Hayırlı olsun ☺ güzel olmuş. Motosiklette rüzgâr kesmek için göğüse gazete kağıdı koymayı saymazsam en iyi fiyat / performans çözümü oldu bu mest işi.Ben de sonunda tremal mestlendim ... 30tl mestler , 30tl de terzi işçiliği ile 60tl ye hallettik.. İlk denemede süper oldu , üşüyen ayaklar şimdi mutlular
254883 dosyayı görüntüle
254884 dosyayı görüntüle
254885 dosyayı görüntüle254886 dosyayı görüntüle
İki adet bonemsi şeye 160tl vermek koyabilir alırken dikkatli olmakta fayda var.Bende öyle bir etkisi olmuş idiVelotoze 2.0 kullanan var mı hiç? Eski versiyonuyla ne farkı var acaba(onu da kullanmadım gerçi )
Yagmura karsi ise yarayacak daha ucuz bir cozum bulamadim. Kislik bot da cok gereksiz Antalya icin. Bir deneyelim bakalim 😇İki adet bonemsi şeye 160tl vermek koyabilir alırken dikkatli olmakta fayda var.Bende öyle bir etkisi olmuş idi
Yağmura karşı iş görüyor.Ben kısa olanından kullanıyorum.Ancak ayaklarınız hava almıyor,terletme yapıyor.Ayakkabınız buğlanmış gibi oluyor sürüş sonrasında.Soğuktan ise rüzgar kestigi için kısıtlı bir koruması olabilir.10 derecenin altında ben kullanmam.Yagmura karsi ise yarayacak daha ucuz bir cozum bulamadim. Kislik bot da cok gereksiz Antalya icin. Bir deneyelim bakalim 😇
Maalesef benimki de ilk kullanimda, kallere takılıp yırtılmıştı. O kısmı gerdirmeden kullanmıştım. Bu kılıf sadece yağmur amaçlı diye düşünüyorum zira soğuktan hiç korumadi. Sonra Shimano kılıf alıp, sıcağa ve konfora kavuştum.Ben aldım velotoze çok kolay yırtıldı.... Sebebi nedir anlamadım... Eskimiş bir ürün olabilir mi... Bu kadar kolay yırtılacağını hiç düşünmedim...
Geldi hocam, 3 ya da 4 hafta önceydi sanırım. Maalesef siz kaçırdınız2018'de yaptığım kılıfları kullanıyorum hala. Yalnız bu sene Bim'e mest gelmedi sanırım? Yoksa ben mi kaçırdım