Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ayakkabı kılıfı

@sadi imren Mum olayını okudum gelince normal deneme yapıcağım olmazsa mum süreriz artık ayakkabı 44 mestin en büyük numarası 45 vardı 45 sipariş ettim ben...

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Scudo
@C.Koc fermuar açılınca inşallah daha rahat girer çok zor oluyor ayakkabıya geçirmek

Fermuarlı mest elime bu gün ulaştı kaliteli bir ürün daha kesme biçme ve su testi işlemlerini yapmadım ama sanki fermuarsız meste göre giymek bir tık daha kolay gibi çıkarması dahada kolay tabi fermuarsız olanı hiç giy çıkar yapmadığım için benimki sadece tahmin [emoji846]
36fc21cae50ae50e3c5eecbfd368eed2.jpg
7ea1fb0ec32bfd7a716fa91dbee00fd6.jpg
f05b4ad8938a48bd9b669c043e3164c3.jpg

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@C.Koc Cem altını keserken dikkat et, dikişlere makası taşırma. Açacağın deliğin tamamı taban parçası içerisinde kalsın.
Ucunda bol bir miktar kapalı kalsın, ayakkabının gireceği bir cep oluşsun. Ayakkabının yere temas eden tüm bölümleri çıplak olmalı, yoksa mest parçalanır.

Dün kargodan aldığım ürünle biraz oynadıktan sonra bu sabah erken saatlerde kullanma fırsatım oldu.Tirilye-Gemlik-Tirilye antrenmanında ayaklarım o kadar konforluydu ki sürekli hayret ederek yol aldım :)
Buradan bu akımı başlatan @Abdülkadir Ergin ' e huzurlarınızda teşekkür ediyorum :harika:
Kafama takılan bir soru var ilk görselde belli oluyor, topuk kısmında deliği açmak kolay oldu ama ön tarafta ki yere temas bölgelerini nasıl açabilirim bilemedim.O kısmı çok büyük yapmışlar.
(Fotolar yan oldu kusura bakmayın)WP_20181213_17_54_31_Pro.jpg WP_20181213_17_54_00_Pro.jpg WP_20181213_17_53_22_Pro.jpg

Rica ederim @Ceyhun Özkan :) Fermuarı kendin mi diktin? Çok güzel olmuş.:harika: Ön tarafı da dikişlere dikkat ederek kesersin. Mümkünse yere temas eden noktaları grup olarak değilde tek tek açsan daha mı iyi olur acaba? Ben hala elleyemedim :D burun ve topuk kısmına eski iç lastik ile parça dikip güçendirme düşünüyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
@İbrahim Aslanhan Resimdeki derecede hep aynı yere su tuttuğumda 4-5 sn sonra hafif su alıyor ama mum uygulandığında sanırım almayacaktır birde benimkinin dikişleri tam ortadan geçiyor şimdi son atılan diğer mestlere bakınca gördüm...
ef260225a5debf53ebb34eddf1d82e90.jpg

@Abdülkadir Ergin Evet, elde dikmek biraz uğraştırsa da bittiğinde hem kullanım hem de estetik olarak benim de hoşuma gitti.O kesmediğim kısma eski iç lastiklerden parça dikmek aklımdan geçti.Böyle kullanırsam deforme olacak çünkü.Eğer güncelleme yaparsanız takipteyim :harika:

bende ayakkabı kılıflı pantolon var 79 tl ye almıştım ayağa gram su girmiyor

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    760,5 KB · Okunma: 82
@Ceyhun Özkan

Ceyhun aşağıdaki şekilde kesik aç, dikişlere yaklaşma. Kumaş esneyip ayakkabı dişlerinin dışına doğru açılıp güzel şekilde oturacaktır.
Capture.JPG

@serkanbtwin37

@serkanbtwin37 Bende var o yağmurluk takım ama performans sürüşüne gelmez, adamı terletiyor. Bizim kılıflar her türlü ortama geliyor :)

Yere basan kısımları hallettik sanırım her ayakkabı modelinin taban yapısı farklı olduğundan delik modelleride farklı oluyor [emoji846] kallın kaldığı yerede içten bant çekme niyetindeyim hava almasın diye bakalım deneyince nasıl olacak...
90c1f06da7acd3fba77e4430c3c16977.jpg

b79cfbdbe630747578e5ca7b8226c9f7.jpg

doğru performansa gelmez ben şehir içi 20 km civarı

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@C.Koc Merhaba. Teşekkür ederiz paylaşımların için dostum. Gayet bilgilendirici oldu. Acaba ayakkabının fotoğrafını paylaşma şansın var mı ? Yapısını görmek istiyorum. Sen 44 numara mtb ayakkabısına 45 almışsın. Ben de senin ayakkabı yapısı ile benimkinin kıyaslayıp ona göre bir numara sipariş etmeyi düşünüyorum. Yardımcı olursa sevinirim.
Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Dün kasalara branda yapan yere gittim ve orada ufak boyutlarda branda aldım. Bunlardan ayakkabımın arkası için lastikli ve cırtlı ayakkabı korumalığı yapacağım. Tabi bundan önce dağcıların kullandıkları tozluk denilen şeyden aldım 75tlye :D bu dikeceğim şeyi onun altına koyarak ayağına olası su kaçmasını en maksimum şekilde koruyacağım :D 2gün önce pvcciden aldığım dikdörtgen şeklindeki plastik parçaları kal yerine göre kestim kendi vidalarıyla vidaladım. Ne ilginçtir ki oradan ayağıma su kaçıyordu.

Geri