Scudo Sports

Ayakkabı kılıfı

Scudo
Ben de sonunda tremal mestlendim ... 30tl mestler , 30tl de terzi işçiliği ile 60tl ye hallettik.. İlk denemede süper oldu , üşüyen ayaklar şimdi mutlular :)

254883 dosyayı görüntüle

254884 dosyayı görüntüle

254885 dosyayı görüntüle254886 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun ☺ güzel olmuş. Motosiklette rüzgâr kesmek için göğüse gazete kağıdı koymayı saymazsam en iyi fiyat / performans çözümü oldu bu mest işi.

Rüzgârlık demişken Eylül ayında Spil Dağı inişinde denediğim doğal rüzgârlık çözümü. O gün yukarıda hava serindi, terliydim ve inişte üşümemek için göğsüme kuru çınar yaprakları doldurdum. İnişte sıcacık tuttu :D

Screenshot_20210126-194047~2.png

İki adet bonemsi şeye 160tl vermek koyabilir alırken dikkatli olmakta fayda var.Bende öyle bir etkisi olmuş idi :)
Yagmura karsi ise yarayacak daha ucuz bir cozum bulamadim. Kislik bot da cok gereksiz Antalya icin. Bir deneyelim bakalim 😇

Velotoze un iki versiyonunu da kullandim farki anlayamadim. Sagnak yagista onden herturlu su aliyor. Ben kuru ayak kalmayi beceremiyorum. Hos kislik ayakkabi aldim nortwave o da su aliyor yukaridan. Ben koruaktan ziyade sonrasinda kurutmaya yonelik cozum bulmaya basladim.

@Fırat İler Shimano ayakkabı kılıfı ve yağmur pantolonu arasındaki boş kalan yerden su alıyordu ayağım. (link) tozluktan alıp ,o dertten kurtuldum. Çok suya girerseniz, ayakkabı kılıfının altında açıkta kalan kallerin oradan su alıyor. Onu da içeriden hallettim ama onun fotoğrafını yarın atabilirim.

Yagmura karsi ise yarayacak daha ucuz bir cozum bulamadim. Kislik bot da cok gereksiz Antalya icin. Bir deneyelim bakalim 😇
Yağmura karşı iş görüyor.Ben kısa olanından kullanıyorum.Ancak ayaklarınız hava almıyor,terletme yapıyor.Ayakkabınız buğlanmış gibi oluyor sürüş sonrasında.Soğuktan ise rüzgar kestigi için kısıtlı bir koruması olabilir.10 derecenin altında ben kullanmam.

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt TURAN
Velotoze hava aldırmayan bir yapısı var ayak terlemesi ve ayakkabı da ter birikmesi olası yaşanacaklardan ılıman ve yağışlı iklime uygun olabilir belki ama karasal iklimde hiç iş yapmaz.birde her an yırtılma riski de mevcut.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Ayakkabı kılıfina dünya kadar para vermek yerine ben de termal mest yapmayı tercih ettim.

El emeği olduğu için benim için daha da bir değerli oldu.

Bakalım ilk fırsatta deneyeceğim.

IMG_20210130_155448.jpgIMG_20210130_155601.jpgIMG_20210130_155528.jpgIMG_20210130_155456.jpg

Ben aldım velotoze çok kolay yırtıldı.... Sebebi nedir anlamadım... Eskimiş bir ürün olabilir mi... Bu kadar kolay yırtılacağını hiç düşünmedim...

Ben aldım velotoze çok kolay yırtıldı.... Sebebi nedir anlamadım... Eskimiş bir ürün olabilir mi... Bu kadar kolay yırtılacağını hiç düşünmedim...
Maalesef benimki de ilk kullanimda, kallere takılıp yırtılmıştı. O kısmı gerdirmeden kullanmıştım. Bu kılıf sadece yağmur amaçlı diye düşünüyorum zira soğuktan hiç korumadi. Sonra Shimano kılıf alıp, sıcağa ve konfora kavuştum.

Daha önce okumuştum bir yerde. Velotozelar genelde zamana karşı yarışçıları için geliştirilmişler.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Ayakkabı kılıflarının ayakkabının tabanından geçen kısımlarının sağlamlığı hakkında yorumu olan var mı? Apartmandan dışarı, arada bir markete, tuvalete vs. giderken üstüne basmak sorun oluşturuyor mu?

Ayakkabı kılıflarının ayakkabının tabanından geçen kısımlarının sağlamlığı hakkında yorumu olan var mı? Apartmandan dışarı, arada bir markete, tuvalete vs. giderken üstüne basmak sorun oluşturuyor mu?
Ayyakkabının yere değen kısımlarını kapatmıyor kılıflar
1641397757615.png

Kılıfa gerek yok, streç film sarmayı deneyin. Sonunda yırtıp atın. Zaten o kadar para verilen kılıfların çoğu sonunda yırtılıp atılıyor..

2018'de yaptığım kılıfları kullanıyorum hala. Yalnız bu sene Bim'e mest gelmedi sanırım? Yoksa ben mi kaçırdım :)

2018'de yaptığım kılıfları kullanıyorum hala. Yalnız bu sene Bim'e mest gelmedi sanırım? Yoksa ben mi kaçırdım :)
Geldi hocam, 3 ya da 4 hafta önceydi sanırım. Maalesef siz kaçırdınız :)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Bende mestle kendim yapsam daha mı pahalıya gelir. 😅 Aslında streç film sarmakta baya mantıklı, ben bunu niye düşünemedim o yağmurda sürerken.
Diyorum ya, kafam bazen çalışıyor. 😏
Screenshot_20220106-222725_Samsung Internet.jpg

Ben şehir içi kullanımda Vaude'nin şöyle bir ayakkabı kılıfı modelini kullanıyorum, özellikle her tip ayakkabıda kullanılabilmesi güzel, ayakkabı haricinde ben bot ile de kullanıyorum, sığıyor içine sıkıntı olmuyor. Yurtdışı fiyatı birim olarak aslında çok uygun ama TL ye çevirdiğimizde şuan yüksek gelebilir birçok kişiye.

175429.jpg

Geri