Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
tchibo diye bi mağaza vardı ama Oğuzun dediği gibi acaip bi yerdi giyimle hiç alakası yoktu. İsim benziyor diye özellikle girip baktık. Yarısı kafe yarısı çeyizci bi iki tane tişört vardı. :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Onur Berberci

onurcum evet orası orta sıralarda üst stantın üzerinde bay bisikletçi bayanlarada tenis-atletizim-valeybol gibi formalar mevcuttu. 1 ay öncesi

@ayhan248

Ayhan Abi çok saol şimdi mağazayı aradım ellerinde kalmamış deposite outlet numarasını verdiler orayıda aradım c.tesi günü gelme ihtimali varmış..

• Beğen
@Onur Berberci

Onur tchibo süper bi yer :) orası her ay konsept değiştiriyo ve değişik ürünler satıyorlar bende renksiz bisiklet gözlüğü almıştım 12 liraya.. ha kahveside güzelmiş :D

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Ramazan ayından önceki son turumuzun kazasız belasız, bol muhabbetli ve son derece eğlenceli geçmesi dileğiyle açılışı yapıyorum. Cümleten hayırlı olsun. :)

19.08.2009 Çarşamba Akşamı Florya Turu Katılımcı Listesi

1. Selim Siliğ
  2. Selim Leylak
  3. Ayhan Metinyurt
  4. Oğuzhan kaban
  5. Onur Berberci
  6. ...
  7. ...
  8. ...
  9. ...

Diğer katılımcı arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri rica olunur.

NOT: Yoğun İstanbul trafiğinde gece sürüşü yapılacağından, katılımcı arkadaşların; far, arka led ve yeterli ışıksal donanımlarıyla gelmeleri ve kasklarını güvenlik amaçlı kesinlikle takmaları rica olunur.

Akşam bütün kaçak abilerimizi görmek isteriz... ;)

Evde tembel tembel yatanı vururum :)
Ramazan ayına geldik akşam ağız tadıyla oturup çekirdek çıtlayıp muhabbet edelim

Ramazan ayından önceki son turumuzun kazasız belasız, bol muhabbetli ve son derece eğlenceli geçmesi dileğiyle açılışı yapıyorum. Cümleten hayırlı olsun.

19.08.2009 Çarşamba Akşamı Florya Turu Katılımcı Listesi
Selim Siliğ
Selim Leylak
Ayhan Metinyurt
Oğuzhan kaban
Onur Berberci
...
...
...
...

Diğer katılımcı arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri rica olunur.

NOT: Yoğun İstanbul trafiğinde gece sürüşü yapılacağından, katılımcı arkadaşların; far, arka led ve yeterli ışıksal donanımlarıyla gelmeleri ve kasklarını güvenlik amaçlı kesinlikle takmaları rica olunur.

• Beğen
Benim bisiklette problemler var ama gelsem mi bilmiyorum :D gelirsem tekzende görüşmek üzere..

Böylemi liste yapılır. ? Kim geliyor kim gelmiyor daha belirli değil..Durun bir hazırlık yapayım ben .

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri