Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ayşe abla rüyamda riyanna ile dağdan iniyorduk (rüya tabirleri köşesi)

Scudo
@kokomarmaris haklısın arkadaşım : Bende aynı fikirdeyim ama içi boş bir elde etme sahip olma , hatta satın alma tutkusundansa daha az arzulu daha çok şükreden ve en önemlsi elindekinin kıymetini bilen biri olmaya çalışıyorum. sevgiler saygılar ilgine teşekkür ederim

@kokomarmaris :D Yazmayı seviyorum . 25 yılım yazmayla geçti , bir çok kenarda bekleyen ve asla yayınlatmaya yeltenmediğim edebiyat temalı kitaplarım var. Bu benim en vazgeçemediğm tutkum. Hatta bi ara bi kaç dergide yazıyordum filan sıkıldım mekanikleştiğimi hissetmek yordu beni. Yazarız ayıpsın istek hikayede olabilir :D

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@mariokaldato abi içime mtb sevdası düşürdün :)
sırf rihannayla birlikte dağdan mtb ile inme konulu bir rüya görebilme ihtimali için bile mtb alasım geldi :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@akndgl :D :D :D ehehehe dediğim gibi " carraro özgürlüktür"

• Beğen
Tepkiler: akndgl
@mariokaldato Sen iyi birisin,o zaman sende bizdensin:D
Allah hep seni mutlu eder,guldurur isallah...Sevgi ve saygim hepinizle arkadaslar;)

• Beğen
@mariokaldato
Doğru diyosun hocam, ama yine de yandan amortisörlü Beldesan'ın yaşattığı kafayı yaşatmıyor :D

@akndgl :D :D :D onu sanayiideki hamdi usta yapar . Adam mersedes arabaya kartal tamponu takabilen bir karakter :D

@mariokaldato bu da benden sana
Bu şarkının sözlerini mario hii mario hoo mario haa mariokaldato olarak değiştirip söyle bundan sonra.gerisini sonra yazıcam:p

• Beğen
@Matiz mersi cnm saol dinliyim bakim nasilmis :D

Bisikletforum bisikletforum olalı böyle zulüm görmedi.

@mehmetsunu o büyük ihtimal agresif yapından öyledir mehmet kardeş .saygı duyarım insan yapısına ama her fırsatta insanlara laf sokmak zorunda değilsin

abi bu rüyanın yorumu neymiş öğrenebildin mi? bi benzerini dün gece ben gördüm. bisikletle dağdan inerken arkamdan maykıl ceksının "eni viçi vokki" şarkısı çalıyordu bi döndüm baktım arkamda maykıl ceksın vardı, kross motorla iniyordu beni geçmeye çalışıyordu.

• Beğen
hahaha :D ne güldüm abi sağolasın ayse teysenin aynı ciddiyetle yorumunu bekliyorum :D :D

Geri