ben biliyorum ama ı ıh söylemem
sefacım ne o ciklet promosyonuna başlamışsın
selamlar arkadaşlar.
güzel ve sıcak bir pazar gününü evde yatışla geçirmemek adına
sefa ile bugun biraz sefamızı sürelim dedik
karşıya geçmek için vapura binipte hareket saatini beklerken bir bisiklet dostuyla karşılaştık.tanışma ve biraz muhabbetten sonra isterse bizimle
pedallayabilecegini söyledik arkadaşa.sagolsun oda evet dedi ve kazandı
üçümüz birlikte güzel bir pazar günü geçirdik.
sefaya ve bizi kırmayarak bize eşlik eden sedat arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.
görüşürüz arkadaşlar
önümüzüdeki pazar için tüm gün güzel uzun bi program yapsak diyorum ? belli olsada şimdiden yeri fln ona göre h.içi boll antreman yapsam
Heryer Olur Gece Gece Bi pedallama hevesi sardı aslında şimdi çıkıp süresim varda biraz, yarın iş var :/
Yarın iki Selim turlayalım şöyle diyoruz; Sarıyer, Taksim, ... pek de düşünmedik doğrusu. Gelecek olan varsa öğle civarı haberleşelim, 4 civarı çıkmayı düşünüyoruz.
saol selim mağazayı bulsam kalmadığını öğrensem zoruma gitmez zaten
o fiyata olmasın napalım iyi bi forma alacilceğim bi yer tavsiye edebirlmsn peki bizim o taraflarda ?
Oğuzhan Kaban kardeşim çarşamba günü akşamı olivium önüne gelirsiniz 19:30 gibi beraber bakarız mağaza 2 adet vardı orada 3 cepli forma siz bulamamızınız herhalde kafanız karışmış beraber buluruz.
Fletcher'ın formaları evet güzel.. Ama adam gibi kullanana benim forma sarardı ve domates suyu dökülmüştü üstüne geçer yıkanınca herkez bilir kolay bir leke sandım ama geçmedi. Adam gibi kullanana güzel forma yani