Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ayakta ne kadar süre bisiklete binebiliyorsunuz?

okuyanlar kusura bakmasın,işlerim yoğun ,yazma işini çok hızlı yapıyorum,bu neden den nokta virgül karışıyor.Bazen atlıyor,bazen arada kalıyor,okur gibi yazınca böyle.Artık idare edin:)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Scudo
2012 Mersin Taşucu Triatlon yarışmasının bisiklet etabında 10. km de selem vidalarından gevşeyip yere düştü !!! Kalan 30 km yi Selesiz tamamladım, Yarışmadaki en iyi 2. bisiklet dereceside benimdi. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/523194_3756563395493_1605728937_n.jpg?oh=7735d214244946acdf70471f1ed237ff&oe=54EB269D&__gda__=1424204538_66d225f9638974901ce4fa168bff3aa0

@emrah9700

Bu çocuk tam bir fırlama ya :) Ne zaman izlesem güldürüyor beni.

• Beğen
Vay be, ben 5 dakika bile süremiyorum ayakta, bunun da normal olduğunu sanırdım, demek bunun üstüne çalışmam gerekiyor.

• Beğen
@Cem Unden

Chris Horner kadar ayakta hemde tempolu uzun süre giden görmedim. Bu özel bir durum sanırım. C.Horner gibi özel bir yeteneğe sahip değilseniz daha çok ve sürekli çalışarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

• Beğen
@emrah9700

Teşekkür ederim. 1.76 60 kiloyum. Belki bisiklet dışında aktif spor yapmamında etkisi vardır.

@Berk Karaca

bende şaştım kaldım kardeşim, o yırtınan sporcuların o andaki moralini düşünemiyorum..

@Çağatay Y.

sanki arkadan itmişler gibi gidiyor adam..:alkis:

@A. Kaan

aynen bende, heralde birazda kiloyla alakalı bu durum..

@Berkay*

Bu konuda düşük kilonun büyük avantaj olduğunu düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: Berkay*
Yol bisikletim ile 1 sene sadece ayakta kullandım vicudun bir çok kısmıda gelişiyor gerçekten zor ama bir çok turumu ayakta ara ara gidiş sırasında bisiklet üstünde yokuş aşağı ve düz yolda dinlenerek bazı etapları sadece ayakta tamamladım beyniniz deki damarlara kan gittiğini hissedebilirsiniz çok kasarsanız =)

@Alpaslan.Savacı

adam sanki ayakda gitdiği kadar oturarak gidemez :D

Pedaldaşlar yakında size bir video atacağım ayakta gitmek hakkında.

@Çağatay Y.

Çağatay bey atacağınız videoyu beklemeye devam ediyoruz

Gelicek inşallah kamera mevzusunu ayarlıyamadık normalde öğrencilerim çekicek ben ayakta gidecektim ama kamerayı ben tutucam öğrencilerimden bir tanesi ayakda gidicek malesef oda benim gibi iyi yapar inş :D Ama sizin istediğinizden biraz daha farklı daha yorucumudur bilinmez.

@Çağatay Y.

Beklemeye devam ediyoruz :alkis:

Geri