla karşılaştık.tanışma ve biraz muhabbetten sonra isterse bizimle
pedallayabilecegini söyledik arkadaşa.sagolsun oda evet dedi ve kazandı:D:D
üçümüz birlikte güzel bir pazar günü geçirdik.
sefaya ve bizi kırmayarak bize eşlik eden sedat arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.
görüşürüz arkadaşlar:)

önümüzüdeki pazar için tüm gün güzel uzun bi program yapsak diyorum ? belli olsada şimdiden yeri fln ona göre h.içi boll antreman yapsam :D
Heryer Olur Gece Gece Bi pedallama hevesi sardı :D aslında şimdi çıkıp süresim varda biraz, yarın iş var :/ :)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Durmuş
Sefaaa, traş yapma gece gece kardeşim. :D

Yarın iki Selim turlayalım şöyle diyoruz; Sarıyer, Taksim, ... pek de düşünmedik doğrusu. Gelecek olan varsa öğle civarı haberleşelim, 4 civarı çıkmayı düşünüyoruz.

Bilginize :)

Sen florya'ya gel YOW YOW Selim :D

Ben karşılarıım burda sizi Hastayıım yoksa eşlik ederdim:p:D

günaydın avrupalı pedalşörler, gününüz aydın ola, cebiniz para dola hayırlı işler.

mecidiyeköyde hava sıcak güzel bir tur havası mevcut, ama sıvı ürünler tüketmek şart.bol pedallı günler dilerim.

@Selim Siliğ

Ayhan abi yanlşmı hatırlıyor acaba.dün telefon ettm tekrar taradık oraları yok.
O fiyata forma alabilceğim bi yer varmı selim:D

@Oğuzhan Kaban

Bilemem abi Ayhan abiyi alıp gitmek lazım var diyorsa vardır ;) Aylar oluyor zaten belki de bitti, kalmadı :)

O fiyata zor :)

saol selim mağazayı bulsam kalmadığını öğrensem zoruma gitmez zaten:D
o fiyata olmasın napalım :D iyi bi forma alacilceğim bi yer tavsiye edebirlmsn peki bizim o taraflarda ?

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
:D Oğuzhan Kaban kardeşim çarşamba günü akşamı olivium önüne gelirsiniz 19:30 gibi beraber bakarız mağaza 2 adet vardı orada 3 cepli forma siz bulamamızınız herhalde kafanız karışmış beraber buluruz.:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri